TAG ARCHIEF VOOR: COLOCATIE
12
 
Bericht 1 t/m 25

Amsterdam, 29 november 2017 – Datacenter.com, een recent opgerichte Europese colocatie datacenter provider die meer dan $500,000 voor zijn domeinnaam neertelde om..
Logo Datacenter.com

Amsterdam, 14 november 2017 – EvoSwitch, een Nederlandse aanbieder van colocatie datacenters in Europa en de Verenigde Staten, met EvoSwitch OpenCloud als eigen..
Logo EvoSwitch

Amsterdam, 26 juli 2017 – RETN, een internationaal opererende netwerk service provider, heeft een omvangrijke netwerk upgrade uitgevoerd bij het datacenter van..
Logo EvoSwitch

Amsterdam, 8 juni 2017 -  3W Infra, een van de snelst groeiende IaaS hosting providers in Europa die afgelopen jaar in 6 maanden tijd wist te groeien van 3.000 naar..
Logo 3W Infra


Amsterdam, 2 mei 2017 - Datacenter.com, een ambitieuze leverancier van datacenter services die meer dan 500.000 dollar neertelde om zijn domeinnaam te kopen en van plan..
Logo Datacenter.com

Ede, 22 maart 2017 – Custom Connect, service integrator voor high performance connectivity, en BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting..
Logo BIT

Amsterdam, 15 maart 2017 – Switch Datacenters, een Europese leverancier van build-to-suit corporate datacenters en colocatie services – met eigen datacenters..
Logo Switch Datacenters

NLDC is de nieuwe naam voor de colocation dienstverlening van KPN. Zoals eerder bekendgemaakt, gaan zes datacenters die specifiek colocation-diensten aanbieden, verder in..
Logo KPN

Amsterdam, 21 december 2016 – Switch Datacenters, een Europese leverancier van build-to-suit corporate datacenters en colocatie services - met eigen datacenters in..
Logo Switch Datacenters

AMSTERDAM - Datacenter.com announces that construction work on their new flagship data center in Amsterdam (AMS01) has commenced. AMS01 features the most advanced data..
Logo Datacenter.com

Amsterdam, 15 december 2016 – Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van carrier- en cloud-neutrale colocatie..
Logo Interxion

Hengelo, 29 november 2016 – Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, voegt Microsoft Azure diensten toe aan zijn portfolio, onder..
Logo Previder

Ede, 17 november 2016 – BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, maakt bekend dat de stroomprijs voor klanten per 1..
Logo BIT

Apeldoorn, 16 november 2016 - MediaFiler, een in Nederland gevestigd en internationaal opererend Media Asset Management platform, heeft de carrier-neutrale colocatie..
Logo ITB2 Datacenters

Ede, 31 oktober 2016 – Op Internationale Internet Dag blijkt dat maar liefst 42 procent van de Nederlanders niet weet welke acties zij moeten ondernemen om hun..
Logo BIT

KPN gaat zes van zijn datacenters, die specifiek colocation diensten aanbieden, onderbrengen in een nieuwe onderneming met een eigen identiteit binnen het KPN-concern...
Logo KPN

Alblasserdam, 1 maart 2016: Het CAK, de publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert, heeft na een Europese openbare aanbesteding Dataplace..
Logo Dataplace

Alblasserdam, 23 februari 2016: Het Albert Schweitzer ziekenhuis, dat vestigingen heeft in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Sliedrecht, gaat haar ICT omgeving en..
Logo Dataplace

Amsterdam, 15 Februari 2016 /EZPress/ - Serverius heeft aangekondigd ICTroom de opdracht te hebben verstrekt voor het bouwen van een nieuwe module in het datacenter..
Logo ICTroom

Apeldoorn, 17 december 2015 - Info Support, een specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat, met meer dan 400 medewerkers in dienst en het..
Logo ITB2 Datacenters

Ede, 24 november 2015 – Op het moment dat organisaties voor colocatie kiezen, is de belangrijkste voorwaarde aan het datacenter dat de infrastructuur redundant is..
Logo BIT

Schiphol-Rijk, 30 oktober 2015 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale..
Logo Interxion

Maarssen, 27 oktober 2015 – Eurofiber breidt zijn Tier3-datacenter in Utrecht uit met een tweede deel om de groei van zijn colocatie-activiteiten te faciliteren...
Logo Eurofiber

Zaltbommel/Waalwijk, 20 oktober 2015 – Solipsis Managed Services uit Zaltbommel en Datacenter Brabant uit Waalwijk zijn een strategische samenwerking aangegaan op..
Logo Solipsis B.V.

12