Amsterdam, donderdag 26 april 2012 – De Raad van Commissarissen van de QNH Group en de leden van de Raad van Bestuur hebben vandaag bekend gemaakt dat Arnold..
Logo QNH

Parentix, 100% Windows based hosting provider voor bedrijven, heeft afgelopen week als lid van het Microsoft Partner Network (MPN) de competentie Gold Hosting heroverd...
Logo Parentix

PWN, het drinkwaterbedrijf in Noord-Holland, beschikt binnen haar sectoren Klant & Markt en Drinkwater over een eigen service- en een storingsorganisatie. Om deze..
Logo Tensing International BV

Oosterhout, 25 april 2012 - IT- en databeveiligingsbedrijf Sophos maakt vandaag bekend dat het een partnerschap is aangegaan met Facebook om te helpen bij de bescherming..
Logo Sophos Benelux

Delft, 26 april 2012 – Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Exact Holding N.V. (“Exact”) is de jaarrekening over 2011..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Maasbommel, 26 april 2012 – Het aantal vacatures in de bouwsector is in het eerste kwartaal van 2012 gedaald. De daling bedraagt 21,6% ten opzichte van het aantal..
Logo 2alljobs

Utrecht, 26 april 2012 Vandaag presenteren Capgemini en Efma voor het negende jaar op rij het World Retail Banking Report. Ruim 18.000 klanten van banken in 35 landen..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Utrecht, 26 april 2012 – Eurofiber opent de deuren van zijn nieuwe datacenter in de regio Utrecht. Het datacenter biedt organisaties niet alleen veilig onderdak aan hun..
Logo Eurofiber

Geachte redactie, BT lanceert BT for Life Sciences R&D, de eerste cloud-dienst die is ontwikkeld om door middel van samenwerking binnen de life sciences-branche de..
Logo BT

‘s-Hertogenbosch, 26 april 2012 – Herbert Schut (46) is als Director Sales Cloud Solutions in dienst getreden bij SAP Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk..
Logo SAP

AMSTERDAM – Amerikaanse organisaties in uiteenlopende sectoren kunnen nu een beroep doen op de kracht van ‘s werelds grootste draadloze 4G LTE-netwerk dat met complete..
Logo Verizon Nederland

Nieuwegein/Roosendaal, 26 april 2012 – Manhattan Associates, leverancier van supply chain optimalisatie-oplossingen, heeft bekend gemaakt dat Forever Direct EU BV het..
Logo Manhattan Associates

Utrecht, 26 april 2012 - Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC) verenigt de krachten van de merken VeriSign en Norton in het meest erkende keurmerk op het internet, de nieuwe..
Logo Symantec

Breukelen, 26 april 2012 – Xerox heeft Marcel Martens (41) benoemd tot General Manager van de divisie Graphic Communications in Nederland en de Nordics. Martens was al..
Logo Xerox

's-Hertogenbosch, 26 april 2012 - NL for Business heeft de SAP Demo Jam 2012 gewonnen. De SAP Partner presenteerde een door hen bedachte verrassende toepassing onder de..
Logo NL for Business

Hoofddorp 26 april 2012 – OpenText (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC) vierde op 20 april jongstleden 20 jaar van innovatie en groei met de officiële opening van het ´Innovation..
Logo Open Text

Hoofddorp, 26 april 2012 – Leasemaatschappij ALD Automotive biedt de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische scooter. Met 6 Wheel Lease kunnen organisaties een..
Logo ALD Automotive

Na een succesvolle introductie bij onze vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland introduceert Claranet Benelux B.V. haar eigen Cloud service in..
Logo Claranet Benelux BV

IFS lanceert IFS Notify Me, een nieuwe zakelijke app voor smartphones. Notify Me is onderdeel van de serie IFS Touch Apps, die zorgt voor mobiliteit binnen IFS..
Logo IFS

Barneveld, 26 april 2012 --- Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een mobiele applicatie aan voor Infor Xtreme Support die..
Logo Infor