Schiphol Rijk, 15 februari 2012 - Western Digital, een van de pioniers en wereldleiders op het gebied van opslagtechnologie, opent een servicecentrum voor eindgebruikers..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Alcadis IP Solutions is door Alcatel-Lucent Enterprise bekroond met de Distribution Growth Award 2011 tijdens de Business Partner Kick-off die op 15 februari 2012..
Logo Alcadis

Het gebruik van .com domeinnamen blijft wereldwijd het populairst. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Hostnet naar de groei van de top level domeinen (TLD's)...
Logo Hostnet BV

Houten, Nederland en Tarrytown, New York, 14 februari 2012 – Westcon Group, ‘Value Add’ distributeur van toonaangevende oplossingen voor unified communication,..
Logo Westcon Security

MEE Gelderse Poort en de MEE Plus Groep hebben QUBE gekozen als technologiepartner voor het ontwikkelen én implementeren van een nieuw bedrijfsinformatiesysteem (BIS)...
Logo QUBE ICT Solutions B.V.

ARNHEM, 16 februari 2012 - Het vijfde Factuurcongres vindt plaats op dinsdag 24 april. Het Evoluon in Eindhoven is het decor voor het grootste evenement rond e-factureren..
Logo Factuurcongres

ReadSoft biedt leidende oplossingen voor Document Proces Automatisering en is wereldwijd de grootste leverancier voor elektronische factuurverwerking. De ambitie is..
Logo ReadSoft B.V.

Gouda, 16 februari 2012 - Het portfolio van Frontline Systems is uitgebreid met Business Consultancy. Weg van techniek, juist gericht op de mens en de organisatie kunnen..
Logo Frontline

Amsterdam, 16 februari 2012 - Interactive Intelligence, leverancier van innovatieve zakelijke IP-communicatie oplossingen, maakt vandaag de release bekend van Customer..
Logo Genesys

Naast Chateau de la Motte in Frankrijk is er nu ook in Nederland een locatie om deel te kunnen nemen aan de succesvolle coaching programma’s. Chateausessies speelt in op..
Logo Chateausessies

Onlangs hebben BrainSquare en Parentix een overeenkomst gesloten voor het hosten van business applicatie hosting diensten op het gebied van Exact Software. Door het..
Logo Parentix

Aysist software biedt real-time management informatie, in uren en geld Moordrecht/Den Haag, februari 2012 De Haagse Kessler Stichting heeft gekozen voor de..
Logo Ayton

IFS brengt zijn oplossing voor personeelsplanning, IFS 360 Scheduling, naar de cloud. Deze toolset voor optimale personeelsinzet is beschikbaar in Windows Azure. Klanten..
Logo IFS

Hoofddorp, 16 februari 2012 – Leasemaatschappij ALD Automotive heeft gisteren aan Nederlands grootste technisch dienstverlener Cofely een serie elektrische Renaults..
Logo ALD Automotive

Breukelen, 16 februari 2012 – Greijdanus College, Accretio en de Zevenster, allen onderdeel van GO|ON - Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland, hebben na een aanbesteding..
Logo Xerox

ATLANTA, 16 februari, 2012 – UPS (NYSE:UPS) heeft de overname aangekondigd van Kiala, een bedrijf dat afleverdiensten biedt op geschikte, flexibele tijden voor..
Logo UPS

Hengelo, 16 februari 2012 - Heutink ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners voor het Nederlandse onderwijs, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met SeeEzi...
Logo Heutink ICT

Ordina en Omniplan hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling en levering van een geïntegreerde oplossing voor financieel advies. Dankzij deze..
Logo Ordina

Veenendaal, 16 februari 2012 – Het Nieuwe Werken wordt één van de belangrijkste trends in 2012. De zegetocht van Bring Your Own Device (BYOD) zal leiden tot een steeds..
Logo BRAIN FORCE

Amsterdam, 16 februari 2012 – De Internet performance op Curaçao is in 2010 en 2011 sterk verbeterd, mede dankzij de introductie van de Caribbean Internet Exchange..
Logo AMS-IX B.V.

ABN AMRO, ING en Rabobank bieden klanten vanaf vandaag de mogelijkheid om eenvoudig rekeningen te ontvangen, te bewaren en te betalen binnen internetbankieren. Deze..
Logo Bluem b.v.

Amsterdam, 16 februari 2012 – 3 op de 10 werknemers neemt dikwijls geen lunchpauze of werkt door tijdens de lunch. Dit blijkt uit een wereldwijde poll onder 10.646..
Logo Monsterboard.nl

Utrecht, 16 februari 2012 Het is niet de vraag of overheden in Nederland cloudoplossingen gaan gebruiken, maar wanneer. Dat schrijft Capgemini in het vandaag..
Logo Capgemini Nederland B.V.

ICT-dienstverlener Ctac heeft dit jaar Make-A-Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens Stichting) geselecteerd als goede doel voor 2012. Make-A-Wish Nederland is een..
Logo Ctac N.V.

Amersfoort, 16 februari 2012 - Reitsma Groep heeft de KPN Growth Diamond Award gewonnen. De telecom- en ICT-dienstverlener uit Amersfoort is hiermee benoemd tot snelst..

Nimble Storage, de aanbieder van flash-enabled storage oplossingen, kondigde vandaag aan dat het afgelopen financiële jaar eind januari is afgesloten met een..
Logo Nimble Storage