TAG ARCHIEF VOOR: FIELD SERVICE MANAGEMENT (FSM)

IFS heeft een overeenkomst getekend voor de overname van WorkWave LLC. WorkWave is een toonaangevende leverancier van schaalbare Software-as-a-Service-cloudoplossingen..
Logo IFS

Veenendaal, the Netherlands, August 28, 2017— Dynamics Software, a leading provider of solutions based on Microsoft Dynamics 365, announced today that its Dynamics..
Logo Dynamics Software

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise-software, heeft de overname van mplsystems en Field Service Management Limited afgerond. mplsystems Limited is een leverancier..
Logo IFS

IFS lanceert belangrijke updates voor IFS Field Service Management. De nieuwste versie van IFS Field Service Management (versie 5.7) is nu beschikbaar en biedt de..
Logo IFS

IFS, wereldwijd leverancier van applicatiesoftware, is opnieuw vermeld als ‘Leader’ in het Gartner Magic Quadrant voor Field Service Management. Het..
Logo IFS

Veenendaal, 20 januari 2016 – De wereld van de technische dienstverlener is sterk aan het veranderen. Technologische innovaties, onder druk staande marges en..
Logo HSO

IFS, de wereldwijde leverancier van enterprise applications, introduceert belangrijke updates voor zijn IFS Field Service Management-oplossing (FSM). De nieuwste versie..
Logo IFS

Wereldwijd leverancier van zakelijke applicaties IFS is op basis van marktaandeel opnieuw de nummer één aanbieder van software voor Enterprise Asset..
Logo IFS