San Francisco (Californië, VS), 29 maart 2016 – Meltwater, de internationale marktleider in media intelligence-oplossingen, maakt de overname van Encore Alert..
Logo Meltwater

Veghel, 30 maart 2016 – Minkels, wereldwijd leverancier van datacenterinfrastructuur, neemt bezoekers op Data Centre World (DCW) mee in de wereld van de datacenter..
Logo Minkels

Utrecht, 30 maart 2016 - OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, is door Gartner bestempeld als..
Logo OutSystems

Amersfoort, 30 maart 2016 – Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking (69%) is zich niet bewust van de wijzigingen rondom loonbelasting die de Nederlandse..
Logo Raet

Utrecht, 30 maart 2016: Voor bedrijven gaat het niet langer om de vraag: ‘Hebben we een back-up?’. De vraag is nu: ‘Zijn we altijd beschikbaar?’..
Logo Veeam Software

Amstelveen, 30 maart 2016 – Hessel Donkers (58) is aangesteld als retail en supply chain consultant bij myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner. In de rol van..
Logo myBrand

Eindhoven, 30 maart 2016 – De websites of portals van financiële instellingen hebben nog geen responsive design. Aan 498 professionals uit de bankensector,..
Logo Hyarchis

Hoofddorp, 30 maart 2016 – Riverbed Technology, marktleider in applicatieprestatie-infrastructuur, stelt Giovanni Di Filippo aan als Vice President Channel Sales..
Logo Riverbed

Amsterdam, 30 maart 2016 - Op welke dag kan ik het beste mijn vakantie boeken? Hoeveel handbagage mag ik meenemen bij een bepaalde luchtvaartmaatschappij? En waar moet ik..
Logo Expedia.nl

Afgelopen donderdag 24 maart heeft Parentix de innovatie award gewonnen tijdens het Exact Partner Award event. Het evenement stond in het teken van de “winning..
Logo Parentix

Gemiddeld spenderen we twee uur en een kwartier per dag aan het beantwoorden van e-mails. Elke maand gaan er 86 uur op aan het bijwonen van meetings. Een interne..
Logo Google

Utrecht, 30 maart 2016 – Meer dan twee derde van de Nederlandse bedrijven geeft de voorkeur aan een bank met een solide reputatie op het gebied van beveiliging, zo..
Logo Kaspersky Lab

Gemeente Amersfoort heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. Met het responsive design, de doorgevoerde Webrichtlijnen en de gepersonaliseerde toptaken, beschikt de..
Logo GX Software