811 items. Nu 1 t/m 25
VERANDERING IN FACILITEITEN

Interconnect Services BV, top private IaaS Provider van de Benelux, introduceert per 1 april een nieuw logo. Na 23 jaar wordt gekozen voor een nieuw logo, een strak en..
Logo Interconnect Services B.V.

Rotterdam, 27 februari 2018 – Op 1 maart opent IT-dienstverlener neomax de deuren van een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Haringvliet. Neomax speelt hiermee in..
Logo Neomax

7 februari 2018, Gouda – Per 1 januari is de pensioenuitvoering voor vijf bedrijfstakpensioenfondsen succesvol gestart bij Centric. Centric verzorgt voor deze..
Logo Centric

Softwaretechnologiebedrijf Luminis opent een vestiging in Eindhoven. Na Apeldoorn, Arnhem, Rotterdam en Amsterdam is dit de vijfde vestiging in Nederland van het..
Logo Luminis

Utrecht, 2 februari 2018 - Renewd, de Nederlandse marktleider op het gebied van refurbished Apple-producten, is verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf heden is het..
Logo Renewd

Schaalgrootte en vergaande automatisering maken tariefverlagingen mogelijk
Previder, leverancier van cloud- en managed IT-diensten, heeft de tarieven voor virtuele servers fors verlaagd, tot wel 35%. De nieuwe tarieven zijn mogelijk door..
Logo Previder

Zwangerschapsverlof van zestien naar twintig weken Vaderschaps-/partnerverlof van twee dagen naar zes weken Adoptieverlof van vier naar zes weken ..
Logo Microsoft

UTRECHT, 20180105 — De website Nieuwsbank.nl gaat een nieuw verdienmodel voor journalisten ontwikkelen en stopt met het distribueren van persberichten. De aloude..
Logo Nieuwsbank B.V.

Amsterdam - Trend Micro, wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft een nieuw kantoor betrokken in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost...
Logo Trend Micro

Ledverlichting, zonnepanelen en elektrische auto’s opnieuw gecodeerd
Amersfoort, 19 december 2017 – Descartes Systems Group adviseert bedrijven die internationaal handelen, om de tussentijdse wijzigingen van de wereldwijde HS-codes..
Logo Descartes

Santa Clara, California – December 18, 2017 – Avaya Holdings Corp. kondigt aan dat het bedrijf de herstructurering van korte- en lange termijn leningen..
Logo Avaya

Automatiseerder Lodder Applicaties heet voortaan Lodder Software. De nieuwe naam past bij de internationale ambities van het bedrijf. Na Nederland en België heeft..
Logo Lodder Software

Nieuw state of the art kantoor heeft open en toegankelijke uitstraling en stimuleert samenwerken
Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt te staan in het stadshart van Utrecht. Vanaf oktober 2018 werken ruim 1400 medewerkers in het nieuwe pand in..
Logo VodafoneZiggo

Om de randstad beter van dienst te zijn verhuist Kabisa naar een groter pand in de regio Amsterdam. Kabisa verwacht vanuit Amsterdam verder te kunnen groeien in..
Logo Kabisa

Rotterdam, 20 september 2017 – Salves, specialist op het gebied van Test Services en Microsoft Services, opent een nieuw kantoor in Rotterdam om de groei in het..
Logo Salves

Delft, 30 augustus 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, verhuist op maandag 11 september naar de..
Logo Carerix

TMS-leverancier MendriX komt steeds vaker als favoriet naar voren in een selectietraject. Elk jaar kiezen meer klanten ervoor om met MendriX in zee te gaan. Om al die..
Logo MendriX

Nederlandse Oracle User Group organiseert 15-16 juni Tech Experience 2017
Oracle Gebruikersclub Holland - OGh-- is al bijna 30 jaar een begrip in de Nederlandse Oracle community. Met ingang van 1 juli aanstaande zal die vertrouwde naam..
Logo nlOUG

Fintechbedrijf Equiniti KYC Solutions verhuist naar een nieuw kantoor op de Danzigerkade. Het nieuwe onderkomen biedt ruimte aan ruim 300 werknemers. Nadat het bedrijf..
Logo Equiniti

Rittal maakt bekend dat Don Beaty, de mede oprichter van ASHRAE en dé autoriteit op het gebied van datacenter efficiency, op 20 april in Nederland is voor een..
Logo Rittal bv

Vanaf 28 maart gaat CRM Factory verder als Smart Connections. Met hun nieuwe naam willen ze beter duidelijk maken waar ze voor staan en welke waarde ze creëren voor..
Logo Smart Connections

Personele groei vraagt om nieuwe locatie
Hilversum, 29 maart 2017 - Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, verhuist eind deze maand naar..
Logo Xillio

(11 januari 2016 - Toronto, Canada) - Fleet Complete(r), een wereldwijde speler in de Internet-of-Things (IoT) markt die innovatieve software ontwikkelt voor wagenpark-,..
Logo Fleet Complete

Amersfoort, 21 december 2016 – Optimo bestaat tweeëneenhalf jaar, en is in die tijd uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het bedrijf op maandag 19 december 2016..
Logo Optimo

Ervaren technisch directeur Rob Johnson aangesteld om nieuw onafhankelijk bedrijf te leiden na verkoop aan Platinum Equity Een nieuw tijdperk begint, met de focus op..
Logo Vertiv