1000+ items. Nu 1 t/m 25
TIJDELIJKE ACTIES & PROMOTIES

Amsterdam, 16 januari 2018 – Het tekort aan vakmannen is al maanden in het nieuws. Ook Werkspot heeft hier last van, voor Marketing is het een grote uitdaging..
Logo Werkspot.nl

10 januari 2018 - De Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) kondigt vandaag de oprichting aan van haar Benelux Chapter, de eerste professionele..
Logo ZyLAB

De experts en thought leaders op het gebied van ICT waarschuwden er al jaren geleden voor: de komst van technische innovaties die grote invloed hebben op het..
Logo Portland

Vanaf nu maken startende ondernemers 15 maanden gratis gebruik van e-Boekhouden.nl. Dit betekent de eerste 15 ondernemersmaanden onbeperkt boekhouden én..
Logo e-Boekhouden.nl

Wist jij wat je wilde worden toen je nog een kind was? Jochem van Gelder volgt in het programma ‘Later als ik groot ben’ een aantal kinderen die al heel goed..
Logo SIDN

Persuitnodiging Woensdagavond 13 december wordt in Wezep een grote informatiebijeenkomst gehouden over het laagvliegen vanuit ‘Lelystad’. Naast de inwoners..
Logo Hoogoverwezep.nl

Utrecht, 11 december 2017 - Op 12 december 2017 wordt de landelijke staking voor basisschoolleraren gehouden. Deze dag vindt ook de jaarlijkse Oracle Cloud Day plaats in..
Logo Oracle

Deelname Open en Youth sluit op 4 januari 2018 Deelname Professional sluit op 11 januari 2018 Nieuwe inzendingen beschikbaar voor publicatie via ..
Logo Sony Nederland

Op zaterdag 2 december kunnen niet alleen mensen in de Ziggo Dome genieten van de wintereditie van Groots met een zachte G, maar ook de kijkers thuis. Ziggo zal het..
Logo Ziggo

Voor het eerst is er in Nederland een elektrische auto opgeladen en direct betaald met een app op blockchaintechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om..
Logo Enexis B.V.

Om het nieuwe jaar goed te starten, heeft e-Boekhouden.nl een nieuwe actie op touw gezet. Iedereen die zijn of haar proefaccount vóór 1 februari 2018 omzet..
Logo e-Boekhouden.nl

AMSTERDAM – De AVG vraagt om een multidisciplinaire benadering. Een combinatie van juridische expertise, de nieuwste datamanagementtechnieken en deskundigheid op..
Logo Nalanda Technology

Hilversum, 23 november 2017 - Sonos verlaagt tijdelijk de verkoopprijzen van zijn speakers en soundbars. Dit doet het wereldwijde muziekmerk in het kader van Black Friday..
Logo Sonos

Tijdens de vierde editie van het Machinebouw Event vertellen Steven Wigboldy en Pieter van Woerden graag meer over industriële computer oplossingen en de nieuwste..
Logo HPS Industrial BV

De Amsterdamse kunstenaar Bart Eysink Smeets sluit zichzelf twee weken op in zijn eigen huis. Gedurende 14 dagen zal hij zijn spullen op alle mogelijke wijze ordenen, om..
Logo Bynder B.V.

De Stichting IT-notaris bestaat in 2017 vijf jaar en de Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen (NVBI) dertig jaar. Beide organisaties vierden dit..
Logo NVBI

Het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle organiseert aanstaande zaterdag 18 november voor het tweede opeenvolgende jaar een retro arcade toernooi. Deelnemers..
Logo Bonami SpelComputer Museum

Breukelen, 9 november 2017 - De sterke toename van draadloze apparaten en het Internet of Things (IoT) biedt bedrijven een schat aan mogelijkheden maar maakt ze ook..
Logo Xerox

Vannacht is, tijdens Dreamforce, het jaarlijkse congres van Salesforce, aangekondigd dat Google en Salesforce een verregaand partnership aangaan. Dit betekent dat twee..
Logo Storm Digital

De volledige infrastructuur van een datacenter is vanzelfsprekend een complex geheel aan racks, bekabeling, connectoren, koelingsystemen, UPS, aggregaten,..
Logo FHI, federatie van technologiebranches

Op initiatief van Facebook is, in samenwerking met onder andere Intel, een open platform ontwikkeld voor software, servers, power distributie en koeling, zonder zich te l..
Logo FHI, federatie van technologiebranches

Eaton trok in september met de Demotour het land in om installateurs, groothandel en adviseurs bij te praten over de laatste ontwikkelingen in onder meer energieopslag,..
Logo Eaton

De Nederlandse datacenters hebben in 2017 een plan gelanceerd voor het hergebruik van warmte, die door de servers worden geproduceerd. De Dutch Datacenter Association ..
Logo FHI, federatie van technologiebranches

Bij Vodafone / Ziggo loont het optimaliseren van de datacenter koeling. De sprekers Martin Amsterdam en Marius Klerk (Air@Work) delen h..
Logo FHI, federatie van technologiebranches

Met de enorme groei van de Nederlandse e-commercemarkt stijgt ook het aantal malafide partijen dat hier misbruik van wil maken. Daardoor worden steeds meer Nederlandse..
Logo Thuiswinkel.org