<
Persberichten van 27 mei (vandaag)
Schiphol-Rijk, 27mei 2016 – Juniper Networks (NYSE: JNPR), leider in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert vandaag twee nieuwe access switches uit de Juniper Networks® EX-reeks. Van deze switches wordt verwacht dat zij bijdragen aan veilig en vereenvoudigd beheer van campus- en filiaalnetwerken, ongeacht hun omvang of complexiteit. De EX2300 is een switch op instapniveau; de EX3400 is gericht op het middensegment. Beide oplossingen bieden bedrijven nieuwe mogelijkheden om voor gestroomlijnd en centraal netwerkbeheer te zorgen..


Breukelen, 27 mei 2016 – Ondanks alle beloften over inkjettechnologie zien veel grafimediabedrijven nog problemen om dit in te zetten. Xerox onthult tijdens drupa oplossingen die hier verandering in kunnen aanbrengen. Robert Stabler, senior vice president en directeur van de Global Graphic Communications Business Group van Xerox: “Xerox zorgt voor disruptie binnen de inkjetmarkt. Tijdens drupa kan iedereen de laatste ontwikkelingen op dit gebied zien en te weten komen hoe zij daarvan kunnen profiteren. We hebben twee nieuwe platforms en een breed..


Enschede, 27 mei 2016 – TRIMM heeft een zilveren Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B gewonnen. Het internetbureau uit Enschede kreeg de prijs voor de Online beheertool Hosted Bellen die het voor Ziggo ontwierp en bouwde. Marc Woesthuis, directeur TRIMM: “We zijn enorm trots dat we voor de tweede keer een DIA gewonnen hebben. We werken hard om voor onze klanten de beste oplossingen te bedenken en te realiseren, en zien de prijs als de kroon op ons harde werk”. De jury motiveerde de keuze voor TRIMM als volgt: “Goede case en..

<
Persberichten van 26 mei (gisteren)
Schiphol, 26 mei 2016 – Steeds meer bedrijven implementeren messaging apps als nieuw customer service kanaal. Customer Interaction Group constateert dat vooral internationale bedrijven er voor kiezen om messaging apps direct in hun CRM-omgeving te integreren. Nederlandse bedrijven zijn, tegen alle trends in, meer afwachtend met die integratie. Messaging apps zijn populair onder consumenten. Volgens het laatste onderzoek van Telecom Paper (maart 2016, http://bit.ly/1XyZNBZ) is WhatsApp in Nederland op 11.2 miljoen smartphones (92 procent van alle..

Samen met online financieringsplatform Capital Circle zal Subway Nederland een nieuwe drive-thru openen in Wormerveer, de derde in Nederland. De betrokken ondernemers hebben samen al 40 jaar ervaring. De Amerikaanse fastfoodketen Subway bestaat al sinds 1965 en telt reeds meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen, waarvan meer dan 175 franchisevestigingen in Nederland. Ons land telt echter nog maar twee drive-thru’s. De nieuwe vestiging in het retailpark Noorderveld I te Wormerveer wordt de derde. In de Verenigde Staten is dit al de gebruik..

FlexVirtual blijft geloven in het innoveren binnen de digitale architectuur van het Datacenter. Het is daarmee niet verrassend dat Rubrik met haar Converged Data Management solution toegevoegd is aan het innovatieve portfolio van FlexVirtual. 6 maanden geleden kreeg FlexVirtual Rubrik op het vizier via twee van onze andere ‘disruptive’ partners Nutanix en Pure Storage. Ook Rubrik liet ons in de US zien dat, vanuit een klant-centrische gedachte, de pijnpunten van backup, recovery en scalability doorbroken kunnen worden. “No more hassle with..

De zomermaanden komen er weer aan. Wanneer de scholen hun deuren sluiten voor de zomervakantie begint de drukke periode voor het ICT beheer. Het valt door krimpende schoolbudgetten soms niet mee om aanpassingen binnen de IT omgeving te realiseren. BlackIP geeft u nu de gelegenheid te profiteren van 30% korting op geselecteerde Barracuda Networks producten. De oplossingen leveren een snel rendement op de investering en zijn voorzien van geavanceerde functies. Beheerders van schoolnetwerken worden vandaag de dag geconfronteerd met complexe uitdagingen. De..

Barneveld, 26 mei 2016 – CRM Partners heeft bij Fortune Coffee een digitaliseringsslag gerealiseerd en daarmee de klantrelatie persoonlijker gemaakt. Met de implementatie van Microsoft Dynamics CRM is Fortune Coffee in staat haar relatiebeheer naar een hoger niveau te tillen. Het doel van de Zoetermeerse koffiespecialist is om betere en snellere service te leveren, klantinformatie centraal op te slaan en facturatie te digitaliseren. Fortune Coffee heeft na een zorgvuldig proces CRM Partners geselecteerd vanwege haar kennis en kunde op het gebied van..


Hoofddorp, 26 mei 2016 - De cloud heeft zonder twijfel de rol van technologie in het bedrijfsleven veranderd. Het is een innovatieve en krachtige ontwikkeling die op veel manieren kan worden ingezet. Toch wordt de cloud ook vaak gezien als een eenvoudige oplossing voor complexe IT-problemen. Echter, het migreren van ingewikkelde, organisatiebrede en technologische oplossingen naar de cloud is niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Voor dit proces is een goede strategie en juiste planning van belang. De overstap naar de cloud kan veel voordelen bieden, maar vergt..

Uitgave aan vluchten en hotels groeit naar verwachting met 6,8% Het beste moment om een Europese vakantie te boeken is 48 dagen van tevoren Voor een goedkope vakantie zijn de Baltische Staten, Polen en Ierland de beste bestemmingen Buckingham Palace is de populairste attractie voor Europeanen, gevolgd door de Taj Mahal en het Vrijheidsbeeld Amsterdam, 26 mei 2016 - Online uitgaven voor het boeken van vluchten en hotels in Europa in de zomer zal naar verwachting dit jaar met 6,8% groeien naar een totaal van bijna €67 miljard. Dit..


Utrecht – 26 mei 2016 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise app ontwikkelplatform, heeft een 2016 SIIA CODiE Award gewonnen voor Best Mobile Development-oplossing. De SIIA CODiE Awards gelden al dertig jaar als een van de belangrijkste prijzen binnen de software- en informatiesector en zijn hét keurmerk voor innovatieve producten en oplossingen. Na een uitgebreide inventarisatie door deskundigen uit de sector en een stemming door SIIA-leden, heeft OutSystems Platform de prijs toegekend gekregen voor Best Mobile..

Arnhem, 26 mei 2016 -Als één van de eersten in Nederland levert Puur Data vanaf heden een Big Data-analyseoplossing uit de cloud. Dit betekent voor eindgebruikers geen upfront investeringen meer en snel starten. Binnen vier weken kunnen de eerste resultaten worden bereikt. End-to-end oplossing De oplossing die Puur Data biedt is een end-to-end oplossing. Dit maakt het mogelijk om in één omgeving op eenvoudige wijze data sources te koppelen, analyses te maken en vervolgens de uitkomsten te visualiseren of exporteren. Powered by..

Aspect verwacht gerechtsproces binnenkort af te sluiten Transactie faciliteert groei, productinnovatie en voortdurende inzet om toonaangevende leverancier te worden van oplossingen voor cloud-based contactcenters, zelfservice en personeelsoptimalisatie Het opnieuw gefinancierde Aspect is trots op zijn uitgebreide en dynamische product- en Software-as-a-Service-portfolio (SaaS) Amsterdam, 26 mei 2016 – Aspect Software maakt bekend dat zijn strategische plan is goedgekeurd door het Amerikaanse gerechtshof. Het plan beschrijft groei ..

VDI eenvoudig en zonder risico’s toegankelijk voor het midden- en grootzakelijke segment Complete oplossing beschikbaar vanaf $415 per virtual desktop Hoofddorp, 26 mei 2016 – Nutanix, leverancier van cloudoplossingen voor enterprises, heeft deze week op Citrix Synergy Nutanix Instant ON VDI voor Citrix gepresenteerd, een oplossing die de uitrol van virtual desktop (VDI) aanzienlijk vergemakkelijkt en flink versnelt. De oplossing is bedoeld voor het midden- en grootzakelijke segment. InstantON VDI omvat Citrix XenDesktop VDI Edition, het..

Amsterdam, 26 mei 2016 – Criteo (Nasdaq: CRTO), specialist in performancemarketing, publiceert samen met Ovum een overzicht van de laatste trends in e-commerce. In het rapport The Future of E-commerce: The road to 2026 gaan de partijen in op de technologieën die de grootste invloed zullen hebben op retail, de evoluerende customer purchase journey en de vervagende grenzen tussen fysieke en online retail. Hieronder de vijf e-commercetrends die volgens Criteo het retaillandschap in de komende tien jaar bepalen. 1. Hoge consumentverwachtingen..

Laatste persberichten
Nieuw vandaag

Donderdag 26 mei (gisteren)

Woensdag 25 mei (eergisteren)