13 april 2015 - De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden, die..
Logo ACA

Vianen, 8 april 2015 – Onlangs tekenden Smartconnect en Frontline een samenwerkingsovereenkomst. Frontline neemt het product Smartcall op in haar portfolio, als..
Logo Frontline

Utrecht, 13 april 2015 – Nines is verkozen tot HP Gold Service Provider. Hiermee behoort Nines tot een gespecialiseerde groep hosting partners die is toegetreden..
Logo Nines

Helmond 3 april 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een content marketing platform heeft ontwikkeld, kondigt aan dat Nijha, een van..
Logo Desk content marketing

Ordina heeft onlangs de status verkregen van Microsoft Partner Gold Cloud Platform. Deze Microsoft-accreditatie is een erkenning van Ordina's kennis en ervaring op het..
Logo Ordina

Rotterdam, 13 april 2015 – Mendix en Pivotal kondigen vandaag hun partnership aan. Door de samenwerking worden de no-code, rapid application development..
Logo Mendix

Beveiligingsexpert ESET maakt de resultaten bekend van zijn diepgaand technisch onderzoek naar de Operation Buhtrap-malware. Dit is een georganiseerde aanval gericht op..
Logo ESET Nederland

Reeuwijk, 13 april 2015 – De provincie Flevoland heeft gekozen voor SPS om het IT-beheer te optimaliseren. Op basis van de IT Service Management oplossing Gensys..
Logo SPS

Breda, 13 april 2015 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit..
Logo Vertiv

Utrecht, 13 april 2014 – In samenwerking met de National High Tech Crime Unit (NHTCU) van de Nederlandse politie is Kaspersky Lab bezig met een onderzoek naar..
Logo Kaspersky Lab

Utrecht, 13 april 2014 – In een wereldwijde operatie, gecoördineerd door het INTERPOL Global Complex for Innovation in Singapore, heeft een groep leidende..
Logo Kaspersky Lab

Oldenzaal, 13 april 2015 - Green Orange opent een nieuwe vestiging in Utrecht. Het digitale marketingbureau heeft al kantoren in Oldenzaal en Londen en wil met de..
Logo Green Orange

De gemeente Den Helder en Sincerus zijn voor onbepaalde tijd een samenwerking op het gebied van informatiebeveiliging aangegaan. Sincerus heeft de gemeente ondersteund..
Logo Sincerus Consultancy

De tijd dat beveiliging binnen organisaties een op zichzelf staande afdeling was, is voorbij. Security-professionals krijgen in hun werk steeds vaker te maken met andere..
Logo Tyco Integrated Fire & Security

Utrecht, 13 april 2014 – Security spelenderwijs duidelijker maken, dat is het doel van het Kaspersky Industrial Protection Simulation (KIPS) spel dat georganiseerd..
Logo Kaspersky Lab

Binnen enkele jaren wil ruim de helft van de retailers over een platform beschikken waarop alle commerce-kanalen worden gecombineerd, een zogeheten Unified Commerce..
Logo Demandware

Vanaf vandaag gaan UPC en Ziggo samen verder als één nationaal bedrijf en merk: Ziggo. Eén van de voordelen is dat Horizon TV nu ook beschikbaar is..
Logo Ziggo