TAG ARCHIEF VOOR: MICROSOFT
 
Bericht 1 t/m 25

Microsoft kondigt enkele nieuwe tools en innovaties aan op het gebied van security. Een overzicht van de nieuwe securityfeatures is te vinden op de Microsoft Security..
Logo Microsoft

Vanaf vandaag is de 15 inch-versie van de Microsoft Surface Book 2 verkrijgbaar in Nederland. De 13,5 inch-versie van de Surface Book 2 werd in december vorig jaar..
Logo Microsoft

BlackBerry en Microsoft bieden een verbeterde gebruikerservaring van mobiele applicaties die voldoen aan de juiste beveiliging BlackBerry Secure Platform nu..
Logo BlackBerry

Om onze ambities waar te maken in de groeiende markt van digitale transformatie zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Park Investment Partners. Hiermee zetten..
Logo Portiva

Amsterdam, 14 maart 2018 – Polycom, marktleider in communicatieoplossingen voor organisaties, kondigt vandaag nieuwe mogelijkheden aan met hun belangrijke partners..
Logo Polycom BV

Om startups te helpen hun klantportfolio uit te breiden en hun omzet te verhogen, introduceert Microsoft het nieuwe programma ‘Microsoft for Startups’. Dit..
Logo Microsoft

Brian Eno (muzikant, producer van onder andere U2, en beeldend kunstenaar) en Peter Chilvers (muzikant en software designer) onthullen hun nieuwste werk en eerste uitstap..
Logo Microsoft

Vandaag over precies vier maanden (25 mei 2018) treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking, ook bekend als de AVG of GDPR. Microsoft heeft sinds de..
Logo Microsoft

De 15 inch-versie van de Microsoft Surface Book 2 is vanaf 6 april 2018 verkrijgbaar in Nederland. De preorder start op 5 maart 2018. De 13,5 inch-versie van de Surface..
Logo Microsoft

Eerste exemplaar officieel overhandigd aan Microsoft
Leiden, 16 januari 2018 – Infotheek Group lanceert een lifestylemagazine over IT en de circulaire economie. Het blad dient als platform voor interessante verhalen..
Logo Infotheek Group

In maart 2017 introduceerde Bing, de zoekmachine van Microsoft, het Bing Partner Programma. Dit programma is gericht op online marketingbureaus die actief met het online..
Logo Microsoft

Veenendaal, 11 december 2017 – HSO, implementatiepartner van Microsoft, integreert de verzendoplossing van Transsmart in Dynamics 365 en AX en breidt hiermee haar..
Logo HSO

Vanaf vandaag is de beschikbaarheid van de Microsoft HoloLens uitgebreid naar 29 landen, waaronder Nederland. Het device komt in twee versies: de Developer Edition (3299..
Logo Microsoft

De werkgelegenheid in de Europese technologiesector is de afgelopen tien jaar drie keer harder gegroeid dan de werkgelegenheid in het algemeen. Toch kiezen relatief..
Logo Microsoft

TechDays is het jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals, software-developers en iedereen die de ontwikkeling in de technologie op de voet volgt. Ook Bergler is..
Logo Bergler Software Solutions

Rotterdam, 20 september 2017 – Salves, specialist op het gebied van Test Services en Microsoft Services, opent een nieuw kantoor in Rotterdam om de groei in het..
Logo Salves

"Hoe zou een traplift er in mijn huis uitzien?" De adviseurs van thyssenkrupp kunnen deze vraag binnenkort beantwoorden met behulp van de HoloLens-technologie. Met de..
Logo thyssenkrupp

Allround oplossing op basis van Dynamics 365
De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met..
Logo GAC Business Solutions

Motor van Nederlandse economie vertrouwt minder op technologie dan collega's in andere Europese landen
Schiphol, 17 juli 2017 – Vergeleken met hun Europese collega's zien Nederlandse mkb'ers hun toekomst zonnig in. Acht van de tien Nederlandse ondernemers (79..
Logo MKB-Nederland

OOSTEREND NH, 12 juli 2017 - SnelStart is dinsdagavond door Ron Augustus, commercieel directeur Microsoft Nederland, gehuldigd als Microsoft Country Partner of the Year..
Logo SnelStart Software B.V.

Pylades is tijdens de jaarlijkse World Partner Conference Microsoft Inspire in Washington DC wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle. De Inner..
Logo Pylades

Scribe-software benoemt CRM Partners tot EMEA Partner of the year
Barneveld, 11 juli 2017 – CRM Partners is gisteravond tijdens Microsoft Inspire, het jaarlijkse partnerevent van Microsoft, voor de vijfde keer benoemd tot lid van..
Logo CRM Partners

Nijkerk, 4 juli 2017, Xperity heeft zojuist uit handen van Thijs Nijkrake en André Piso namens Microsoft Nederland de Partner of the Year award in ontvangst mogen..
Logo Xperity BV

Pointeast (onderdeel van Compello) ondersteunt inmiddels geruime tijd de Gemeente Zwolle bij haar Microsoft SharePoint werkzaamheden (zowel op het gebied van beheer,..
Logo Compello

ALSO Holding AG heeft vandaag aangekondigd dat zij de 2017 Microsoft Distributor Partner of the Year Award heeft ontvangen. Het bedrijf is geëerd onder een..
Logo ALSO