140 items. Nu 1 t/m 25
RETAIL AUTOMATISERING

Gouda, 19 januari 2018 - IT-dienstverlener Centric neemt de Belgische retailspecialist Summit over. Summit biedt kassaoplossingen voor alle geledingen in de..
Logo Centric

Ede (NL) en San Francisco (VS), 29 november 2017 - Vandaag start de eerste fase van de token-ICO van Retail Coin, een cryptomunt van de European Retail Foundation,..
Logo Digital MKB & RetailCoin

’s-Hertogenbosch, 2 november 2017 – Slechts 8 procent van de retailers heeft een centraal klantbeeld, terwijl het belang hiervan door vrijwel alle retailers..
Logo SAP Hybris

Barneveld, 9 oktober – Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, laat tijdens ShopTalk Europe in Kopenhagen weten een significante groei te..
Logo Infor

AMSTERDAM –  13 juli, 2017 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende..
Logo Pegasystems

Amsterdam, 16 mei 2017 – De impact van reviews, het bewaken van de customer experience en social media en influencers zijn belangrijke uitdagingen voor..
Logo Lightspeed

Amsterdam, 10 mei 2017 – Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware voor retail en horeca, en INretail, brancheorganisatie voor retail non-food, gaan..
Logo Lightspeed

Nijkerk, 1 mei 2017 – Verouderde applicaties in de IT-omgeving van retailers vormen een struikelblok in de digitale transformatie. Iedere vernieuwing wordt hierdoor..
Logo FlowFabric B.V.

Barneveld, 24 maart 2017 – Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, kondigt aan dat moderetailer Nordstrom (NYSE: JWN) voor Infor..
Logo Infor

Hasselt, 21 maart 2017 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Belgium introduceert voor de retailbranche een nieuwe kassalade die is uitgerust met een..
Logo QNH

NOORDWIJK, 16 FEBRUARY 2017 -- Pure Value lanceert in samenwerking met de markt de Proteus Smart Display, een herbruikbare display met geïntegreerde..
Logo Pure Birds

2016 was een enerverend jaar voor de retailsector. Innovatieve mogelijkheden en nieuwe spelers volgden elkaar in razendsnel tempo op. Retailers moesten flink aanpoten om..
Logo Webloyalty

Verschillende trends beheersen de retail-agenda in 2017. Cognizant licht de belangrijkste drie toe. 1. Babyboomers De babyboomer wordt voor veel bedrijven de..
Logo Cognizant

Houten, 25 november 2016 – Toshiba Tec lanceert de Order Picking app die samen met partner Appvantages is ontwikkeld. De Android-app vereenvoudigt voor retailers de..
Logo Toshiba TEC

Als gevolg van de succesvolle samenwerking tussen Schouw Informatisering en Quadira wordt Advanced-Forms® vanaf nu voor de gehele SI Foodware Product Portfolio van..
Logo Quadira

De helft van de Nederlandse consumenten (49%) wil graag een digitale factuur (e-factuur) per e-mail ontvangen; twee derde staat open voor promotionele content..
Logo Bronto Software

’s-Hertogenbosch, 6 september 2016 – Netwerkmarketing is sterk in opkomst in Nederland, zo blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop..
Logo Vereniging Directe Verkoop (VDV)

Den Haag, 19 juli 2016 – Eén van Europa’s grootste discount supermarktketens, Lidl Stiftung & Co. KG, zet Software AG’s webMethods..
Logo Software AG Nederland BV

Retailzaken waar regelmatig ter plaatse maaltijden worden verbruikt, kunnen vanaf nu kiezen voor de centrale retailoplossing van Ctac. De XV Retail Suite is namelijk door..
Logo Ctac N.V.

Barneveld, 11 juli 2016 – Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, heeft een overeenkomst gesloten om Starmount..
Logo Infor

Nieuwegein, 30 juni 2016 – Voorjaar, zomer, najaar en winter zijn verouderde begrippen. Deze seizoenen hebben plaatsgemaakt voor subseizoenen. Uit de..
Logo Manhattan Associates

Weert, 28 juni 2016 -  Trends & Trade, het meest complete lifestyle inkoopcentrum van Nederland, kiest voor Beeyond als Product Informatie Management (PIM)..
Logo Abacus B.V.

Barneveld, 28 juni 2016 – Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, heeft zijn retail business in Europa..
Logo Infor

Nijkerk, 18 mei 2016 – Op donderdag 2 juni wordt het event IT’s in the Mix voor het vijfde jaar op rij georganiseerd, voor en door retailers. De sector is..
Logo FlowFabric B.V.

Het kunnen beïnvloeden van veranderend consumentengedrag is een van de grootste uitdagingen voor retailers op dit moment. Consumenten bezitten vandaag de dag..
Logo Webloyalty