Content Guru heeft een succesvol jaar afgesloten door het winnen van de 'Cloud Provider of the Year' award bij de Britse IT Industry Awards. Het evenement, georganiseerd..
Logo Content Guru B.V.

Helmond 24 november 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing software platform heeft ontwikkeld voor omni channel,..
Logo Desk content marketing

Een jaar na het onderzoek van de Consumentbond naar datingwebsites is er een overzichtelijke datingsite zonder stilzwijgende verlenging van abonnementen en zonder..
Logo Nr1 Gratis Dating

Amsterdam, 24 november 2015 – De Minit Groep, Europees marktleider op het gebied van snelreparatiediensten van onder andere schoenen, uurwerken en smartphones,..
Logo Interoute

Amsterdam, 24 november 2015 - Salesforce [NYSE: CRM], het Customer Success Platform en 's werelds meest gebruikte CRM-oplossing, kondigt Salesforce Marketing Cloud..
Logo Salesforce.com

Amsterdam, 24 november 2015 – Kentico, aanbieder van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, introduceert vandaag de nieuwe versie..
Logo Kentico

Ede, 24 november 2015 – Op het moment dat organisaties voor colocatie kiezen, is de belangrijkste voorwaarde aan het datacenter dat de infrastructuur redundant is..
Logo BIT

Amsterdam, 24 november 2015 – Mollie, een betaaldienstverlener, bouwt haar voorsprong op het gebied van online betalingen verder uit. Het bedrijf speelt met zijn..
Logo Mollie

Maarssen, 24 november 2015 - OutSystems, leverancier van het gelijknamige Rapid Application Delivery (RAD) platform en Flusso, ontwikkelaar van maatwerkapplicaties, en..
Logo OutSystems

Breukelen, 24 november 2015 – Xerox introduceert Lifetime warranty voor een selecte reeks A3- en A4-printers en multifunctionele A4-kleurenprinters. Klanten die..
Logo Xerox

Goedbedoelde verkeersaanwijzingen (17%), spelende kinderen op de achterbank (13%) en gezellige gesprekken met de bijrijder (8%) zijn de grootste stoorzenders. Van de..
Logo ANWB

Er is geen betere manier om het feestelijke shopping seizoen mee te beginnen, dan met een aantrekkelijk aanbod van een inspirerend merk. Vanwege Black Friday houdt Honor..
Logo Honor

Dat kinderen niet alleen een belangrijke doelgroep vormen rondom Sinterklaas, blijkt uit het ‘Little Big Influencers-onderzoek’ van Viacom International..
Logo BrandDeli

Amsterdam, 24 november 2015 - Solid-state array-fabrikant Pure Storage kondigt een reeks van innovaties aan die het beheer van een opslagsysteem sterk vereenvoudigen. Het..
Logo Pure Storage

Houten, The Netherlands, 24 November 2015 - De app van Netflix staat op 1,7 miljoen smartphones geïnstalleerd en is daarmee even populair als de NPO-app, zo blijkt..
Logo Telecompaper

Amsterdam, 24 november 2015 – Per inwoner zijn er in Nederland minder vacatures voor IT-banen dan in Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent..
Logo Indeed