TAG ARCHIEF VOOR: ANDROID
123
 
Bericht 1 t/m 25

Utrecht, 16 januari 2018 – Onderzoekers van Kaspersky Lab hebben een geavanceerde mobiele malware ontdekt. De software is actief sinds 2014 en is ontwikkeld voor..
Logo Kaspersky Lab

Badhoevedorp, 23 november 2017 – De situatie voor gebruikers van mobiele toestellen op basis van Android wordt steeds riskanter. Beveiligingsexperts van G DATA..
Logo G Data Security

LONDEN – Razer introduceert de Razer Phone, een Android-smartphone die mobiel entertainment naar een hoger niveau brengt met nieuwste audiovisuele technologie en..
Logo Razer Europe

Speciaal ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek (22 t/m 28 mei as) en de verkiezing van de Beste Luisterboeken van het Jaar ontwikkelde de populaire boekensite..
Logo Icontact BV

Ongeveer 72% van alle smartphones ter wereld draaien op een Android-besturingssysteem (bron: Statcounter). In het eerste kwartaal van 2017 hebben de experts van G DATA..
Logo G Data Security

Lookout en Google presenteren de resultaten van gezamenlijk onderzoek naar de Android-versie van één van de meest verfijnde en doelgerichte aanvallen op..
Logo Lookout

In Nederland gebruikt 85% een smartphone (bron: Telecompaper) en in België 53% (bron: Sanoma). Android is hierbij het meest gebruikte besturingssysteem en daarmee..
Logo G Data Security

[Lidköping, Sweden, February 22, 2017] Handheld Group, a leading manufacturer of rugged mobile computers, today announced that the Nautiz X2 enterprise..
Logo Handheld Benelux BV

Utrecht, 20 februari 2017 – Onderzoekers van Kaspersky Lab hebben de beveiliging van applicaties voor het op afstand bedienen van auto’s van diverse..
Logo Kaspersky Lab

Bunnik, 5 december 2016 – Voor gebruikers van devolo Home Control is er een compleet vernieuwde app beschikbaar. Daarin zijn veel klantverzoeken verwerkt en de app..
Logo devolo

Utrecht, 8 november 2016 – Deskundigen van Kaspersky Lab ontdekten onlangs een aangepaste versie van de mobiel bankieren-trojan Svpeng, dat zich in Google's..
Logo Kaspersky Lab

Breda, 19 oktober 2016 – 41 procent van de zakelijke smartphones in de Nederlandse markt draait op het Android-platform. Daarmee komt het net iets vaker voor dan..
Logo Computer Profile

Utrecht, 6 september 2016 – Experts van Kaspersky Lab hebben een gewijzigde versie van de banking trojan Gugi ontdekt die de nieuwe beveiligingsfuncties van Android..
Logo Kaspersky Lab

Liquid Z6: Quad-core processor MT6737P; 5 inch HD 2.5D curved IPS1-scherm; 8MP main camera met auto-focus; 2MP front camera; 1 GB RAM; 8 GB ROM Liquid Z6..
Logo Acer

Utrecht, 31 augustus 2016 – Experts van Kaspersky Lab hebben een Android-trojan genaamd Guerilla ontdekt, die probeert de beschermingsmechanismen tegen fraude van..
Logo Kaspersky Lab

Ransomware is een groeiend probleem voor Android-gebruikers. De voorspellingen uit 2015 van G DATA’s beveiligingsexperts over een verdere toename aan..
Logo G Data Security

Weesp, 14 juli 2016 - Esize, leverancier van Cloud Spend Management-oplossingen, introduceert de mobiele app voor iPhone en Android waarmee medewerkers digitaal bonnetjes..
Logo Esize

Breda, 25 april 2016 – Het aandeel zakelijke smartphones draaiend op Android en Apple iOS is de laatste jaren sterk aan het stijgen. Vanaf 2012 is er een..
Logo Computer Profile

Amsterdam, 4 april, 2016 – BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), introduceert een nieuwe versie* van BlackBerry Messenger (BBM) voor iOS®, Android™..
Logo Good Technology

Barcelona, 23 februari 2016 - In Europa gebruikte in 2015 bijna 63% van de smartphone-gebruikers een Android-telefoon. Met de populariteit van het..
Logo G Data Security

LAS VEGAS, VERENIGDE STATEN (4 januari 2016) - Acer heeft vandaag de Iconia One 8 (B1- 850) aangekondigd, een 8 inch-tablet voor gezinnen, kinderen of beginnende..
Logo Acer

In het derde kwartaal van 2015 hebben de malware-analisten van het G DATA SecurityLab 574.706 nieuwe soorten malware voor Android ontdekt. Dat is nog iets meer dan in het..
Logo G Data Security

Breda, 15 oktober 2015 – Uit analyse van Computer Profile blijkt dat slechts 3 procent van de smartphones, in gebruik bij bedrijfsvestigingen met 50 of meer..
Logo Computer Profile

Badhoevedorp, 14 september 2015   Er zijn wereldwijd meer dan 2 miljard smartphones die worden gebruikt voor mobiel chatten (bron: We are social). Om te voorkomen..
Logo G Data Security

Badhoevedorp/Berlijn, 2 september 2015 - Sony laat in zijn nieuwste reclamecampagne ‘Celebrate Every Detail’ de hoogwaardige beeldkwaliteit zien van de nieuwe..
Logo Sony Nederland

123