In navolging van een groot aantal bedrijven heeft nu ook Nagtzaam Accountants & Fiscalisten uit Veghel, Oss en Den Bosch gekozen voor Werken in de Cloud vanuit Boiler..
Logo Loyall ICT Group

Mobiel internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. De voorspellingen van o.a. de IDC (International Data Corporation) zijn zelfs dat mobiel internet een..
Logo Blitsen B.V.

Katwijk, 19 december 2011 – CurTec, een bedrijf dat high performance BtB verpakkingen voor de pharmaceutische en specialty chemicals industrie ontwikkelt, produceert en..
Logo Qics

De gemeente Soest heeft na een selectieproces gekozen om de SaaS oplossing Mobile ConnectIt in te zetten om optimale communicatie met haar burgers op mobiele telefoons en..
Logo Involvit

Oosterhout, 19 december 2011 – IT-beveiliger Sophos heeft onderzoek gedaan naar de consequenties van het mis-typen van de URL van vijf zeer goed bezochte sites (Facebook,..
Logo Sophos Benelux

De wereld van de lokale overheid verandert. Het Nieuwe Werken, samenwerkingsverbanden en bezuinigingsmaatregelen: aan dynamiek geen tekort. Maar hoe ondersteun je de..
Logo Seneca BV

De website van het symposium Bewegende Beelden is live en draait volledig op Smartsite iXperion in Windows Azure, de cloud omgeving van Microsoft. De website van..
Logo Seneca BV

Kersten Revalidatietechniek, gespecialiseerd in het adviseren, onderhouden en leveren van hulpmiddelen voor de zorg, heeft gekozen voor een klantenportal van Thysia..
Logo Thysia Information Management B.V.

Yokogawa heeft meer dan 19.000 medewerkers en 86 vestigingen over de hele wereld. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met..
Logo ReadSoft B.V.

Hoofddorp, 2011 – Norman kondigt de beschikbaarheid aan van Online Backup voor consumenten PC’s. Daarmee levert het veilige en betaalbare opslag met flexibele toegang..
Logo Norman

Amsterdam, 19 december 2011 – Easynet Global Services lanceerde vandaag een nieuwe pay-as-you-go betaalstructuur voor haar cloud-based videoconferentiedienst. Zo kunnen..
Logo Easynet

Conclusies onderzoek CommScope onder Europese bedrijven: 55% van de bedrijven in Europa verwacht in 2012 een groei van de investeringen in hun..
Logo CommScope

Eindhoven, 19 december 2011 - De directie van PinkRoccade Local Government geeft, anticiperend op de landelijke ontwikkelingen rondom mGBA, het startschot voor de..
Logo PinkRoccade Local Government

Badhoevedorp, 19 december 2011 – G Data onthult vandaag de nieuwste toevoeging aan de 2012-consumentenlijn: G Data InternetSecurity voor HomeServer, een..
Logo G Data Security

Geertruidenberg, 19 december 2011 – SAP-dienstverlener myBrand neemt, evenals de afgelopen vier jaar, ook de komende jaren het remote technisch beheer van de SAP-omgeving..
Logo myBrand

Wilp, 19 december 2011 – Trinicom, marktleidend leverancier van softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft Hilde Lannoo aangesteld als nieuwe..
Logo Trinicom

Doorn, 19 december 2011 – BuddyBuy is een unieke socialmarketing-oplossing die organisaties in staat stelt om door middel van business-to-business- en..

Utrecht, 19 december 2011 - In aanloop naar de kerstdagen merkt bol.com een sterk toegenomen interesse voor familie- en gezelschapscadeaus. Traditionele bordspellen zoals..

Rotterdam, 19 december 2011 – Bedrijven doen er steeds langer over om belangrijke beslissingen te nemen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Game changers’ van de Economist..
Logo Progress Software BV

Utrecht, 19 december 2011 – CommVault (Nasdaq: CVLT) is door Gartner opgenomen in het Magic Quadrant voor Enterprise Information Archiving als Challenger[1]. Het..
Logo CommVault

Amsterdam, 19 december 2011 – Eldorado, een divisie van MphasiS, een HP Company en toonaangevend aanbieder van platforms voor de gezondheidszorg en claimmanagement, laat..
Logo MphasiS Europe BV

Hitachi Data Systems, leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in zijn Hitachi Data..
Logo Hitachi Data Systems Nederland BV

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, heeft onlangs de Arbor M1856 opgenomen in zijn assortiment. De panel-PC valt onder de noemer..
Logo HPS Industrial BV

INTTRA, het grootste multi-carrier e-commerce-netwerk voor de scheepvaartindustrie, heeft een strategische overeenkomst gesloten met Kewill. Kewill is leverancier van..
Logo Kewill

Adviesbureau voor internationale energievoorziening brengt InterSystems CACHÉ-databasesysteem op een hoger toepassingsniveau Intelligente verbruiksmeters voor de..
Logo InterSystems Nederland

Amersfoort/ Mechelen,19 december 2011 – Eurospar Mechelen is de eerste zelfstandige supermarkt in de Benelux die de Electronic Shelf Labels (ESL) met Pricer..
Logo Toshiba TEC

Expert en SimPC geven rondom de feestdagen SimTouch computers weg aan mensen of instellingen die nog geen of onvoldoende gebruik maken van de mogelijkheden die het..
Logo SimPC

Nieuwegein, 16 december 2011 Kernpunten Op 20.587.749 nieuwe gewone aandelen ingeschreven door de uitoefening van claims; Onderhandse plaatsing van..
Logo Ordina