1000+ items. Nu 1 t/m 25
PRESTATIES & AWARDS

Almere, 23 januari 2018 – Afgelopen donderdagavond zijn voor de vijfde keer de ..
Logo Voiceworks B.V.

Leiden, 19 januari 2018 – Jordy Kool, CEO van Infotheek Group, is tijdens de Dutch IT Channel Awards gisteravond benoemd tot Reseller Personality of the Year. Kool,..
Logo Infotheek

De Dutch IT-channel Awards 2017 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 18 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt...
Logo Dutchitchannel.nl

Kortrijk/Las Vegas, 11 januari 2017 – Stefan Grosjean, CEO van het Belgische cleantechbedrijf Smappee, rondt met een tevreden gevoel zijn aanwezigheid op de..
Logo smappee

Karlsruhe, januari 2018 – Blurry Box, het cryptografieproduct van Wibu-Systems, leverancier van innovatieve technologie voor het beheer van softwarelicenties, is..
Logo WIBU-SYSTEMS

KPN heeft  één van de drie “Corporate Startup Investment Awards” ontvangen voor zijn startup investeringsactiviteiten vanuit KPN Ventures...
Logo KPN

Gouda, 15 december 2017 — NETGEAR heeft voor vier van zijn producten een CES® 2018 Innovation Award gewonnen. De producten werden bekeken op het gebied van..
Logo NETGEAR

Contentmarketingbureau Zandbeek uit Eindhoven staat in 2017 op de eerste plaats in de MT1000, het jaarlijks onderzoek van Management Team naar de kwaliteit en..
Logo Zandbeek

Amsterdam, 13 december 2017 - Tijdens Konica Minolta’s European Leadership Campus, waar meer dan 1.000 partners uit 53 landen te gast waren, werd een internationale..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Oude Wetering, 12 december – CoolProfs ziet de vraag naar low-code applicatieontwikkeling sterk toenemen. De IT-dienstverlener realiseerde het afgelopen boekjaar..
Logo COOLProfs

Amsterdam, 12 december 2017 – Teamleader werd tijdens de Deloitte Technology Fast 500 in Parijs uitgeroepen tot 53ste snelst groeiend technologiebedrijf binnen EMEA..
Logo Teamleader

Naarden, 12 december 2017 – Genesys, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center solutions, heeft tijdens de netwerkbijeenkomst..
Logo Genesys

Er kan nog tot 5 januari 2018 op de genomineerden voor de Dutch IT-channel Awards (dutchitawards.nl) gestemd worden in 19 categorieën. De..
Logo Dutchitchannel.nl

De winnaars van de zestiende editie van de Channel Awards 2017 zijn bekend! Tijdens het feest der erkenning in het Nederlandse ict-verkoopkanaal werden de awards..
Logo Centralpoint.nl

Gorinchem,7 december 2017 - Dimo Systems, maker van het slimme en duurzame plaagdiermanagementsysteem Xignal Solution, heeft daarmee de Copaco Innovation Award 2017 in de..
Logo Dimo Systems B.V.

De gelukkige winnaars van de zestiende editie van de Channel Awards zijn bekend! Tijdens het feest der erkenning in het Nederlandse ict-verkoopkanaal werden maar liefst..
Logo Jaarbeurs

Utrecht – Dell EMC heeft op het Dell EMC Forum in De Fabrique te Maarssen enkele partners onderscheiden met een Dell EMC Partner Award. Tijdens het evenement,..
Logo Dell EMC

Anita Witzier, tv-presentatrice en ambassadeur van Hulphond Nederland gaat het ..
Logo Dutchitchannel.nl

Wat ooit begon als een gezamenlijke brainstormsessie met retailers en merkfabrikanten lijkt nu uit te groeien tot de nieuwe standaard in de wereld van promo-displays. Het..
Logo Pure Value

Door digitalisering en data centraal te stellen in haar bedrijfsvisie en deze aanpak met alle medewerkers te omarmen, heeft Manutan in twee jaar tijd haar organisatie..
Logo Manutan

Het programma voor het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, dat op donderdag 18 januari 2018 plaatsvindt  in Studio21 te Hilversum, is bekend. Het Galafeest,..
Logo Dutchitchannel.nl

Hengelo, November 2017 – CmStick/BMC, de Wibu-Systems dongle waarmee software in samenhang met de computerhardware is te beveiligen tegen ongeoorloofd gebruik,..
Logo WIBU-SYSTEMS

Nedap is de trotse winnaar van de Britse Security & Fire Excellence awards 2017. Nedap Security won twee awards met haar AEOS end-to-end security in de..
Logo Nedap Security Management

LEIDEN, 24 november 2017 – 24Baby.nl is gisteravond verkozen tot beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing. Het is voor het..
Logo 24Baby.nl

AMSTERDAM – Digital agency Adwise is vijf keer in de prijzen gevallen tijdens de Dutch Search Awards verkiezing in Amsterdam. Het bureau had maar liefst 14..
Logo Adwise