www.mavericktranslations.nl  www.EVENTIVE.nl  www.MarcommIT.nl  www.contentbureau.nl
Zoek in 75365 persberichten:
Zoek in 4687 bedrijfsprofielen:
Volg ons op Twitter:
<
Persberichten van 9 oktober (vandaag)
Amsterdam, 9 oktober 2015 – Visma Software maakt vandaag bekend dat Michiel van den Berg en Michelle Wolters van start-up Klup, de hoofdprijs van de Visma eAccounting-actie, een reis naar Sillicon Valley voor twee personen, hebben gewonnen. Klup is bedacht met als doel om mensen op eenvoudige wijze met elkaar in contact te brengen via een online applicatie. Deze Klup-app wordt in samenwerking met het Rode Kruis ontwikkeld. Onder het motto ‘Je kan het!’ bood Visma eAccounting start-ups en ondernemers de afgelopen maanden een podium om te..
AWS IoT verrijkt het HealthSuite Digital Platform van Philips met meer mogelijkheden voor het 'Internet of Things' Met AWS kunnen de zeven miljoen apparaten die op dit moment in de HealthSuite-cloud zitten, worden uitgebreid met nog eens honderden miljoenen apparaten en sensoren Las Vegas (VS) – Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) heeft vandaag bekendgemaakt dat het de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) gaat versterken in het kader van Philips' strategie om een ecosysteem te creëren voor nieuwe soorten ‘connected&..
Een voorbeeld van hoe AWS IoT in de toekomst zou kunnen bijdragen aan nieuwe oplossingen die door het digitale HealthSuite-platform mogelijk worden gemaakt, is de ondersteuning van de groeiende bevolkingsgroep van ouderen.   Ouderen hebben vaak te maken met een of meer chronische aandoeningen. Philips streeft ernaar senioren in staat te stellen om zo lang en zo veilig mogelijk zelfstandig in hun eigen huis te blijven wonen. Naarmate steeds meer digitale technologieën worden ontwikkeld en op de markt komen, worden innovatieve en veelbelovende..
Amsterdam / Mountain View, Calif., 8 oktober 2015— Eyefi (www.eyefi.com), wereldwijd marktleider in digitale foto-apps en fotodiensten, biedt vanaf nu fotografen de mogelijkheid om via één enkele app en clouddienst al hun foto's en video's te beheren, voor alle camera's die ze gebruiken. Eyefi ondersteunt nu ook de nieuwste wifi-camera's van de toonaangevende fabrikanten, dus fotografen hoeven niet meer allerlei camera-specifieke apps te gebruiken om hun foto's over te zetten naar een computer. De intelligente apps van Eyefi downloaden..
AMSTERDAM – 9 oktober 2015, Teradata(NYSE: TDC), de big data analytics en marketing applications onderneming, organiseert van 18-22 oktober 2015 de jaarlijks terugkerende en wereldwijd bekende conferentie PARTNERS & Expo – dit jaar in het Anaheim Convention Center bij Disneyland. Ruim 200 Teradata klanten uit de hele wereld geven presentaties vanuit de praktijk. Interessant voor iedereen die inspiratie op wil doen en meer wil halen uit big data analytics, marketing technologie en the internet of things. Naast inhoudelijke..
Amsterdam, 9 oktober 2015 – De gemeente Zwolle moet steeds meer informatie en documenten uitwisselen met Landelijke Voorzieningen en andere samenwerkingspartners. Om dit proces digitaal uit te voeren heeft de gemeente Enable-U ingeschakeld, integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen. Enable-U is verantwoordelijk voor de implementatie van de Digikoppeling, Enable-U 2Orchestrate en Enable-U 2Secure. Hierdoor kan de gemeente straks gemakkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar informatie en documenten uitwisselen met..
Green Mobile biedt vanaf vandaag een Upgrade Program (UP) voor mobiele telefoons. Klanten krijgen hiervoor ieder jaar een nieuwe Green Mobile telefoon gedurende een periode van 3 jaar. Green Mobile UP is inclusief het Green Mobile Protect+ (GMP+) service en verzekert de gebruiker van kosteloze reparatie bij schade, verlengde garantie en een vervangend toestel in geval van verlies of diefstal. Met UP van Green Mobile is het nu mogelijk om ieder jaar van een nieuw toestel gebruik te maken, zonder afhankelijk te zijn van een abonnement en tevens de gebruikte..

<
Persberichten van 8 oktober (gisteren)
7 Oktober 2015 – De W50 Next Generation firewall levert een ongeëvenaarde performance, is robuust, flexibel en beschikt over een zeer geavanceerde set aan features waardoor deze high performance firwall ideaal is voor de Enterprise, Data Center and Service Provider markt. Clavister, een leider in high-performance network security, introduceert een nieuwe next generation firewall in haar portofolio, de W50. Deze firewall levert ongekende firewall performance, flexibel te configureren poort modules en ingebouwde redundancy om aan de hoge eisen van..
Samenwerking “Nétive werkt graag samen met partners, niet alleen vanuit een rol als Managed Service Provider of Marktplaatsbeheerder, maar ook vanuit een rol als onafhankelijke implementatiepartij”, aldus Patrick Tiessen, algemeen directeur van Nétive. “De partners waar we nu een overeenkomst mee zijn aangegaan hebben een ruime kennis van de markt, maar weten ook van de specifieke problematiek van onze individuele opdrachtgevers. Dat maakt het partnership met beide partijen zeer waardevol voor Nétive. Het implementeren van..
Deze maand bestaan wij precies 1 jaar en gedurende dit jaar is er zeer veel gebeurd! Veel timeshare consumenten in Nederland en daarbuiten willen hun timeshare overeenkomst annuleren maar kregen in Nederland geen hulp, of ze werden van het kastje naar de muur gestuurd. Hierin is het afgelopen jaar duidelijk-, en succesvol verandering gekomen met de komst van Timesharestop. Wij zijn 1 jaar geleden begonnen met het adviseren en behulpzaam zijn van timeshare gedupeerden, maar ook met het helpen van gedupeerden die hun timeshare overeenkomst annuleren willen...
Amsterdam, 8 oktober 2015 – EYE, het filmmuseum in Amsterdam, heeft een forse steun in de rug gekregen. IT-dienstverlener Solvinity stelt € 50.000,- aan advies en middelen ter beschikking om het cultureel erfgoed op celluloid digitaal voor de toekomst te bewaren en beschikbaar te maken voor het grote publiek. Frank van den Belt, CEO Solvinity: “EYE beschikt over een grote hoeveelheid fantastisch filmmateriaal van onschatbare historische waarde, maar het grootste deel daarvan ligt nu in een bunker waar het publiek niet bij kan. Bovendien..
Utrecht, 8 oktober 2015 – Uit onderzoek van Telindus onder 115 Nederlandse IT-beslissers blijkt dat 26 procent van de organisaties nog nooit een cybercrime-aanval heeft kunnen signaleren. 39 procent heeft schade van een aanval kunnen voorkomen en 30 procent geeft aan alleen onschadelijke aanvallen gesignaleerd te hebben. De grootste uitdagingen bij de beveiliging van de IT-infrastructuur zijn het up-to-date houden van de security-oplossingen (30%), het kiezen van de juiste security-oplossing (28%) en het laten samenwerken van security-oplossingen (17%)...
Eindhoven, 8 oktober 2015 – Split~Vision’s geïntegreerde samenwerkingsplatform SinglePoint-for-All en beheertool I-Controler zijn in september 2015 officieel NEN2082 gecertificeerd. Deze op Microsoft SharePoint gebaseerde oplossing biedt groot vertrouwen door de compliance voor zowel zaak, document, klant, object en DMS als metadata en RMA. Hiermee is SinglePoint-for-All een van de weinige SharePoint 2013 oplossingen die deze belangrijke norm mag voeren. “SinglePoint-for-All is een geïntegreerd zaaksysteem, dat op basis van een..
Amsterdam, 8 oktober 2015 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd, en DLA Piper, een toonaangevend wereldwijd advocatenkantoor en adviseur op het gebied van regelgeving, zijn een samenwerking aangegaan om nieuwe Pega software te ontwikkelen waarmee financiële instellingen tijd en kosten kunnen besparen bij het beheren van snel veranderende wet- en regelgeving. Middels Pega's KYC-applicatie kunnen banken nu eenvoudig en doorlopend updates integreren in due..
IJsselstein, 8 oktober 2015 – De Nederlandse ICT security-specialist Motiv en zijn Amerikaanse partner Raytheon|Websense hebben een contract afgesloten voor de levering van een securitydienst aan organisaties in de publieke en private sector in de Benelux, ter bestrijding van cybercriminaliteit en digitale diefstal. Het contract werd 6 oktober, in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, ondertekend door Ken M. Bell (CTO Council | Director, Strategic Initiatives, Raytheon|Websense), Aksel Dorèl (Algemeen Directeur Motiv) en Bastiaan Bakker..
Amsterdam, 8 oktober 2015 - Interactive Intelligence, wereldwijd leverancier van software en clouddiensten voor customer engagement, unified communications en samenwerking, heeft van Frost & Sullivan de 2015 EMEA Company of the Year Award in Customer Contact ontvangen. Deze prijs, die Interactive Intelligence voor het tweede opeenvolgende jaar ontvangt, wordt door Frost & Sullivan toegekend op basis van twee belangrijke criteria: visionaire innovatie en prestatie en customer impact. Zoals het awardrapport zegt: “de all-in-one suite van..
Amsterdam, 8 oktober 2015 – Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken en van een wereldwijd cloudservice platform, kondigt aan dat Royal Cosun het WAN-contract met Interoute heeft verlengd. Voor de locaties in Nederland, Polen, Duitsland, Frankrijk, België en de Verenigde Staten zal Interoute de komende drie jaar de connectiviteit en het beheer verzorgen. Tevens is Interoute One, de business VoIP-oplossing op basis van SIP trunking, uitgerold over 13 vestigingen  voor 2.000 gebruikers. Cosun is onder meer toeleverancier..
Amsterdam, 8 oktober 2015 – Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt aan dat de Red Hat Academy, een open source opleidingsprogramma dat een praktisch leerplan, prestatie-gebaseerde tests, training en ondersteuning biedt, nu beschikbaar is voor universiteiten in de regio Europa, Midden-Oosten & Afrika (EMEA) die beschikken over de vereiste omgeving qua technologie en ondersteuning. Studenten die de universiteit verlaten met een certificaat voor een of meerdere Red Hat-technologieën, kunnen..
Breukelen, 8 oktober 2015 – Het gemeentelijke vervoersbedrijf van Valence, een stad in het zuidoosten van Frankrijk, voert een pilot uit met Xerox SeamlessTM, een gebruiksvriendelijke oplossing voor mobiele betalingen in het openbaar vervoer. Dit moet resulteren in een hoger niveau van stedelijke mobiliteit voor burgers en vervoersbedrijven. Tussen 5 oktober en eind juni 2016 zullen 150 deelnemers de Xerox Seamless-app op hun smartphone installeren. Hierdoor kunnen ze reizen met stadsbussen die worden geëxploiteerd door Citéa, die rijden..
Autopech, taxi spelen voor familie of ultieme vrijheid… Iedereen heeft wel een herinnering aan zijn eerste auto. Bijna de helft van de Nederlanders associeert zijn eerste auto vooral met functioneel gemak: nooit meer met de fiets door de regen of om een lift van je ouders vragen. Voor een derde van de automobilisten staat de eerste auto gelijk aan een ultiem vrijheidsgevoel. Dat blijkt uit onderzoek* door AutoScout24 onder duizend Nederlanders die ondervraagd werden over de aanschaf van hun eerste auto. Mannen bezitten al eerder dan vrouwen een eigen..
Bojan Brkic (27) is aangesteld als Marketeer bij AutoScout24, de grootste online automarkt van Nederland en Europa. Sinds augustus is hij werkzaam in zijn nieuwe functie als marketingprofessional. Eerder is hij werkzaam geweest bij Topsportcentrum Rotterdam en HEAD Benelux. Zijn passie voor auto’s en marketing bracht hem bij AutoScout24. “AutoScout24 is een innovatief marketing en sales gedreven bedrijf. Binnen deze uitdagende allround marketing functie krijg ik de ruimte en vrijheid om met nieuwe ideeën te komen en mezelf verder te..
Taipei, Taiwan, 8 oktober 2015 - Synology introduceert de DiskStation DS416 en DS216play, twee NAS-servers die zijn ontwikkeld voor optimale taakverwerking. De DS416 is uitgerust met een krachtige hardwarematige encryptie-engine, terwijl de DS216play direct 4K-video kan transcoderen. “Synology biedt hoogwaardige opslagsystemen voor particuliere en zakelijke gebruikers”, zegt Jonathan Wang, product manager bij Synology. “De DS416, een voor encryptie geoptimaliseerde alles-in-een-NAS, is een betaalbare server voor gevoelige data; de krachtige..
Delft, 8 oktober 2015 – Tijdens Elektrotechniek 2015 (29 september t/m 2 oktober) bezochten bijna 200 geïnteresseerden het seminar van Draka over de nieuwe Europese verordening voor bouwproducten (CPR). Die wordt van toepassing op de brandveiligheid van elektrische leidingen van vaste installaties in bouwwerken. Tijdens de beursdagen organiseerde Draka seminarsessies in het ‘Draka Auditorium’ in hal 10 om de betrokken partijen, zoals groothandels, installateurs en adviseurs, te informeren over de aankomende veranderingen. Centraal..

Recente persberichten
Nieuw vandaag
Start-up Klup winnaar inspiratiereis naar Silicon Valley  Visma Software BV
Philips versterkt samenwerking met Amazon Web Services voor uitbreiding van digitale zorgoplossingen in de cloud  Philips Nederland B..
De kracht van het 'Internet of Things' ontsluiten  Philips Nederland B..
Nog maar een foto-app nodig, dankzij Eyefi's directe integratie met meer dan 50 wifi-camera's  Eyefi
Teradata Conferentie PARTNERS & Expo biedt 200 klantcases over big data, marketing technologie en the internet of..  Teradata
Gemeente Zwolle gaat voor gestandaardiseerde en beveiligde document- en gegevensuitwisseling met Enable-U  Enable-U
Green Mobile lanceert het Upgrade Program (UP) voor mobiele telefoons in Nederland!  Telga Groep

Donderdag 8 oktober (gisteren)
Nieuw: Clavister’s W50 High Performance NG Firewall  BlackIP BV
Nétive sluit partnerships met WVN Consultancy en Staffing Management Services  Nétive VMS B.V.
Timesharestop bestaat 1 jaar!!!  Global Timeshare Te..
EYE innoveert digitale infrastructuur dankzij bijdrage Solvinity  Solvinity
Kwart organisaties heeft nooit cybercrime-aanval kunnen signaleren  Telindus
Groot vertrouwen in SinglePoint-for-All door NEN2082 certificering  Split~Vision
DLA Piper en Pegasystems bundelen krachten om het beheer van handhaving van wet- en regelgeving voor Financiële I..  Pegasystems
Motiv en Raytheon|Websense intensiveren samenwerking in strijd tegen cybercriminaliteit en datadiefstal  Motiv
Interactive Intelligence krijgt 2015 EMEA Company of the Year in Customer Contact van Frost & Sullivan  Interactive Intelli..
Royal Cosun maakt gebruikt van VoIP-oplossing van Interoute en verlengt WAN-contract Interoute  Interoute
Red Hat Academy biedt Europese universiteitsstudenten open source curriculum  Red Hat, Inc.
Xerox Seamless Pilot: veilige ticketloze betalingen met smartphones in het openbaar vervoer  Xerox
Nederlanders associëren eerste auto met gemak en vrijheid  AutoScout24 Nederla..
AutoScout24 stelt Bojan Brkic aan als Marketeer  AutoScout24 Nederla..
Synology komt met DS416 en DS216play  Synology Inc.
Draka seminar nieuwe normen brandveiligheid kabels drukbezocht tijdens Elektrotechniek  Draka

Woensdag 7 oktober (eergisteren)
NETGEAR introduceert allereerste quad-mode business class wireless-AC Access Points voor eenvoudig en schaalbaar..  Netgear Benelux
Solvinity scoort Superfans  Solvinity
Salaris BI-specialisten flink gestegen ten opzichte van 2014  Progressive Recruit..
Marinus ter Laak nieuwe algemeen directeur Procam  Procam
Dutch Software; nieuw initiatief gaat Nederlandse softwarebranche versterken  Dutch Software
Kennisniveau hoger dan ooit tijdens grootste Nederlandse IT-beurzen  Jaarbeurs
IGEL Technology ontwikkelt zich tot provider van werkplekbeheer  IGEL Technology Net..
Nederland ICT bij aftrap Week van de Veiligheid  Nederland ICT
DEVELOP introduceert nieuwe betaalbare zwart-wit modellen  Konica Minolta Busi..
Winnti groep verantwoordelijk voor versterkt aanvalsplatform dat organisaties in Verenigd Koninkrijk, Rusland en..  Kaspersky Lab Benel..

PR BUREAU VOOR ICT, TECHNOLOGIE EN HR
MediaProfiler

www.mavericktranslations.nl  Uw banner hier?  www.MarcommIT.nl  Uw banner hier?
© 2015 JM Internet    -    Over ons    -    Disclaimer