coMakeIT introduceert TOP Cloud™ in Nederland, het nieuwe platform voor het opzetten van een Distributed Software Factory om de groeiende behoefte aan innovatieve..
Logo coMakeIT

Nijkerk, 19 juli 2017 – Supermarktconcern DEEN Supermarkten kiest FlowFabric, expert in ontwikkeling van business applicaties, om het promotieproces van de ruim..
Logo FlowFabric B.V.

IT-beslissers zijn van harte welkom op het Dutch IT Society Event dat op 7 september wordt georganiseerd In Fort Voordorp. Speciaal voor IT-beslissers is er een gratis..
Logo Executive-People B.V.

Amsterdam, 18 juli 2017 - Interoute, eigenaar en aanbieder van een internationaal cloud services platform en van een van de grootste en meest geavanceerde netwerken in..
Logo Interoute

Barneveld, 19 juli 2017 – Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Concierge, een..
Logo Infor

Highlights Presenteert informatie in één scherm waardoor analisten sneller dreigingen kunnen detecteren en erop kunnen reageren, van on-premises en..
Logo Dell EMC

Internationale expertorganisatie DEKRA neemt met ingang van 1 november 2017 de Lausitzring, een racecircuit in Duitsland, over. In samenwerking met het DEKRA Technology..
Logo DEKRA

Rotterdam, 19 juli 2017 – Supermarktketen SPAR zet zijn jarenlange samenwerking met managed  service provider Proserve voort met een nieuw, driejarig contract...
Logo ProServe

Zorgondernemer Zembro is in België een samenwerkingsverband aangegaan met de alarmcentrale Tele-Hulp en de Franstalige variant Télé-Secours. Op 1 juni..
Logo Zembro

Amsterdam, 19 juli 2017 – Kaseya®, de toonaangevende leverancier van complete IT-managementoplossingen voor managed service providers (MSP’s) en..
Logo Kaseya

De geïntegreerde Software Engineering-oplossing brengt ALM en PLM samen Integreert embedded software met ontwikkeling van fysieke systemen ..
Logo Siemens PLM Software