TAG ARCHIEF VOOR: GOOGLE
12
 
Bericht 1 t/m 25

Een turbulent 2017 afsluiten met een lach, dat is het idee achter de samenwerking tussen Google Nederland en Boom Chicago, het Amerikaanse comedygezelschap met thuishaven..
Logo Google

Op 6 november kondigden Google en Salesforce hun strategische samenwerking aan. g-company heeft dezelfde visie als Google en Salesforce: al 10 jaar focussen wij ons op de..
Logo g-company

Amsterdam - Google heeft acht Nederlandse attracties toegevoegd aan Google Street View. Aan de hand van 360-graden beelden kan iedereen wereldwijd nu ook toeristische..
Logo Google

Eind oktober maakte Google een verandering in haar policy bekend. Vanaf nu is het niet meer mogelijk om zoekresultaten per land op te vragen door achter de domeinnaam de..
Logo SIDN

Nieuwegein, 25 oktober 2017 – Global Knowledge is nu ook Google Cloud Premier (GCP) Training Partner en is wereldwijd één van de vier opleiders die..
Logo Global Knowledge

Brussel, 26 september 2017 - Ingenico ePayments, Google en In The Pocket, dagen developers, designers en andere creatievelingen uit om na te denken over de toekomst van..
Logo Ingenico ePayments

Amsterdam, 24 juli 2017 –Moderne ondernemingen zijn in staat zich snel aan te passen aan een internationale economie en arbeidsmarkt. Succes wordt steeds vaker..
Logo Citrix

Apeldoorn, 28 juni 2017- Bedrijven kunnen de content van hun website zodanig opstellen dat websites beter gevonden worden, maar dat websites ook nog eens beter..
Logo Webtexttool

Google Site Search ging in 2008 van start. Website-exploitanten en bedrijven konden hiermee de zoektechnologie van Google in hun eigen website integreren en gebruiken..
Logo Mindbreeze GmbH

TIE Kinetix has become a Google Analytics 360 partner. TIE Kinetix is leveraging the Google 360 suite of solutions to power its FLOW Partner Automation Platform. What..
Logo TIE Kinetix N.V.

Amsterdam, 16 januari 2017 – Google heeft VOGSY opgenomen in het Google Technical Partner Program. VOGSY is de mobiele business cloud oplossing  voor..
Logo VOGSY

Berlijn, 19 december 2016 - De januari-update van Google zou nadelig kunnen zijn voor het verzamelen van e-mailadressen aldus Optivo, aanbieder van een softwareplatform..
Logo Optivo

Utrecht, 12 december 2016 - Apple is nog steeds het populairste merk in de Nederlandse ICT-markt. Wel wordt de leverancier van onder andere de iPhone op de hielen gezeten..
Logo Computable

Een van de meest opwindende hotspots van Amsterdam - The Loft bovenin de A’DAM Tower - is het decor voor de wereldwijde lancering van VOGSY. VOGSY is de mobiele..
Logo VOGSY

Op 16 november heeft Google voor de eerste keer de Data Studio product certificering uitgereikt. Data Studio 360 is het nieuwste onderdeel uit van de Google Analytics 360..
Logo Oogst

Ingenico ePayments, de online- en mobile commerce-divisie van Ingenico Group, maakt vandaag bekend dat het bedrijf gaat samen werken met strategische partner Google en..
Logo Ingenico ePayments

Utrecht, 8 november 2016 – Deskundigen van Kaspersky Lab ontdekten onlangs een aangepaste versie van de mobiel bankieren-trojan Svpeng, dat zich in Google's..
Logo Kaspersky Lab

Criteo Predictive Search verbetert zoekresultaten en maakt een einde aan giswerk in Google Shopping voor Paid Search-marketeers Helpt retailmarketeers het..
Logo Criteo

Hierbij kondigen we aan dat het Google Apps Referral Program beschikbaar is in Nederland en België. Hiermee beschikken mensen die Google Apps for Work gebruiken over..
Logo Google

Gemiddeld spenderen we twee uur en een kwartier per dag aan het beantwoorden van e-mails. Elke maand gaan er 86 uur op aan het bijwonen van meetings. Een interne..
Logo Google

Amsterdam, 14 maart 2016 - Met de introductie van een gratis Online Digitale Werkplaats biedt Google vanaf nu iedereen de mogelijkheid kennis en digitale vaardigheden op..
Logo Google

Baarn, 1 maart 2016 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft de applicatiekoppeling met Google Apps..
Logo Tools4ever BV

Amsterdam, 22 februari 2016 --- Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, breidt zijn samenwerking met Google verder uit en stelt Red Hat Gluster Storage op het..
Logo Red Hat, Inc.

Geldrop, 19 januari 2016 - Onder andere Alibaba, Amazon Web Services, Facebook en Google staan 20 en 21 januari aanstaande op het podium van de Webwinkel Vakdagen...
Logo Organisatie Groep Zuid bv (OGZ)

Amsterdam, 16 december 2015 - Google maakt de meest populaire zoektermen onder Nederlanders van dit jaar bekend. Deze hebben voor 2015 veelal te maken met entertainment..
Logo Google

12