Datacenter Brabant gaat een centrale plek vervullen in de ICT toekomst van Onderwijsgroep Tilburg. Door alle betrokken partijen is hiertoe een overeenkomst..
Logo Datacenter Brabant

Ede, 25 februari 2014 – Woonbron wil betere, bewustere en efficiëntere vastgoedkeuzes maken. Sturen op rendement moet onderdeel van de bedrijfsvoering worden...
Logo Reasult

Hoofddorp, 25 februari 2014 – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, heeft recent de verloren..
Logo Kroll Ontrack

Schiphol-Rijk, 25 februari 2014 – WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, lanceert vandaag WD Purple, een..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

De Meern, 25 februari 2014 – PQR introduceert vandaag Inspire, een magazine voor C-level en IT-management. Inspire beschrijft PQR’s visie op de IT-markt...
Logo PQR B.V.

Leiden, 25 februari 2014 - Tango Luxemburg, onderdeel van de Belgacom Group, kiest carrier grade netwerk integrator Infradata voor de implementatie van de BroadForward..
Logo Infradata

Barneveld, 25 februari 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat de Dab Group, een, de implementatie van Infor 10x in 15 locaties verdeeld..
Logo Infor

Op 25 maart a.s. organiseert Ngi-NGN regio Limburg de 4de editie van ‘Hét Limburgs ICT-event’ in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Salves is..
Logo Salves

Bergen op Zoom, 25 februari 2014: Morecommerce BV neemt deel in Webcamconsult, een e-Health start up die de online spreekkamer voor medici faciliteert. Morecommerce is..
Logo Webcamconsult

Barcelona, 25 februari 2014 – Jezelf omgeven met mooie, goed ontworpen producten heeft hetzelfde positieve effect op de gemoedstoestand als het kijken naar kunst of..
Logo HTC Netherlands B.V.

Alle bedrijven die elektronisch (ICT-)afval verwerken, moeten zich gaan houden aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Ook worden ze verplicht om te registreren wat ze..
Logo Nederland ICT

Utrecht, 25 februari 2014 - VMware, Inc (NYSE : VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, kondigt de beschikbaarheid aan van VMware’s vCloud..
Logo VMware

Utrecht, 25 februari 2014 – Kaspersky Lab heeft tijdens het Mobile World Congress 2014 in Barcelona zijn nieuwe Kaspersky Fraud Prevention platform gedemonstreerd...
Logo Kaspersky Lab

Amsterdam, 25 februari 2014 – Cisco voegt zijn Advanced Malware Protection (AMP), oorspronkelijk ontwikkeld door Sourcefire, toe aan zijn Content Security..
Logo Cisco

Amsterdam, 25 februari 2014 Hostingprovider Hostnet uit Amsterdam heeft, in samenwerking met het in Californië gevestigde bedrijf Jelastic, voor de Nederlandse..
Logo Hostnet BV

Schiphol-Rijk, 25 februari 2014 – McAfee komt met nieuwe mogelijkheden voor organisaties om geavanceerde dreigingen sneller te detecteren, te isoleren en te..
Logo McAfee

“Ede, 25 februari 2014 - Zakelijke internet service provider BIT publiceert haar transparency report 2013. Het is het tweede jaar dat BIT openheid verschaft over..
Logo BIT

Barcelona, 24 februari 2014 - HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, onthult vandaag twee toestellen in haar portfolio voor het middensegment: de HTC..
Logo HTC Netherlands B.V.

LEWIS heeft zijn financiële resultaten van het kalenderjaar 2013 bekendgemaakt. De omzet groeide 28% tot $45m, en zal naar verwachting tot $60m groeien in het hele..
Logo LEWIS

Nieuw onderzoek door de Economist Intelligence Unit, gesponsord door Ricoh, laat zien dat snelle culturele en technologische veranderingen veel Europese bedrijven te..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Een ruime meerderheid van de Nederlanders verwacht in de nabije toekomst gebruik te maken van een automatische piloot en dus niet meer zelf auto te rijden. Maar dan moet..
Logo AutoScout24

Koning & Hartman zal in opdracht van Huawei Technologies de komende 5 jaar het onderhoud aan de locaties voor het mobiele netwerk van T-Mobile verzorgen. Het betreft..
Logo Koning & Hartman

Utrecht, 25 februari 2014 – Telindus, onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met..
Logo Telindus

Wenen (Oostenrijk)/ Brussel (België) - 25 februari 2014 - Speech Processing Solutions, wereldwijd marktleider op het gebied van professionele dicteeroplossingen,..
Logo Philips Nederland B.V.

Maarssen, 25 februari 2014 – Slechts 2 procent van de CIO’s stelt dat hun organisatie de afgelopen tijd in de positie is geweest om optimaal te kunnen..
Logo Harvey Nash

Amsterdam, 25 februari 2014 – LANCOM Systems, de toonaangevende Duitse producent van netwerkoplossingen voor de zakelijke markt en de overheidssector, lanceert een..
Logo LANCOM Systems

Amsterdam – 25 februari 2014 – OutSystems kondigt aan dat twee IT-projecten van uitzendorganisatie Randstad zijn beloond met een OutSystems Innovation Award...
Logo OutSystems

Amsterdam, 25 februari 2014 – 2013 was voor Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, een ijzersterk jaar. Zo verkocht het IT-bedrijf meer..
Logo Kaseya

Rotterdam, 25 februari 2014 – Modeketen Claudia Sträter is met de IP-communicatie van Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke..
Logo Infopact Network Solutions