TAG ARCHIEF VOOR: INTEGRATIE
Bericht 1 t/m 14

Amsterdam, 20 december 2017 – Avi Networks, leider op het gebied van next-gen load balancing en applicatiediensten, kondigt een integratie met Microsoft Azure aan...
Logo Avi Networks


Tilburg, 26 januari 2017 – Het Tilburgse ICT bedrijf Datacon gaat een langdurige strategische samenwerkingsovereenkomst aan met Dell Boomi. Reden voor deze..
Logo Datacon BV

Amsterdam, 17 januari 2017 – Op dinsdagmiddag 7 februari 2017 organiseert Enable-U, integratiespecialist voor de Nederlandse overheid, de API Strategy Conference in..
Logo Enable-U

APELDOORN – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratie trajecten, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het..
Logo ICT-Partners

19 oktober 2016 – Overheden kunnen nu binnen enkele weken de papieren poststroom vervangen door digitale berichtgeving aan hun burgers. Enable-U 2Inform is een..
Logo Enable-U

Amsterdam, 14 september 2016 – Enable-U, integratiespecialist voor de Nederlandse overheid, gaat aan de slag voor het nieuwe Waterschapsbedrijf Limburg om de..
Logo Enable-U

Amsterdam, 24 mei 2016 – Het beveiligen van digitale informatiestromen staat bij de Nederlandse overheid hoog op de agenda. 30 procent van de IT-professionals,..
Logo Enable-U

Amsterdam – 19 mei 2016 – Het Business Application Research Center (BARC), onderdeel van de CXP Group, noemt Talend Data Fabric ‘trendsetter’ in..
Logo Talend

Amsterdam – 10 mei 2016 – Talend, vooraanstaand leverancier van big data and cloud i..
Logo Talend


Den Haag, 15 december 2015 – Scribe Software maakt de resultaten bekend van zijn brancheonderzoek ‘Connectivity in the Enterprise: The Rise of Cloud and..
Logo Scribe Software BV

Utrecht, 4 juni 2015 – 59 procent van de IT-professionals vindt het moeilijk om desktopvirtualisatie te integreren in de huidige infrastructuur. Dit blijkt uit..
Logo Telindus

Rotterdam, 18 mei 2015 – De verwachting is dat het tekort aan IT-professionals de komende jaren weer in rap tempo oploopt. Ook Motion10 ziet in de markt een tekort..
Logo motion10