TAG ARCHIEF VOOR: GROOTFORMAAT
Bericht 1 t/m 8

Amsterdam, 2 december 2015 – Konica Minolta kondigt de KIP 800 aan, een nieuwe reeks grootformaat kleurenprinters. De reeks biedt een compleet portfolio..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Amsterdam, 4 augustus 2015 - Konica Minolta verkoopt al een aantal jaar een reeks KIP grootformaat printers. Met de komst van de KIP System K Software Suite, introduceert..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Breukelen, 28 april 2015 – De nieuwe oplossing van Xerox en partner Fotaba biedt de markt de snelste productie van aflopende multi-up posters, banners en..
Logo Xerox

Amsterdam, 1 mei 2014 – Epson kondigt de lancering van nieuwe SureColor SC-T-printers aan, een nieuwe reeks van 4-kleuren high-speed grootformaatprinters die..
Logo Epson Europe B.V.

De grootformaatprinters van Ricoh met de nieuwste generatie latex inkttechnologie maken begin maart hun officiële Nederlandse debuut tijdens de Vakbeurs voor de..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Woerden, 31 januari 2014 – Xtandit, business partner voor het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen, is een..
Logo Xtandit

Breukelen, 29 januari 2014 – Xerox heeft een resellerovereenkomst gesloten met Tripa BV te Vianen voor de verkoop van haar grafische grootformaatprinter, de Xerox..
Logo Xerox

Vanaf januari 2014 is de volledig nieuwe Ricoh Pro L4100-serie grootformaat-latexprinters verkrijgbaar. De roll-to-roll grootformaatprinter is leverbaar in de breedte 130..
Logo Ricoh Nederland B.V.