TAG ARCHIEF VOOR: DIGITALE HANDTEKENING
Bericht 1 t/m 8

Eindhoven, 21 juni 2017 – Door de samenwerking met ValidSign, specialist op het gebied van digital signatures, is Hyarchis, specialist in content- en online..
Logo Hyarchis

Amersfoort – Maxdoro BV maakt het snel, zeker en veilig delen van digitale formulieren en rapporten, veelal voorzien van een digitale handtekening, makkelijk met de..
Logo Maxdoro B.V.

Deventer, 24 maart 2016 -- ValidSign is sinds kort als distributeur van zowel CoSign als DocuSign in Deventer gevestigd in het middeleeuwse Bergkwartier en biedt vanuit..
Logo ValidSign

Amsterdam, 28 januari 2016 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties en..
Logo Pegasystems

Amsterdam – 12 augustus 2014 – ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen in de wereld, kondigt de lancering aan van CoSign Click, een..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Amsterdam, 22 april 2014 -- CoSign van ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekening in de wereld, voldoet aan alle management, administratieve,..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Amsterdam, 19 februari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, toont CoSign en de CoSign Connector voor OpenText..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Apeldoorn (NL), 27 januari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, opent op 1 februari 2014 een Benelux-vestiging in..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)