<
Persberichten van 10 februari (gisteren)
Schouten & Nelissen heeft besloten om haar huidige softwaresystemen te vervangen door één, geïntegreerde oplossing: Verito Education. Hiermee kiest Schouten & Nelissen voor een standaard oplossing die ontwikkeld is voor en met commerciële opleiders.   Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen zorgt al 35 jaar voor ontwikkeling van talenten en vaardigheden die er toe doen. Met slimme leer- en ont..

De Doove Care Groep uit Waddinxveen heeft de geïntegreerde automatiseringsoplossing van Abecon geselecteerd. Doove Care Groep levert al bijna 50 jaar zorghulpmiddelen aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties. De bedrijfsactiviteiten zullen nu verder worden uitgebouwd en ondersteund met de Abecon Zorgoplossing, de brancheoplossing gebaseerd op ERP-software van Microsoft. De nieuwe softwareoplossing zal een groot aantal huidige applicaties vervangen en vrijwel alle operationele bedrijfsprocessen, zoals verkoop (inclusief..

Apeldoorn, 10 februari 2016 – eXtropy, het adviesbureau op het gebied van Business Process Management uit Apeldoorn, zet een vervolgstap in de ontwikkeling van een nieuwe (commerciële) strategie. Nasano Management, eveneens uit Apeldoorn, heeft het proces begeleid en gaat invulling geven aan de commerciële implementatie van de nieuwe strategie. Business Process Management eXtropy, het bedrijf van Guido Willemsen, dat opgericht is in 2007, helpt haar klanten in het ontzorgen, beheersen, verbeteren en het automatiseren van haar bedrijfskritische..

KPN vraagt Minister Kamp van Economische Zaken verlenging van de huidige Digitenne licentie, met twee jaar tot 31 januari 2019. Deze verlenging is volgens KPN nodig om de continuïteit van de dienstverlening voor de honderdduizenden gebruikers te waarborgen. KPN´s vergunning om Digitenne (digitale ethertelevisie) uit te zenden loopt af op 31 januari 2017. In eerste instantie had het Ministerie van Economische Zaken het voornemen de huidige vergunning met 3 jaar te verlengen. Eind vorig jaar werd toch besloten tot een veiling. KPN ziet de veiling..

ALSO Nederland B.V. breidt per direct haar assortiment uit met smartphones en feature phones van ARCHOS. De toevoeging van ARCHOS, een pionier in Android ™-producten, past bij de door ALSO ingeslagen groeistrategie en verbreding van het portfolio. In de markt van smartphones en feature phones zijn diverse ontwikkelingen waarin zowel ALSO als ARCHOS veel kansen zien. Resellers kunnen vanaf nu bij ALSO terecht voor het gehele smart- en feature phones assortiment van ARCHOS. Het productassortiment onderscheidt zich voornamelijk door de goede balans tussen..

Utrecht, 10 februari 2016 — VMware kondigt een aantal verbeteringen aan van zijn cloud-beheerplatform met de introductie van VMware vRealize Suite 7. Onderdeel van deze suite zijn nieuwe releases van VMware vRealize Operations en VMware vRealize Log Insight, samen met VMware vRealize Automation 7 en VMware vRealize Business for Cloud 7. Deze nieuwe product-updates, in combinatie met betere prijzen en aantrekkelijke packaging-deals, helpen klanten bij de meest voorkomende uitdagingen bij hun transitie naar de cloud. Digitalisering ontwricht elke industrie..

Nieuwegein, 10 februari 2016 – Zo’n veertig procent van de Nederlanders verwacht dat alle kinderen op de basisschool binnen vijf jaar leren programmeren. Dat is een van de uitkomsten van het eerste Nationaal Tech Onderzoek. Dit onderzoek heeft de EMC Federatie laten uitvoeren onder ruim 1.500 Nederlanders van allerlei leeftijden. De respondenten is gevraagd naar hun toekomstverwachtingen van technologische ontwikkelingen en hun algemene kennis over technologie, online veiligheid en privacy. De glazen bol Enkele vragen gingen over de visie op de toe..

InformerOnline heeft als eerste online boekhoudpakket in Nederland de mogelijkheid om de elektronische bankafschriften van de nieuwe Nederlandse bank Bunq te importeren. Sneller Boekhouden Het importeren van elektronische bankafschriften kan de boekhouding van ondernemers aanzienlijk versnellen. "Ondernemers zijn minder tijd kwijt met het verwerken van betalingen, omdat zij hun bankafschriften met af- en bijschrijvingen digitaal kunnen inlezen in ons programma", aldus Remco Fru¨hauf, CEO van Informer Software. Bunq heeft de exportfunctie van de..

Hilversum, 10 februari 2016 – Vanaf vandaag is Apple Music wereldwijd beschikbaar op alle Sonos-systemen. Muziekfans over de hele wereld krijgen hiermee toegang tot de functionaliteiten van Apple Music, zoals Voor jou, Nieuw, Radio en Mijn muziek, maar ook tot de volledige Apple Music-catalogus. Om Apple Music te streamen op Sonos, hoeven gebruikers alleen maar ‘Muziekservices toevoegen’ te selecteren op de Sonos controller-app, naar het Apple Music-icoon scrollen, en in te loggen. Apple Music op Sonos is vanaf begin december getest door..
Tags:

Breukelen, 10 februari 2016 – Ruim de helft van de consumenten wil voor al hun technologische, communicatie- en mediabehoeften een beroep kunnen doen op het ‘ecosysteem’ van één merk. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘The State of Customer Service 2015’ van Xerox. Voor het onderzoek is binnen de media-, telecom- en technologiemarkten meer dan 6.000 consumenten van alle leeftijdsgroepen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten gevraagd naar hun mening over klantenservice. 37..

Amazon Web Services Inc. (AWS), onderdeel van Amazon.com (NASDAQ: AMZN), kondigt Amazon Lumberyard aan; een gratis, crossplatform 3D game engine waarmee ontwikkelaars kwalitatief hoogwaardige spellen kunnen maken, deze kunnen verbinden met de kracht en opslag van de AWS Cloud, en in contact kunnen komen met fans via Twitch. Amazon Lumberyard stelt ontwikkelaars in staat prachtige werelden, realistische personages en indrukwekkende real-time effecten te creëren. Omdat de visuele scripting tool gebruik maakt van een drag and drop gebruikersinterface, kunnen ook..

Houten, 10 februari 2016 - Check Point Software Technologies kondigt vandaag Check Point SandBlast Agent aan, ontwikkeld om endpoints en de daarop opgeslagen data veilig te stellen waar deze zich ook bevinden. Check Point Sandblast Agent is gebaseerd op SandBlast, de geavanceerde perimeter-security en zero-day-technologie van Check Point. Naast proactieve bescherming middels sandboxing- en threat extraction-technologie, biedt SandBlast Agent ook geavanceerde forensics die de analyse van beveiligingsincidenten automatiseert. Hierdoor kunnen organisaties adequaat..

Amsterdam, 10 februari 2016 – Kaseya® introduceert de Kaseya Business Management Solution (BMS). Deze oplossing geeft MSP’s de mogelijkheid alle onderdelen van hun business – sales, marketing, human resources, klantprojectmanagement en IT-dienstverlening – te beheren tegen een 66 procent lagere prijs dan oplossingen in de huidige markt. Bij de ontwikkeling van het tweede-generatie BMS-platform hield Kaseya de algehele ontevredenheid over de eerste-generatie Professional Services Automation-tools (PSA) van concurrenten in het..

Amsterdam, 9 februari 2016 – Nokia heeft samen met Deutsche Telekom een laboratoriumproef uitgevoerd. Deze toont aan hoe XG-FAST, een nieuwe technologie voor vaste ultrabreedbandtoegang, gebruikt kan worden door service providers om in te spelen op de toenemende vraag naar hoogwaardige internetdiensten geleverd via hun bestaande kopernetwerk. De laboratoriumtest werd eind 2015 uitgevoerd door Alcatel-Lucent, een dochtermaatschappij van Nokia. XG-FAST is een door Bell Labs ontwikkelde uitbreiding van de gecommercialiseerde G.fast-technologie van Nokia...

Amsterdam, 9 februari 2016 - Friends of Search, hét searchcongres waar de laatste ontwikkelingen op SEO- en SEA gebied aan bod komen, is uitverkocht. Sprekers als Wil Reynolds (SEER Interactive), Lee Odden (TopRank), Larry Kim (Wordstream) en cases van o.a. bol.com, Adidas en Vergelijk.nl zorgden voor een run op de kaarten in de laatste weken voor het congres. Het congres wordt aanstaande donderdag 11 februari voor de derde keer georganiseerd door DDMA en IAB Nederland. Ook de vorige edities was het event uitverkocht. Daarom is dit jaar gekozen voor een..

Eindhoven, 10 februari 2015 - Nu.nl is de meest waardevolle nieuwssite van Nederland: een gemiddeld bericht op de site is 885 euro waard. Dat blijkt uit een analyse van PR-waarde, de nieuwste functionaliteit van social media analystetool Coosto. De PR-waarde kent aan ieder online artikel en bericht op social media een geldwaarde toe, die aangeeft wat de kosten waren geweest om hetzelfde bereik in te kopen via advertenties. Dit maakt de return on investment van marketing- en pr-activiteiten duidelijk. Nu.nl steekt qua waarde met kop en schouders uit boven andere ni..

Eindhoven, 10 februari 2016 - Coosto introduceert vandaag PR-waarde, een nieuwe formule waarmee aan ieder online artikel en bericht op social media een geldwaarde wordt toegekend. Deze geldwaarde geeft aan wat de kosten waren geweest om hetzelfde bereik in te kopen via advertenties en maakt de return on investment van marketing- en pr-activiteiten duidelijk. Zo behaalde 'De Vrienden van Amstel LIVE!' in een maand tijd een PR-waarde van circa 275.000 euro. Hiervan is bijna tweederde gegenereerd door berichten op Facebook, voornamelijk dankzij de invloed van..

Delft, 9 februari 2016 – Draka Kabel, onderdeel van de Prysmian Group, heeft in een maatwerk project speciaal bedrukte en op lengte gemaakte kabels geleverd voor de bekabeling van de  personenzoekinstallatie (PZI) van het Amsterdamse ziekenhuis VUmc. Vernuft en vlekkeloze samenwerking liggen ten grondslag aan het project, waarbij de personen oproep via pager in het VUmc centraal staat. De op gevarieerde lengte gesneden kabels zijn om de 2 meter bedrukt met een codering, die naast functie ook herkomst en bestemming in het tracé..
Tags:

Adobe kondigt grote updates aan voor twee van de belangrijkste apps binnen de Creative Cloud; Adobe Animate CC en Adobe Muse CC. Eind vorig jaar werd de naamswijziging van Flash Professional naar Animate CC al bekendgemaakt. Nu is Adobe Animate CC beschikbaar met een groot aantal nieuwe features en uitbreidingen. Voorbeelden van de nieuwe mogelijkheden zijn: Typekit integratie voor HTML5 Canvas documenten Publishing instellingen voor sprite sheets die te optimaliseren zijn voor advertenties die snel moeten laden of voor websites die hoge revoluties..

Kim de Munnik (39) is per 1 februari 2016 aangesteld als Head of Property & Development bij Regus Nederland, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken. De Munnik is in deze nieuw gecreëerde functie verantwoordelijk voor de zoektocht naar nieuwe interessante locaties en het aanhuren van panden voor de exponentiële groei die het bedrijf de komende jaren verwacht. Dit zal zij doen voor alle merken binnen het Regus portfolio. Daarnaast zal De Munnik leiding gaan geven aan een team van development directors en projectmanagers. Voordat De Munn..

Laatste persberichten
Woensdag 10 februari 2016

Dinsdag 9 februari (eergisteren)

Maandag 8 februari (-3 d)