TAG ARCHIEF VOOR: CLOUDBEVEILIGING
Bericht 1 t/m 16


Kunstmatige intelligentie en deep learning-technieken bieden nog krachtiger beveiliging McAfee innovaties: ontsleuteling van ramsomware en detectie van..
Logo McAfee

Amsterdam, 23 februari 2017 –  Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen,..
Logo Qualys

Amsterdam, 15 februari 2017 – Nu data encryptie steeds breder wordt ingezet om gevoelige applicaties en informatie te beschermen, presenteert Gemalto, wereldleider..
Logo Gemalto

Bijna 40% van clouddiensten wordt in gebruik genomen zonder medeweten van IT, waardoor de risico’s voor organisaties toenemen Het aantal IT-professionals..
Logo McAfee

BT, één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen, en Trend Micro, een toonaangevende leverancier van..
Logo BT

Amsterdam, 5 januari 2017 – Infoblox, Inc. en Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudbeveiligings- en compliance-oplossingen,..
Logo Qualys

Utrecht, 8 december 2016 – IT-bedreigingen die van binnenuit de organisatie komen, zijn voor veel bedrijven een reëel probleem. Van de organisaties met..
Logo Forcepoint

Amsterdam, 25 augustus 2016 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudbeveiligings- en compliance-oplossingen, gaat strategisch..
Logo Qualys

SAMENVATTING Respondenten aan internationaal onderzoek Intel Security geven aan meer te vertrouwen te hebben in de cloud: ruim driekwart (77%) heeft meer..
Logo McAfee

Amsterdam, 3 november 2015 - Cisco heeft zijn Security Everywhere-strategie verder verbreed in de cloud, in eindpunten en in het netwer..
Logo Cisco

Amsterdam, 22 oktober 2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, gaat..
Logo Qualys

Amsterdam, 13 oktober 2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, voegt op maat..
Logo Qualys

Amsterdam, 18 juni 2015 – Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, en Orange Business Services, een wereldwijde..
Logo Gemalto

Amsterdam, 22 april 2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq:QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudbeveiliging en compliance-oplossingen, lanceert het Qualys..
Logo Qualys

CipherCloud is donderdag 26 maart te vinden op stand #117 op de Salesforce World Tour Amsterdam in Amsterdam RAI. Amsterdam, 26 maart 2015 – CipherCloud,..
Logo CipherCloud