1000+ items. Nu 1 t/m 25
MARKT & ONDERZOEK

Leiden, 19 januari 2018 – Jordy Kool, CEO van Infotheek Group, is tijdens de Dutch IT Channel Awards gisteravond benoemd tot Reseller Personality of the Year. Kool,..
Logo Infotheek


Amsterdam, 18 januari 2018 – Stripe, het online betaalplatform, heeft dit najaar samen met  The Next Web, Rockstart, TQ, Startupbootcamp en Prime Ventures..
Logo Stripe

Consumenten stellen zes actiepunten op voor telecomoperators voor de toekomst van 5G Consumenten voorspellen dat de meerderheid van de 5G-verrijkte diensten..
Logo Ericsson

Amstelveen, 16 januari 2018 – Atos is uitgeroepen tot global leader in het laatste onderzoek van de ..
Logo Atos

Amsterdam, 15 januari 2018 - Bijna de helft van de IT-beslissers in Nederland maakt zich zorgen over het gebrek aan daadkracht in de Nederlandse directiekamer als het..
Logo Interoute

Amsterdam, 16 januari 2018 - Het overgrote deel van alle bedrijven wereldwijd (95%) heeft inmiddels clouddiensten geadopteerd. Er is hierbij echter een groot verschil in..
Logo Gemalto

Afas Software, producent van administratieve software voor bedrijven, wist in 2017 en perfecte balans te behouden tussen groei van omzet en daling van de kosten...
Logo AME Research BV

Kortrijk/Las Vegas, 11 januari 2017 – Stefan Grosjean, CEO van het Belgische cleantechbedrijf Smappee, rondt met een tevreden gevoel zijn aanwezigheid op de..
Logo smappee

Utrecht, 12 januari 2018 – Capgemini’s Digital Transformation Institute publiceert het rapport “Conversational Commerce: Why Consumers Are Embracing..
Logo Capgemini Nederland B.V.

’s-Hertogenbosch – 11 januari 2018 – Tien procent van de Nederlanders kijkt naar game streams. Vooral bij 18 tot 35 jarigen is dit populair. Maar liefst..
Logo Multiscope

Waddinxveen, 11 januari 2018 – Werkend Nederland heeft moeite met de planning. Meer dan de helft van de werknemers (55%) kan zijn taken niet altijd binnen de..
Logo Protime BV

Utrecht – Nederlandse werknemers die toegang hebben tot de applicaties waarmee ze graag werken en echt nodig hebben voor hun werk, vinden een factor drie vaker dan..
Logo VMware

Amsterdam, 4 januari 2018 – Uit onderzoek van ZK Research, mede mogelijk gemaakt door Avi Networks, blijkt dat hardware-toepassingen in de Application Delivery..
Logo Avi Networks


De Nederlandse economie blijft aantrekken en dat is ook te merken op de tweedehands automarkt. De trends die zijn ingezet in 2017 zetten door en er zullen grotere,..
Logo AutoScout24

Houten, The Netherlands, 29 December 2017 - Het aantal mobiele klanten bij virtuele operators (VO's) is gedaald tot 6,6 miljoen. In de zes maanden tot en met september..
Logo Telecompaper

Amsterdam, 21 december 2017 –  86 procent van de consumenten wereldwijd vindt dat ze beter beschermd moeten worden door merkeigenaren tegen het kopen van..
Logo MarkMonitor

Amsterdam, 20 december 2017 – Kerstmis is een tijd van tradities en het televisiekijkgedrag van Nederlanders is hier geen uitzondering op, zo blijkt uit onderzoek..
Logo Akamai Technologies - Benelux

Waddinxveen, 20 december 2017 – Zakelijk Nederland maakt zich weer op voor een nieuw jaar met nieuwe bedrijfsdoelstellingen. Meer dan een kwart van de medewerkers..
Logo Protime BV

Nederlandse bedrijven hebben volgens de Concurrentie en Innovatie Monitor 2017* meer in ICT geïnvesteerd. Desondanks zijn die investeringen  nog niet van..
Logo MendriX

Vorig jaar zat de concurrentie Apple al op de hielen, voor 2017 geldt voor Microsoft en Google ‘d’r op en d’r over’. Dit jaar heeft Microsoft..
Logo Jaarbeurs

Amsterdam, 19 december 2017 – De aansturing van zelfstandig professionals zou minder op uren gericht moeten zijn. Output en competenties behoren daarentegen..
Logo FastFlex

Barneveld, 19 december 2017 – 38 procent van de Nederlandse boeren geeft aan dat zij geen persoonlijke aanbiedingen en advies op maat krijgen van hun leveranciers...
Logo CRM Partners

Nederland mist kansen doordat politici in de huidige regering weinig of geen kennis hebben van technologie. Dat vinden Nederlandse ICT’ers, blijkt uit onderzoek van..
Logo AG Connect bv