Utrecht, 11 november 2015 - Maar liefst 1878 bezoekers kwamen op de eerste twee dagen van ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste IT-evenement..
Logo Jaarbeurs

Assen, november 2015 - PK Automatisering is klant geworden van het KPN Datacenter op het terrein van de High Tech campus in Eindhoven. Van daaruit gaat PK..
Logo PK Automatisering

Amsterdam, 11 November 2015 /EZPress/ - Atos, internationaal toonaangevend op het gebied van digitale services, en ICTroom, expert in maatwerk datacenteroplossingen,..
Logo ICTroom

Eindhoven, 11 november 2015 - De Computable Award ‘Partnerproject van het jaar’ is dit jaar uitgereikt aan Split~Vision, de gemeente Leeuwarden en partners...
Logo Split~Vision

Amsterdam, 11 november 2015 – Startup-accelerator Startupbootcamp lanceert vandaag een nieuw FinTech-programma in New York. Na eerdere succesvolle programma’s..
Logo Startupbootcamp

Goed draadloos internet is voor de horeca ongelooflijk belangrijk geworden. Wie niet kan bieden wat klanten verwachten, wordt publiekelijk op de vingers getikt. Het Van..
Logo Brocade-Ruckus Wireless

Veenendaal, 11 november 2015 – Bij het online shoppen hecht de consument significant de meeste waarde aan veilige en betrouwbare betaalmogelijkheden (70%) en een..
Logo HSO

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise applications, kondigt aan dat het eerste onderdeel van het maritieme concern Royal IHC, IHC Vremac, live is gegaan met IFS..
Logo IFS

Sales: +8.4% to 4,590 million euros (organic: +3.2%) Operating profit*: +12.3% to 778 million euros EBIT margin*: +0.5 percentage points to 16.9% ..
Logo Henkel

Nieuwegein, 11 november 2015 - EMC introduceert de nieuwe generatie van zijn Isilon Scale-out NAS Data Lake. Deze oplossing bevat nieuwe producten en functionaliteit..
Logo Dell EMC

Kortrijk, 11 november 2015 – Gebruikers van Smappee, de gebruiksvriendelijke onafhankelijke energiemonitor waarmee inzicht verschaft wordt in het totale..
Logo smappee

HILVERSUM, 11 november 2015 - Uit recent onderzoek van Computer Profile blijkt dat MobileIron in Nederland marktleider is op het gebied van Mobile Device Management..
Logo MobileIron

Amsterdam, 11 november 2015 – Het data management platform (DMP) van Adobe (NASDAQ: ADBE), Adobe® Audience Manager, één van de acht oplossingen..
Logo Adobe

Leusden, 11 november 2015 - Logitech introduceert de Logi CREATE Backlit Keyboard Case met Smart Connector en de Logi CREATE Case met Any-angle Stand voor de iPad..
Logo Logitech

Adobe (NASDAQ: ADBE) heeft de resultaten van het Digital Index Online Shopping Prediction 2015 bekendgemaakt. Adobe voorspelt dat in de maanden..
Logo Adobe

Wereldwijd staat het gemiddeld aantal overuren per week bijna gelijk aan een hele werkdag. Zakelijke professionals over de hele wereld geven namelijk aan zeven uur extra..
Logo Regus Nederland

Bijna 40 procent van de Nederlanders laat zich bij het aanschaffen van een auto het liefst adviseren of helpen door hun partner, vrienden of familie, blijkt uit..
Logo ANWB

Sta je op het punt om je auto te verkopen? Dan heb je uiteraard de papieren op orde, een prijs bepaald en de wasstraat opgezocht. Hierna is het tijd voor de foto’s...
Logo AutoScout24

Na de Apple Watch is vanaf volgende week ook de iPad verkrijgbaar bij KPN. KPN is de eerste provider in Nederland die de Apple Watch en de iPad (Wi-Fi) verkoopt. Begin..
Logo KPN