TAG ARCHIEF VOOR: VERKENNINGSINSTITUUT NIEUWE TECHNOLOGIE (VINT)

Het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti lanceert het laatste rapport in het vierluik over de opkomst van kunstmatige intelligentie. In dit..
Logo Sogeti

Verkenningsinstituut voor Nieuwe Technologie (VINT) van IT-dienstverlener Sogeti lanceert een nieuw rapport in de reeks over kunstmatige intelligentie (Artificial..
Logo Sogeti

Het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti lanceert vandaag een extra trendrapport met de titel ‘The Unorganization’ over een nieuw..
Logo Sogeti

‘(Ro)bots zijn de nieuwe apps,’ concludeert het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti in het tweede trendrapport in de vierluik over..
Logo Sogeti

Volgens het vandaag gelanceerde trendrapport van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti is DevOps de manier voor traditionele organisaties om..
Logo Sogeti

Vandaag presenteert het Verkenninginstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti het derde rapport in de vierluik van trendrapporten over disruptie*. Dit rapport heeft de..
Logo Sogeti

Vianen, 26 maart 2015 Het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti lanceert het tweede rapport in de reeks van vier trendrapporten over disruptie *...
Logo Sogeti

Vianen, 12 november 2014 Het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti lanceert het laatste rapport in het vierluik over Internet of Things. Dit..
Logo Sogeti