Schiphol, 29 februari 2016 – Steeds meer zorginstellingen in Europa gaan aan de slag met data-analyse om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg. Dit..
Logo Qlik

Eindhoven, 29 februari 2016 – Bijna één op de vijf Nederlandse consumenten sluit een hypotheek het liefst volledig online af, dus zonder tussenkomst..
Logo Hyarchis

Amsterdam, 29 februari 2016 – Bijna een kwart (24 procent) van de financiële dienstverleners wereldwijd loopt het risico achterop te raken bij de concurrenten..
Logo Pegasystems

Breukelen, 29 februari 2016 – Onderzoeksbureau Gartner, Inc. heeft Xerox geplaatst in het leiderskwadrant van het januari 2016 Magic Quadrant voor Customer..
Logo Xerox

Den Haag, 29 februari 2016 - EnterpriseDB® (EDB™), leverancier van enterprise Postgres-producten en database-integratieoplossingen, kondigt een samenwerking aan..
Logo EnterpriseDB

Nistelrode – XRC services kondigt met trots de officiële voltooiing van de certificering van haar SIP trunks op het Mitel-platform aan.  Hiermee is..
Logo XRC services Group

Breda, 29 februari 2016 – Het percentage bedrijven dat gebruikmaakt van zakelijk verstrekte tablets is in de afgelopen twaalf maanden ongeveer gelijk gebleven met..
Logo Computer Profile

Hoofddorp, 29 februari 2016 – Kennisbemiddelaar HeadFirst organiseert op 21 maart 2016 voor het tweede jaar het event HR Aan Zet! over flexibilisering van arbeid en..
Logo HeadFirst

Elk jaar kiest Total Solution Provider Ctac een goed doel om te ondersteunen. Voor 2016 is dat de bouw van de Nursery School. In Kotu, Gambia, staat de Jaresu Child..
Logo Ctac N.V.

Barneveld, 29 februari 2016 – Nu organisaties steeds meer cloudtechnologie inzetten om hun applicaties sneller beschikbaar te stellen, en beschikbaarheid en..
Logo Dimension Data

Amsterdam, 29 februari 2016 – Akamai Technologies presenteert vandaag zijn State of the Internet Security Report van het vierde kwartaal van 2015. Dit rapport geeft..
Logo Akamai Technologies - Benelux

Utrecht, 29 februari 2016 - HTC, pionier in innovatieve ‘smart’ technologie, kondigt vandaag samen met zijn partner Valve de Nederlandse prijs en een derde..
Logo HTC Netherlands B.V.

Amsterdam, 29 februari 2016 – Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft Adobe de nieuwste Adobe Digital Index gepubliceerd, met een overzicht van de..
Logo Adobe

Telfort heeft de Mijn Telfort app voor klanten een grondige update gegeven. Vanaf vandaag is de derde update van de app beschikbaar in de app stores voor iOS en Android...
Logo KPN

Rotterdam, 29 februari 2016 - Mendix, leider in digitale innovatie en Applicatie Platform-as-a-Service (aPaas), heeft een aansluitovereenkomst getekend met SURF,..
Logo Mendix

De Nieuwe Zaak is een landelijk full-service e-commerce bureau uit Zwolle dat in de markt een groot tekort aan goed geschoolde online marketing specialisten ervaart...
Logo De Nieuwe Zaak