Feenstra N.V. heeft onlangs gekozen voor het storm-platform van KPN en haar partner Content Guru om het gehele contactcenter te vervangen. Feenstra heeft als doel om het..
Logo Content Guru B.V.

REDWOOD CITY, Californië, 20 December 2017 – Talend (NASDAQ: TLND), leider in cloud- en big data-integratiesoftware, introduceert een nieuwe oplossing in..
Logo Talend

Amsterdam, 20 december 2017 – Avi Networks, leider op het gebied van next-gen load balancing en applicatiediensten, kondigt een integratie met Microsoft Azure aan...
Logo Avi Networks

Hengelo, 20 december 2017 – Previder, leverancier van cloud- en managed IT-diensten, breidt zijn dienstverlening uit met het Previder Container Platform. Klanten..
Logo Previder

Waddinxveen, 20 december 2017 – Zakelijk Nederland maakt zich weer op voor een nieuw jaar met nieuwe bedrijfsdoelstellingen. Meer dan een kwart van de medewerkers..
Logo Protime BV

Amsterdam, 20 december 2017 – Kerstmis is een tijd van tradities en het televisiekijkgedrag van Nederlanders is hier geen uitzondering op, zo blijkt uit onderzoek..
Logo Akamai Technologies - Benelux

Delft – Jabra (GN Audio) en Xelion gaan een intensieve samenwerking aan. De Deense leverancier van intelligente audio oplossingen heeft haar devices voor de..
Logo Xelion