TAG ARCHIEF VOOR: ZAKELIJK
Bericht 1 t/m 18

Telecom- en ICT-dienstverlener KPN zet een volgende stap in de IoT-markt en start onder de naam ‘KPN Things’ een end-to-end Internet of Things (IoT) dienst..
Logo KPN

Breda, 22 februari 2017 – In de Nederlandse zakelijke markt maken eindgebruikers steeds vaker gebruik van andere hardware dan een desktopcomputer om hun werk op te..
Logo Computer Profile

Mobiele apps wordt door 89,5 procent van de ondervraagden beschouwd als concurrentiefactor Gebruik hoofdzakelijk in transport management en voor technische..
Logo AEB

Haarlem, 6 oktober 2016 – De Mobile Endpoint Security oplossing van Lookout, expert op het gebied van mobiele beveiliging, integreert met Microsoft’s..
Logo Lookout

Amstelveen, 14 september 2015 – Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), specialist in WiFi- en cloudgebaseerde mobiele netwerkoplossingen, introduceert een..
Logo Aerohive

IT-verantwoordelijken hebben een te rooskleurig beeld van het gebruik van zakelijke software door de business. De meeste eindgebruikers benutten tussen de 40 en 60..
Logo Info Support B.V.


Vtel telecom uit Enschede heeft met succes de vrijwillige “stress-test” doorstaan die Peax consult in haar opdracht heeft uitgevoerd. Doel van de scan was om..
Logo Vtel telecom

Telecomdistributeur Telecombinatie Zakelijk en ICT-distributeur en software leverancier Televersal zijn een intensieve samenwerking met elkaar aangegaan. De producten van..
Logo Televersal BV

Breda, 18 augustus 2014 – Binnen het domein van de x86-servers in Nederland is HP de meest in het oog springende partij. Computer Profile heeft de Nederlandse..
Logo Computer Profile

Breda, 22 april 2014 – Het gebruik van zakelijke tablets neemt snel toe. Begin 2014 is er ten opzichte van de situatie begin 2013 weer een stijging te zien. Dat..
Logo Computer Profile

De groei van het mobiele apparaten en toenemende vraag naar oplossingen voor Bring Your Own Device en gast toegang vraagt om een professionele aanpak van Wi-Fi...
Logo Gewoon IT

“Ede, 25 februari 2014 - Zakelijke internet service provider BIT publiceert haar transparency report 2013. Het is het tweede jaar dat BIT openheid verschaft over..
Logo BIT

Rotterdam, 11 februari 2014 - Protestprovider Robin Mobile introduceert als eerste en enige aanbieder in Nederland naast het bestaande consumentenproduct nu ook een..
Logo Robin Mobile

Amsterdam, 4 februari 2014 - Eerder kwam naar buiten dat de VVD en de PvdA het met elkaar eens zijn dat wisselen van provider ook voor zakelijke bellers makkelijker moet..
Logo MTTM.nl

Rotterdam, 29 Januari 2014  IPfiber, marktleider in realisatie van coöperatieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen in Nederland, heeft een mijlpaal..
Logo IPfiber

Almere, 13 januari 2014 – SB Business Communicatie wordt mobile virtual network operator (MVNO) van Voiceworks, leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste..
Logo Voiceworks B.V.

Keala Consultancy heeft in november wederom de stand van zaken gemeten bij bedrijven en instellingen aangaande het gebruik van tablets. En meteen is duidelijk dat 2013..
Logo Keala Consultancy