TAG ARCHIEF VOOR: BEVEILIGING
 
Bericht 1 t/m 25

Gouda, 8 januari 2018 — NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), wereldleider in thuisnetwerken en beveiligingsproducten voor het slimme huis, lanceert een nieuwe,..
Logo NETGEAR

Amsterdam, 31 oktober 2017 – 90 procent van de consumenten heeft weinig vertrouwen in de beveiliging van Internet of Things (IoT) devices. Ondanks dat meer dan de..
Logo Gemalto

Interoperabiliteit McAfee Data Exchange Layer en Cisco Platform Exchange Grid (pxGrid) OpenDXL viert eenjarig bestaan als opensourceproject met nieuwe tools ..
Logo McAfee

Amsterdam, 20 september 2017 – Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, publiceert vandaag de bevindingen van de Breach Level Index, een wereldwijde database..
Logo Gemalto

ICT automatiseerder FourTOP ICT en Guardian360, aanbieder van hét centrale securityplatform, zorgen voor nog veiliger kantoorautomatisering door..
Logo Guardian360 bv

‘s-Hertogenbosch, 2 mei 2017 - RES, marktleider in het leveren, automatiseren en beveiligen van werkplekken, kondigt vandaag aan dat RES ONE Security het..
Logo RES


Bij de gemeente Rotterdam en bij enkele loterijen zijn deze week grote gaten in de beveiliging geconstateerd. Zijn die gaten gebruikt om gevoelige gegevens te stelen?..
Logo Thales

Ede, 30 maart 2017 – In de middag van 10 mei organiseert BIT een Veilig Internet Bootcamp bij BIT-MeetMe te Ede. Deze middag staat in het teken van het privacy- en..
Logo BIT

Amsterdam, 21 maart 2017 – Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, maakt bekend dat klanten van Microsoft Azure Information Protection nu ook kunnen..
Logo Gemalto

Brussel, 7 maart 2017 - Wacom Business Solutions, leverancier van tablets voor digitale handtekeningen en oplossingen voor elektronische documenten, informeert tijdens..
Logo Wacom Europe GmbH

Amsterdam, 27 februari 2017 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, en..
Logo Qualys

Utrecht, 20 februari 2017 – Onderzoekers van Kaspersky Lab hebben de beveiliging van applicaties voor het op afstand bedienen van auto’s van diverse..
Logo Kaspersky Lab

Hengelo, februari 2017 –  Wibu-Systems annonceert CodeMeter Embedded 2.0,  een nieuwe generatie van beveiliging en licentiebeheer van softwaretoepassingen..
Logo WIBU-SYSTEMS

90% van de ICT-professionals is bezorgd over medewerkers die persoonlijke aanmeldingsgegevens ook voor werk gebruiken 62% van alle bedrijven voelt toenemende..
Logo Gemalto

Gouda, 12 oktober 2016 - NETGEAR introduceert de Arlo Pro Wire-Free HD Security Camera (VMS4X30), een veelzijdige smart home beveiligingscamera. De Arlo Pro werkt met..
Logo NETGEAR

Hoofddorp, 6 oktober 2016. Als Wireshark University Partner organiseert SCOS Software bv te Amsterdam-Hoofddorp in samenwerking met de dotNet Academy van..
Logo SCOS Software bv

KPN Ventures heeft geïnvesteerd in SecurityMatters, een toonaangevende leverancier van geavanceerde cybersecurity-oplossingen voor de beveiliging van..
Logo KPN

Amsterdam, 26 juli 2016 – Ondanks het toenemende belang van de cloud voor de bedrijfsvoering, nemen organisaties onvoldoende governance- en beveiligingsmaatregelen..
Logo Gemalto

SAMENVATTING Respondenten aan internationaal onderzoek Intel Security geven aan meer te vertrouwen te hebben in de cloud: ruim driekwart (77%) heeft meer..
Logo McAfee

Amsterdam, 13 april 2016 – Enable-U, integratiespecialist voor de Nederlandse overheid, heeft de Europese aanbesteding voor levering en beheer van XML-SOA gateways..
Logo Enable-U

Utrecht, 30 maart 2016 – Meer dan twee derde van de Nederlandse bedrijven geeft de voorkeur aan een bank met een solide reputatie op het gebied van beveiliging, zo..
Logo Kaspersky Lab

Vianen, 29 maart 2016 - Het aantal ransomware-gevallen stijgt spectaculair in 2016. Vooral in februari is een sterke groei vastgesteld van het aantal..
Logo Trend Micro

Smart home-beveiligingssysteem zonder contract of maandelijkse kosten Ingebouwde 180-gradencamera voor live- en opgenomen beeld, bewegings- en..
Logo Piper

Amsterdam, 26 januari 2016 – 54 procent van de IT-beveiligingsprofessionals geeft aan dat hun organisatie in de afgelopen twee jaar gemiddeld vier keer een..
Logo Gemalto