Centreon is een 2005 opgerichte onanafhankelijke Franse uitgever van softwareoplossingen voor IT monitoring. Nadat het bedrijf jaren achtereen opereerde volgens het..
Logo Centreon

Het Amsterdamse techbedrijf Bynder laat in de week van 31 juli t/m 4 augustus geen personeel toe op kantoor. De deuren van de zes kantoren wereldwijd blijven een week..
Logo Bynder B.V.

Digitaal machtigen is de nieuwe vorm van machtigen via internetbankieren. Eenvoudig en makkelijk wordt een digitale machtiging door de bank van uw klant goedgekeurd en..
Logo PayIBAN BV

Amsterdam – 20 juli, 2017 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende..
Logo Pegasystems

Amsterdam, 20 juli 2017 – Het gebruik van automatiseringssoftware door ondernemers zorgt ervoor dat hun werkweek gemiddeld bijna vier uur korter wordt in..
Logo Teamleader

Datacenters nemen ruim drie procent van het wereldwijde stroomverbruik voor hun rekening en zijn daardoor grootverbruikers van energie. De recent opgerichte Open19..
Logo Rittal bv

Amsterdam, 20 juli 2017 – De tactieken van cybercriminelen die zich bezighouden met creditcardfraude hebben een nieuw niveau van professionaliteit bereikt. Uit..
Logo Digital Shadows

Schaal en impact van dreigingen blijven toenemen Cisco verkort ontdekkingstijd van dreigingen van 39 tot 3,5 uur Voor het rapport zijn 3.000..
Logo Cisco

Shoppen met de smartphone is al langer in trek, maar ook voor grote uitgaven, zoals een auto, is de mobiel steeds vaker het startpunt. Acht op de tien consumenten geeft..
Logo AutoScout24

Houten, The Netherlands, 20 July 2017 - 12,1 miljoen Nederlanders hebben WhatsApp op hun smartphone geïnstalleerd. Ruim drie kwart hiervan (9,6 miljoen) gebruikt de..
Logo Telecompaper