805 items. Nu 1 t/m 25
VERANDERING IN FACILITEITEN

Zwangerschapsverlof van zestien naar twintig weken Vaderschaps-/partnerverlof van twee dagen naar zes weken Adoptieverlof van vier naar zes weken ..
Logo Microsoft

UTRECHT, 20180105 — De website Nieuwsbank.nl gaat een nieuw verdienmodel voor journalisten ontwikkelen en stopt met het distribueren van persberichten. De aloude..
Logo Nieuwsbank B.V.

Amsterdam - Trend Micro, wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft een nieuw kantoor betrokken in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost...
Logo Trend Micro

Amersfoort, 19 december 2017 – Descartes Systems Group adviseert bedrijven die internationaal handelen, om de tussentijdse wijzigingen van de wereldwijde HS-codes..
Logo Descartes

Santa Clara, California – December 18, 2017 – Avaya Holdings Corp. kondigt aan dat het bedrijf de herstructurering van korte- en lange termijn leningen..
Logo Avaya

Automatiseerder Lodder Applicaties heet voortaan Lodder Software. De nieuwe naam past bij de internationale ambities van het bedrijf. Na Nederland en België heeft..
Logo Lodder Software

Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt te staan in het stadshart van Utrecht. Vanaf oktober 2018 werken ruim 1400 medewerkers in het nieuwe pand in..
Logo VodafoneZiggo

Om de randstad beter van dienst te zijn verhuist Kabisa naar een groter pand in de regio Amsterdam. Kabisa verwacht vanuit Amsterdam verder te kunnen groeien in..
Logo Kabisa

Rotterdam, 20 september 2017 – Salves, specialist op het gebied van Test Services en Microsoft Services, opent een nieuw kantoor in Rotterdam om de groei in het..
Logo Salves

Delft, 30 augustus 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, verhuist op maandag 11 september naar de..
Logo Carerix

TMS-leverancier MendriX komt steeds vaker als favoriet naar voren in een selectietraject. Elk jaar kiezen meer klanten ervoor om met MendriX in zee te gaan. Om al die..
Logo MendriX

Oracle Gebruikersclub Holland - OGh-- is al bijna 30 jaar een begrip in de Nederlandse Oracle community. Met ingang van 1 juli aanstaande zal die vertrouwde naam..
Logo OGh/nlOUG

Fintechbedrijf Equiniti KYC Solutions verhuist naar een nieuw kantoor op de Danzigerkade. Het nieuwe onderkomen biedt ruimte aan ruim 300 werknemers. Nadat het bedrijf..
Logo Equiniti

Rittal maakt bekend dat Don Beaty, de mede oprichter van ASHRAE en dé autoriteit op het gebied van datacenter efficiency, op 20 april in Nederland is voor een..
Logo Rittal bv

Vanaf 28 maart gaat CRM Factory verder als Smart Connections. Met hun nieuwe naam willen ze beter duidelijk maken waar ze voor staan en welke waarde ze creëren voor..
Logo Smart Connections

Hilversum, 29 maart 2017 - Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, verhuist eind deze maand naar..
Logo Xillio

(11 januari 2016 - Toronto, Canada) - Fleet Complete(r), een wereldwijde speler in de Internet-of-Things (IoT) markt die innovatieve software ontwikkelt voor wagenpark-,..
Logo Fleet Complete

Amersfoort, 21 december 2016 – Optimo bestaat tweeëneenhalf jaar, en is in die tijd uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het bedrijf op maandag 19 december 2016..
Logo Optimo

Ervaren technisch directeur Rob Johnson aangesteld om nieuw onafhankelijk bedrijf te leiden na verkoop aan Platinum Equity Een nieuw tijdperk begint, met de focus op..
Logo Vertiv

Eindhoven/Amsterdam, 1 december 2016 - Internationaal communicatiebureau LEWIS opent zijn deuren in New York. De keuze voor the Big Apple is een bewuste: LEWIS versterkt..
Logo LEWIS

Ede, 17 november 2016 – BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, maakt bekend dat de stroomprijs voor klanten per 1..
Logo BIT

Utrecht, 3 november 2016 – Tijdens de drukbezochte vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event 2016 maakt Jaarbeurs vandaag bekend afscheid te..
Logo Jaarbeurs

Veenendaal, 12 oktober 2016 - IT-dienstverlener Cegeka groeit zo hard dat het bedrijf niet meer past in de twee huidige kantoren van Cegeka Nederland en..
Logo Cegeka

Amsterdam, 27 september 2016 - “De aangepaste telecomwet is een goede eerste stap tegen het misbruik door KPN van haar machtspositie als oligopolist en..
Logo MTTM.nl

KPN gaat zes van zijn datacenters, die specifiek colocation diensten aanbieden, onderbrengen in een nieuwe onderneming met een eigen identiteit binnen het KPN-concern...
Logo KPN