TAG ARCHIEF VOOR: CLOUDPROVIDER
Bericht 1 t/m 8

Amsterdam, 26 oktober 2017 – Interoute, wereldwijde cloud en netwerk provider met hoofdkantoor in Europa, is opgenomen in het Gartner rapport van oktober 2017..
Logo Interoute

Rotterdam, 17 juli 2017 -  CloudVPS – opgericht in 2006 – was de eerste cloudprovider in Nederland, die OpenStack in gebruik nam. CloudVPS is er dan ook..
Logo CloudVPS

Amsterdam, 4 april 2017 - De grootste mobiele prijsvechter van Nederland, GSMWEB.nl, heeft haar cloud en ontwikkelplatform ondergebracht bij Denit. Denit heeft voor..
Logo Denit Hosting Solutions

Hosting- en cloudprovider Yourhosting gaat samenwerken met Lubbers De Jong om de communicatie- en pr-activiteiten te versterken. Yourhosting wil zich nadrukkelijk..
Logo Yourhosting

Amsterdam, 17 november 2016 – OVH, de leidende cloudprovider in Europa, biedt nieuwe mogelijkheden om diensten en datacenters met elkaar te verbinden. Dankzij de..
Logo OVH BV

Amsterdam, 12 januari 2016 - Aspect Software sluit een nieuwe overeenkomst met RingRing, een vooraanstaande Belgische cloudprovider, voor interactieve..
Logo Aspect Software

IS (internedservices) Group (hierna ISG) - Nederlands marktleider in cloud computing en IT-services - biedt nu Microsoft Office 365 aan met volledige begeleiding naar de..
Logo KPN Internedservices

In oktober lanceert Amsio, als eerste Nederlandse cloudprovider, een directe redundante verbinding van haar netwerk naar het publieke cloudplatform van Microsoft;..
Logo Amsio