De Noord-Hollandse zorgorganisatie Omring heeft na een pilotperiode van een halfjaar definitief gekozen voor de zelfroosteroplossing RoosterWeb van Comprise. Omring heeft..
Logo Comprise

“Door de uitdagingen waarmee organisaties de komende jaren worden geconfronteerd, wordt de inzet van personeel cruciaal”, dat is wat de directeur van Déhora Consultancy..
Logo Déhora

Noordwijk, 24 februari 2011 - Trotse eigenaar Henk Nachtegaal van Effect ICT Solutions is genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen..
Logo Effect ICT Solutions b.v.

Veenendaal 24 februari 2011, Datad automatisering bv, toonaangevend automatiseerder voor middelgrote organisaties, zet haar reeks van succesvolle kennissessies in 2011..
Logo ITON

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading, distributeur en marktleider van authentiek Aziatische voedingsmiddelen en producten in Europa, heeft Zetes de opdracht..
Logo Zetes B.V.

Veghel, 24 februari 2011 – Minkels, Europees leverancier van koeling, monitoring- en behuizingoplossingen voor datacenters en computerruimtes, versterkt de organisatie..
Logo Minkels

Het jonge Venlose bedrijf Ndigo brengt de zelf ontwikkelde draadloze oplader GETPOWERPAD op de markt. Met deze lancering is Ndigo het eerste Europese bedrijf dat..
Logo Ndigo Business B.V.

KPN Getronics gaat het energieverbruik van het DataCenter in Haarlem aanzienlijk verlagen. Vandaag is de bouw gestart van een groen koelsysteem voor het datacenter. Er..
Logo Getronics Nederland BV

Samenvatting Thunderbolt-technologie is een nieuwe, zeer snelle verbindingstechnologie voor de pc, met een snelheid van 10 gigabit per seconde Thunderbolt..
Logo Intel Benelux

Badhoevedorp, 24 februari 2011 – De handel in vertrouwelijke bedrijfsinformatie is een lucratieve zaak voor cybercriminelen. High-techbeurzen zoals CeBIT in Hannover..
Logo G Data Security

Moskou/ Utrecht, 24 februari 2011 – Kaspersky Lab presenteert zijn verwachtingen op het gebied van IT-dreigingen voor de periode 2011-2020. Deze voorspellingen zijn..
Logo Kaspersky Lab

‘s-Hertogenbosch, 24 februari 2011 - RES Software introduceert vandaag Dynamic Desktop Studio Lite; een instappakket voor ondernemingen die overgaan naar een volledig..
Logo RES

Cloud gaat niet langer alleen om kostenbesparing, maar vooral om bedrijfsinnovatie die wordt gedreven door intense samenwerking, zogenaamde Extreme Collaboration ..
Logo Software AG Nederland BV

Nieuwegein, 24 februari 2011 – Meeùs, Nederlands grootste tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, opent officieel op 25 februari 2011 een..

Wanneer: actie verlengd tot 1 juli 2011 Waar: op klantlocatie of op kantoor Eventive in Amsterdam Voor wie: marketing-, communicatie- en evenementprofessionals die zich..
Logo Eventive | Eventmarketing

Utrecht, 24 februari 2011 – Digital Technology International (DTITM), een wereldwijd opererende innovator van software voor digitaal publiceren, heeft DTI Health op de..
Logo InterSystems Nederland

Naarden, 24 februari 2011 – Op woensdag 30 maart 2011 organiseert Nobel, strategische ICT-partner voor de midmarket, de Nobel Cloud Xperience in Spant! te Bussum. Veel..
Logo Nobel

Amsterdam, 24 februari 2011 - Koning & Hartman introduceert een nieuwe vehicle PC met ingebouwde dead–reckoning GPS module. De GPS module met “dead-reckoning”..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 24 februari 2011 – ZyLAB, vooraanstaand leverancier van e-Discovery en Information Management oplossingen, meldt dat Gonzalo de Cesare is benoemd tot 2010 LTN..
Logo ZyLAB

Vianen, 24 februari 2011 – Via een mobiele applicatie zoeken naar een andere auto is hot. Afgelopen maand werden ruim 2,5 keer zoveel zoekopdrachten via de ‘AutoScout24..
Logo AutoScout24

WAARDENBURG 24 februari 2011– Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, werkt sinds deze maand samen met Stiegelmeyer. De samenwerking is erop gericht om..
Logo Intrakoop

Leiden, 16 februari 2011 – 41 procent van de HR professionals, recruiters en managers raadpleegt voorafgaand aan een sollicitatie het social media profiel van de..
Logo StepStone Solutions B.V.

Utrecht, 16 februari 2011 – 44 procent van de bedrijven en overheidsinstellingen heeft plannen om in 2011 aan desktopvirtualisatie te gaan doen. Dat blijkt uit een..
Logo Telindus

Hilversum, 15 februari 2011 – Xebia, specialist op het gebied van Agile, Java development en enterprise architectuur, en SAP Nederland zijn een exclusief partnership..
Logo Xebia

Arnhem, 9 februari 2011 – Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, en Hot ITem, specialist in performance improvement-projecten,..
Logo Human Inference B.V.