TAG ARCHIEF VOOR: WEB CONTENT MANAGEMENT (WCM)

Sausalito, CA – 6 juli 2017 – Sitecore®, de internationale marktleider in experience management software, maakt vandaag bekend dat Mark Frost met ingang..
Logo Sitecore

Kentico, een snelgroeiend softwarebedrijf met kantoren in Europa, Asia Pacific en Noord-Amerika, is door Gartner – een leidend onderzoeks- en adviesbureau op het..
Logo Kentico

Haarlem, 4 oktober 2016 – Episerver, wereldwijd leverancier van één cloudplatform om digitale content, commerce en marketing slim te managen, wordt..
Logo EPiServer

Amsterdam, 3 oktober 2016 — Adobe (Nasdaq:ADBE) is door Gartner voor het zesde jaar op rij als leider benoemd in het onderzoeksrapport ‘2016 Magic Quadrant..
Logo Adobe

Software voor sales én service Een van de aanbevelingen is dat GX Software uitermate geschikt is voor servicegerichte organisaties, waarbij de klantcommunicatie..
Logo GX Software

Kentico Software, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, heeft een nieuwe stap gezet in zijn snel voortschrijdende..
Logo Kentico

Amsterdam, 10 september 2015 – Gleanster, een leidend marktonderzoeksbureau, heeft nieuw onderzoek gepubliceerd waarin ze de functionaliteiten en het..
Logo Kentico