Vandaag is het eindelijk zover! De iPad 2 ligt in de Nederlandse schappen. Aangezien wij er bij AME Research heilig van overtuigd zijn dat tablets de toekomst zijn,..
Logo AME Research BV

Haarlem, 24 maart 2011 - Tijdens het Ereading Event in Eindhoven werd een nieuwe vorm van klantvriendelijke beveiliging voor e-boeken in het ePub-formaat geïntroduceerd:..
Logo Icontact BV

Voor het Information Security Management System en het Support Proces heeft Comsenso het ISO 27001 Certificate behaald. De onafhankelijke auditor Det Norske Veritas..
Logo Comsenso B.V.

Hardinxveld-Giesendam, 25 maart 2011 – Madcap B.V., specialist in het verwezenlijken van slimme internettoepassingen op basis van Drupal open source technologie, maakt..
Logo Madcap

Hardinxveld-Giesendam, 22 maart 2011 – Madcap B.V., specialist in het verwezenlijken van slimme internettoepassingen op basis van Drupal open source technologie, maakt..
Logo Madcap

Vanaf vandaag is de eerste iPhone App voor mantelzorgers gratis te downloaden in de App store onder de naam Caren. Caren is een initiatief van Nedap healthcare. Tijdens..
Logo Nedap healthcare

Eindhoven, 25 maart 2011 – Donderdag 7 april zal Valid aanwezig zijn op het Forum van VMware in Den Bosch. Het VMware Forum is een gratis, interactief dagvullend..
Logo Valid

Cadac Group organiseert samen met Autodesk de Digital Prototyping Tour. Ter introductie van de Autodesk Inventor 2012 productlijn is iedereen van harte uitgenodigd om..
Logo Cadac Group

EDE, 25-03-2011 – DagjeWeg.NL heeft zijn Tourist Guides uitgebreid met gratis stedengidsen. Voor 90 Nederlandse steden is een gids ontwikkeld met actuele informatie over..
Logo Eskes Media

Moskou / Utrecht, 25 maart 2011 - Kaspersky Lab, toonaangevende ontwikkelaar van IT-beveiligingsoplossingen, brengt een speciale Ferrari-editie van Kaspersky Internet..
Logo Kaspersky Lab

Ziggo zendt van 25 maart tot 1 april de actie ‘538 voor War Child’ live, digitaal uit op tvkanaal 11. Het bedrijf geeft zelf als donatie een startbedrag van 12.000 euro..
Logo Ziggo

triAV heeft de tender gewonnen voor het implementeren van digitale TV in alle Accor hotels in Nederland. Het gaat hier om 19 hotels. De leverancier, die al vele jaren..

25 maart 2011 - Catawiki, 's werelds grootste online catalogus en marktplaats voor verzamelaars, schat de markt voor collectables rond de koninklijke bruiloft van..

Hilversum, 25 maart 2011 – De mede-oprichters van Emesa, Michael van Beers en Dirk Jan Koekkoek, hebben hun aandelen in Emesa B.V. aan investeerder Oakley Capital..
Logo eFuture B.V.

Orlando, maart 2011 – InterSystems Corporation, toonaangevend in de wereld van database-integratie en business intelligence, heeft het Nederlandse bedrijf BagDrop BV..
Logo InterSystems Nederland

Amsterdam, Maart, 2011 – Draka Communications, een toonaangevende fabrikant van koper- en glasvezel­kabels, heeft met een aantal kabeltypen bijgedragen aan de recente..
Logo Draka

Utrecht, 24 maart 2011 - Bol.com is vanavond de grote winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards. Zowel een vakjury als consumenten zorgden ervoor dat de retailer in de..
Logo Bol.com b.v.

Capgemini Consulting heeft vandaag de Supply Chain Agenda 2011 gelanceerd. Bij dit jaarlijkse onderzoek naar de global supply chain worden bedrijven uit diverse sectoren..
Logo Capgemini Nederland B.V.