Delft, 16 Januari 2015 HintTech in Delft heeft, per 15 januari 2015, Egbert Hendriks benoemd in de functie van CEO. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de..
Logo HintTech

Amsterdam, 19 januari 2015 – Cisco heeft Frans Wittenberg (42) benoemd tot Chief Technology Officer van het commerciële segment (kleine en middelgrote..
Logo Cisco

Utrecht, 19 januari 2015 – ICT-dienstverlener Incentro behaalde in 2014 een omzet van 22 miljoen euro. Hiermee steeg de omzet ten opzichte van het voorgaande jaar..
Logo Incentro

Cambridge, Mass/Utrecht, januari 2015—InterSystems, wereldwijd toonaangevend in software voor  connected healthcare, maakt bekend dat het InterSystems..
Logo InterSystems Nederland

Eindhoven, 19 januari 2015 – De Duitse camerafabrikant Rollei introduceert met de Rollei SafetyCam-10 HD en Rollei SafetyCam-20 HD twee nieuwe..
Logo Rollei

Capelle aan den IJssel, 19 januari 2015 – Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (IDM), gaat de printmanagement-oplossing SafeQ van..
Logo Veenman B.V.

Reading/Laren, 19 januari 2015 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, kondigt aan dat John..
Logo Stibo Systems

Barneveld, 19 januari 2015 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een verbeterde versie van Infor LN aan, die diepere verticale en micro-verticale..
Logo Infor

Amsterdam, 19 januari 2015 - Bright Computing, een leidende leverancier van managementoplossingen voor big data, HPC en clouds, heeft het EMEA-salesteam fors uitgebreid...
Logo Bright Computing BV

Info Support heeft een partnerschap gesloten met DataStax voor Cassandra, een open source database management-oplossing. Professionals van Info..
Logo Info Support B.V.

Pieter van Foreest gaat UNIT4 Zorgmonitor inzetten voor het snel verkrijgen van inzicht in de performance van de organisatie. De ouderenzorgorganisatie gaat de..
Logo UNIT4

Tyco Retail Solutions, leverancier van geïntegreerde winkelprestatie- en winkelbeveiligingsoplossingen en onderdeel van Tyco Integrated Fire & Security,..
Logo Tyco Integrated Fire & Security

GFI Software brengt een nieuwe editie van e-mailbeveiligingsplatform GFI MailEssentials 2015 op de markt. De nieuwe versie biedt verbeterde mogelijkheden op het..
Logo GFI Software

Den Haag, 19 januari 2015 – In de winter ergert 97 procent van de autorijders zich aan het rijgedrag van medeweggebruikers. Roekeloos rijden en niet..
Logo ANWB

Badhoevedorp, 19 januari 2015 Doelgerichte cyberaanvallen op overheidsinstellingen, bedrijven en internationale organisaties zijn in de afgelopen jaren talrijk..
Logo G Data Security

XJ-V1-projector Amsterdam, 19 januari 2015 – Casio Computer Co., Ltd introduceert de projector XJ-V1: een nieuwe laser-ledprojector met een unieke..
Logo CASIO Benelux B.V.

’s-Hertogenbosch, 19 januari 2015 – ICT Solution Provider Ctac heeft het nieuwe ISO 27001-2013-certificaat behaald. Het bedrijf ontvangt het certificaat voor..
Logo Ctac N.V.

Nieuwssamenvatting Om een waardevolle dialoog met klanten aan te gaan, moeten marketeers gebruikmaken van best-practices op het gebied van moderne marketing. Zo zetten..
Logo Oracle

Nieuwssamenvatting De verbeteringen die Oracle met Oracle Retail 14.1 aan zijn retailportfolio doorvoert, helpen retailers hun IT-omgevingen te stroomlijnen en..
Logo Oracle