TAG ARCHIEF VOOR: ENDPOINT SECURITY
12
 
Bericht 1 t/m 25

‘s-Hertogenbosch, 15 februari, 2018 – Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor een beter beheer en een betere beveiliging van de digitale werkplek, en..
Logo Ivanti

Houten, 24 januari 2018 – Value-added distributeur Arrow Electronics presenteert de nieuwste innovaties van Carbon Black. De leider op het gebied van..
Logo Arrow Electronics

BT, één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen, en Symantec, het meest toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijf ter..
Logo BT

Kunstmatige intelligentie en deep learning-technieken bieden nog krachtiger beveiliging McAfee innovaties: ontsleuteling van ramsomware en detectie van..
Logo McAfee

Versnelt toetreding tot aangrenzende markt van endpointbescherming. Amsterdam, 20 september 2017 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het..
Logo Qualys

Utrecht, 11 juli 2017 - Er dreigt een reëel gevaar voor bedrijven die Mac-apparatuur gebruiken: in 2016 detecteerde Kaspersky Lab 11,8 miljoen cyberaanvallen tegen..
Logo Kaspersky Lab

Utrecht, 2 mei 2017 – Met de introductie van een MSP-programma biedt Kaspersky Lab managed service providers nu de mogelijkheid om zijn geavanceerde..
Logo Kaspersky Lab

Houten, 16 maart 2017 – Arrow ECS heeft het distributeurschap verworven van Carbon Black, leverancier van next-generation endpoint security. Arrow ECS is als..
Logo Arrow Electronics

Hoofddorp, 16 februari 2017 – Clavister (Nasdaq: CLAV), leider in krachtig presterende oplossingen voor netwerkbeveiliging, introduceert een nieuwe oplossing voor..
Logo Clavister

Waardenburg, 12 januari 2017 – Om security breaches te voorkomen, moeten organisaties zichzelf niet alleen beschermen tegen bekende en onbekende bedreigingen, maar..
Logo ON2IT

SAMENVATTING Intel Security versterkt ‘Threat Defense Lifecycle’ voor de afweer van dreigingen, door integratie, automatisering en orkestratie ..
Logo McAfee

Amsterdam, 2 november 2016 - Cisco heeft tijdens de jaarlijkse Cisco Partner Summit een nieuwe benadering van eindpuntbeveiliging geïntroduceerd die de markt zal..
Logo Cisco

iSOC24 organiseert samen met haar strategische fabrikanten nog voor deze zomer een serie met ‘be in control’ ochtendsessies om u te informeren over een aantal..
Logo iSOC24

AppSense, toonaangevend aanbieder van oplossingen voor gebruikersvirtualisatie en veilige endpoints, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn manier van aanbieden van..
Logo AppSense Benelux Ltd

Op 22 februari 2016 ondertekenden Guardian360 en Fortado een partnerovereenkomst. Guardian360 ontwikkelt zich snel en investeert daarom in partners die het Guardian360..
Logo Guardian360 bv

AppSense, marktleider op het gebied van User Environment Management (UEM) oplossingen, heeft vandaag laten weten dat het succes in het leveren van ‘endpoint..
Logo AppSense Benelux Ltd

Houten, 10 februari 2016 - Check Point Software Technologies kondigt vandaag Check Point SandBlast Agent aan, ontwikkeld om endpoints en de daarop opgeslagen data veilig..
Logo Check Point Software

Utrecht, 30 november 2015 – IGEL Technology heeft een nieuwe stap gezet op weg naar gestandaardiseerd, cross-device endpointbeheer. Dit door de inzet van zijn thin..
Logo IGEL Technology

Zoetermeer, 30 november 2015  – NewChannel maakt vandaag bekend dat zij per direct is benoemd tot value add distributeur van het gehele Sophos portfolio...
Logo NewChannel

Oosterhout, 9 november 2015 – Sophos introduceert met de Sophos Security Heartbeat™ in de Sophos XG-serie next-generation firewalls en UTM's de eerste..
Logo Sophos Benelux

Amsterdam, 3 november 2015 - Cisco heeft zijn Security Everywhere-strategie verder verbreed in de cloud, in eindpunten en in het netwer..
Logo Cisco

SAMENVATTING Zakelijke strategie richt zich op controlepunten in de cloud en op endpoints om de groeiende diversiteit in aanvallen het hoofd te kunnen biedenmet..
Logo McAfee

Utrecht, 23 oktober 2014, – Digital Guardian, leverancier van de enige security oplossing waarmee organisaties in staat worden gesteld om Insider Threats en Cyber..
Logo iSOC24

Enschede, 15 oktober 2014 - Contec is vanaf heden de officiële distributeur van Webroot in de Benelux. De revolutionaire wijze waarop Webroot endpoints beschermt..
Logo Contec

Amsterdam, 28 januari 2014 – Lumension®, wereldwijd toonaangevend in endpoint-management en -security, en Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier in het bieden van..
Logo Qualys

12