TAG ARCHIEF VOOR: RECRUITMENT
12
 
Bericht 1 t/m 25

Rotterdam, 12 december 2017 – Recruitment via social media is populairder dan ooit, maar liefst 94 procent van de bedrijven maakt hier gebruik van in het..
Logo MrWork

Rotterdam, 4 december 2017 – Organisaties werken steeds vaker actief aan hun employer brand. 70 procent van de organisaties zet employer branding actief in tijdens..
Logo MrWork

Rotterdam/Schiphol-Rijk, 2 november 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, en hrmforce hebben een..
Logo Carerix

Rotterdam/Alkmaar, 17 oktober 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, is een samenwerking aangegaan met..
Logo Carerix


Amsterdam, 14 september 2017 – Op 12 en 26 oktober organiseert IT Diamonds de workshop ‘Power, Performance & Promotion’. Deze..
Logo Computer Futures

Amsterdam, 10 juli 2017 - Recruitz.io neemt vandaag een volgende stap in het veranderen van de online recruitmentwereld door het aanbieden van geautomatiseerde Google..
Logo Recruitz.io

Delft/Utrecht, 29 juni 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs en..
Logo Carerix

Amsterdam, 14 juni 2017 – Meer dan de helft van de developers vindt dat Data Science een bestaande discipline is, maar in een nieuw jasje gestoken. Dit blijkt uit..
Logo Huxley IT

Delft/Amsterdam, 6 juni 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, heeft zijn dienstverlening uitgebreid..
Logo Carerix

Amsterdam, 17 mei 2017 – Een derde van de developers vindt dat Nederland wereldwijd een leidende rol inneemt in Data Science. Dit blijkt uit onderzoek van..
Logo Huxley IT

Amsterdam, 25 april 2017 – Data Scientists winnen steeds meer terrein op de Nederlandse IT-arbeidsmarkt. De vraag naar Data Scientists neemt toe en er zijn steeds..
Logo Huxley IT

Almere, 9 maart 2017 – De smartphone is hard op weg het nummer één device voor sollicitaties te worden. Het aantal mobiele sollicitaties is in 2016..
Logo Neomax

Delft/Utrecht, 8 maart 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, is een samenwerking aangegaan met Stiply,..
Logo Carerix

Amsterdam, 27 februari 2017 – Recruitmentspecialist PageGroup heeft Joost Fortuin aangesteld als Managing Director Nederland, waarbij hij verantwoordelijk is voor..
Logo PageGroup

Delft/Hasselt (BE), 21 februari 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, heeft een partnership getekend..
Logo Carerix

Zeist, 4 januari, 2017 – Tangram, specialist in werving- en selectiesoftware en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus, en CRMatch, expert op het gebied van..
Logo Tangram

Delft/Nootdorp, 1 december 2016 – Carerix en CVmonitor gaan een samenwerking aan waarbij het online platform van CVmonitor voor het digitaal checken en keurmerken..
Logo Carerix

Amsterdam, 24 november 2016 – In de IT zijn Data Scientists niet meer te missen. Dit blijkt uit de quick scan van IT-recruitmentbureau Huxley IT. In de quick scan..
Logo Huxley IT

Amsterdam, 8 november 2016 – Mkb’ers vinden het moeilijk om geschikt personeel te vinden, zo blijkt uit recent onderzoek van ’s werelds nummer..
Logo Indeed

Amsterdam, 1 november 2016 – 20 procent van de Nederlandse IT-professionals vindt het prettiger samenwerken met een vrouwelijke collega dan met een mannelijke. Dit..
Logo Computer Futures

Amsterdam, 4 oktober 2016 – Wat een BI-specialist precies doet en hoe je je voordeel kunt doen met hun kennis en kunde is niet organisatiebreed bekend. Vaak ook..
Logo Progressive Recruitment

Start-ups beginnen met een goed idee en de juiste financier. Maar scale-ups zijn juist ook sterk in recruitment. Deze doorgroeiers weten millennials met het juiste..
Logo Meltwater

Delft, 23 augustus 2016 – Carerix is de eerste leverancier van ATS/CRM- en recruitmentsoftware die een koppeling heeft gerealiseerd met de online referentietool van..
Logo Carerix

Social Media Recruitment specialist MrWork haalt groeikapitaal op voor uitbreiding platform en upscaling Rotterdam, 22 augustus 2016 – MrWork, marktleider in..
Logo MrWork

12