TAG ARCHIEF VOOR: BREXIT
Bericht 1 t/m 10

Amsterdam, 7 november 2017 – Zeven van de tien IT-beslissers op het Europese vasteland zien het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU als een kans voor hun..
Logo Interoute

AMSTERDAM, 12 oktober 2017 - “Should I stay or should I go?” Deze vraag werd door een meerderheid van de Britse bevolking beantwoord met 'Leave' tijdens het..
Logo Digital Gateway to Europe (DG)

Fintechbedrijf Equiniti KYC Solutions verhuist naar een nieuw kantoor op de Danzigerkade. Het nieuwe onderkomen biedt ruimte aan ruim 300 werknemers. Nadat het bedrijf..
Logo Equiniti

Aantal Europeanen dat online naar werk zoekt in het Verenigd Koninkrijk, sinds januari al met achttien procent gedaald Afname is het grootst sinds de..
Logo Indeed

BRUSSEL, 18 januari 2017 – Kleinere bedrijven in Europa zien export steeds meer als manier om te groeien, volgens een onderzoek uitgevoerd in opdracht van UPS..
Logo UPS

Kortere doorlooptijden en minder risico’s – dat zijn de twee belangrijkste thema’s op het gebied van internationale handel voor 2017. Wat andere..
Logo AEB

Hoewel finance directors aangeven dat de uitslag van het Britse EU-referendum van eerder dit jaar resulteert in een onzekere economische omgeving, blijkt uit nieuw..
Logo Oracle

Utrecht, 3 augustus 2016 - De Britse auto-industrie loopt grote risico’s door de voortdurende onduidelijkheid rond het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de..
Logo PA Consulting

Zoetermeer, 7 juli 2016 – Als in Nederland op dit moment een Nexit-referendum zou plaatsvinden, stemt een lichte meerderheid voor ‘blijven’. Dat..
Logo ORTEC

Sectoren met veel vraag naar talent, zoals de technieksector, kunnen hiervan profiteren Nederland, België en Luxemburg doen in de jacht om talent niet..
Logo Indeed