Nieuwegein, 17 februari 2011 - Global Knowledge is voor het tweede achtereenvolgende jaar door VMware uitgeroepen tot Global VMware Education Partner of the Year. De..
Logo Global Knowledge

Veghel, 17 februari 2011 - Minkels, leverancier van koeling, monitoring- en behuizingoplossingen voor datacenters met verschillende vestigingen in Europa, heeft zojuist..
Logo Minkels

Utrecht, 17 februari 2011 – iLogix Nederland B.V. is door Hitachi Data Systems benoemd tot eerste File & Content Solutions Specialist in Nederland. De benoeming kwam..
Logo DataLogix

Enkele jaren geleden was Qualogy één van de eerste automatiseringsbedrijven in Nederland die ervoor koos om in eigen huis te standaardiseren op Google Apps for Business...
Logo Qualogy

Driebergen, 16 februari 2011 - Tijdens de IBM Partner World Leadership Conference in Orlando (USA), is het Nederlandse BPSolutions op basis van het 'Haga..
Logo BPSolutions BV

Wie een zeer gespecialiseerde doelgroep aan wil spreken, zoals IT-ers voor wie High Availability interessant kan zijn, kan op LinkedIn beter een simpele tekstlink..
Logo PST Business Services

Op woensdag 16 februari ondertekenden Martin Fleer, namens het managementteam van de Gemeente Hengelo, Jochen Hesselberth, directeur van PerfectView, specialist in klant-..
Logo PerfectView

Dutch Brand Management B.V. (DBM B.V.) het bedrijf achter het merk Björn Borg, heeft gekozen voor K3 Fashion for Retail, de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde..
Logo K3

February 7, 2011 – Global IT security and data protection company Sophos today introduced Sophos Mobile Control, the Company’s extension to its data protection and..
Logo Sophos Benelux

Snelheid in service is het paradepaardje voor veel organisaties. Maar volgens onderzoek van ProAssist, service partner van onder andere Nespresso, CCV, RaboMobiel,..
Logo ProAssist Group

Amersfoort, 17 februari 2011 – Al meer dan 60 jaar werkt Toshiba TEC samen met retailers aan hetzelfde doel: het creëren van innovatieve oplossingen die de waarde van..
Logo Toshiba TEC

Amersfoort, 17 februari 2011 – Clarity Commerce Solutions Plc, leverancier van softwareoplossingen voor de retail, hospitality, leisure en entertainment sector,..

NextiraOne en Alcatel-Lucent ondersteunen de gemeente Alphen aan den Rijn met de implementatie van nieuwe telefonieoplossingen. Alcatel-Lucent en partner NextiraOne zijn..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Zaltbommel, 17 februari 2011 - Provimi Pet Food is één van de toonaangevende internationale bedrijven in de private label pet food industrie in Europa. Provimi Pet Food..
Logo Qurius

Amsterdam, 17 februari 2011 – Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), leverancier van wereldwijde datacenterdiensten, en investeringsmaatschappij Riverwood Capital hebben een..
Logo Equinix

Amsterdam, 17 februari 2011 – GFI Software, leverancier van beveiligingsoplossingen voor het MKB, heeft de belangrijkste malware-trends geïdentificeerd op basis van de..
Logo GFI Software

Volvo Car Corporation was niet alleen het eerste bedrijf dat een eenvoudig, betaalbaar pakket voor kaartupdates aanbood aan kopers van een nieuwe auto, maar het bedrijf..
Logo NAVTEQ

17 februari 2011 – Olympia Uitzendbureau is in haar vestiging in Rotterdam gestart met een business unit gericht op secretariële functies. Deze business unit is opgezet..

IFS verbeterde zijn winstmarge in 2010 met 14 procent. Verder boekte het bedrijf groei in doelmarkten en lanceerde het nieuwe innovatieve producten. De sterke toename van..
Logo IFS

Twee derde van de CIO’s in Europa zien IT-consolidatie op korte termijn als kerninitiatief. Dit blijkt uit onderzoek van Vanson Bourne in opdracht van Riverbed, de IT..
Logo Riverbed

Hoofddorp – 17 februari 2011 – OpenText Corporation (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC) kondigt de beschikbaarheid aan van OpenText eDOCS DM 5.3, een belangrijke upgrade van het..
Logo Open Text

Amstelveen, 17 februari 2011 – De HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One is tijdens de European Office Product Awards (EOPA) met de Innovatie Award voor nieuwe..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Laren, 17 februari 2011 – Kadenza, de grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, is benoemd tot preferred supplier van C1000. Kadenza..
Logo Kadenza

Veenendaal, 17 februari 2011 – Maarten Beemer is aangesteld door OTYS Recruiting Technology als commercieel directeur. In zijn nieuwe functie is hij strategisch en..
Logo OTYS Nederland


Amsterdam, 17 februari 2011 – Eventive Business Events is vereerd met Koninklijke post. Het evenementenbureau ontving als dank voor een ludieke verjaardagsfelicitatie aan..
Logo Eventive | Eventmarketing

Eindhoven, 16 februari 2011 – De toptechnologieregio Zuidoost-Nederland zal in 2020 jaarlijks zo’n 40 miljard euro extra bijdragen aan het Nederlandse Bruto Nationaal..

Den Haag/Woerden, 17 februari 2011 Wetenschappers en ondernemers in de ICT maken werk van de ambities van dit kabinet op het gebied van innovatie en..
Logo Nederland ICT