Alphen aan den Rijn, 8 november 2016 – In Alphen aan den Rijn is op 8 november het online platform AllesinAlphen.nl gelanceerd. Op de cityportal werken de gemeente..
Logo AllesInAlphen.nl

Naarden Vesting, 9 november 2016 – Savvy International is een nieuw Nederlands niche kantoor voor Nederlandse en internationale fiscale interim- en adviesdiensten...
Logo Savvy

Amsterdam, 9 november 2016 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Linux 7.3, de..
Logo Red Hat, Inc.

Veghel, 9 november 2016 – Leverancier van datacenterinfrastructuur Minkels – onderdeel van het beursgenoteerde Legrand (NYSE Euronext Paris: LR) –..
Logo Minkels


Amsterdam, november 2016 – Declaratie app SRXP en identity managementtool Okta gaan een samenwerking aan. SRXP is Europees de eerste declaratiesoftware partij die..
Logo SRXP

Amsterdam, 9 november 2016 – Message To The Moon (MTTM), de full service telecom- en internetaanbieder voor de zakelijke markt, introduceert een nieuwe mobiele..
Logo MTTM.nl

Met ingang van 2 november jl. is het affiliateprogramma van Qatar Airways, één van werelds meest ambitieuze en snelgroeiende luchtvaartmaatschappijen, van..
Logo Daisycon

RS Finance is op Exact Live uitgeroepen tot grote winnaar van de Exact Cloud Award 2016/2017. Het Amsterdamse administratiekantoor toonde aan dat het de cloud, innovatie..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Exact kondigt aan fors te willen groeien in zijn nationale en internationale activiteiten. Een aanzienlijke uitbreiding van het Research & Development-center in..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Exact kondigt aan het smart platform Exact Connect te lanceren. Het platform helpt het mkb bij het vinden van nieuwe klanten. Exact richt zich allereerst op accountants,..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Exact kondigt de lancering aan van een nieuwe Practice Management-oplossing voor Exact Online. Dit cloud-based samenwerkingsplatform, helpt accountants bij CRM,..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Binnenkort krijgen klanten van Exact vanuit de bedrijfssoftware realtime inzicht in hun bankgegevens. Het systeem van mobile only bank bunq maakt het mogelijk om in Exact..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Amsterdam, 9 november 2016 – Naarmate gisteravond en vannacht duidelijk werd dat Donald Trump de verkiezingen weleens zou kunnen winnen, zag Indeed een enorme..
Logo Indeed

Amsterdam, 9 november 2016 – Adobe heeft de resultaten van een nieuw rapport bekend gemaakt: Design Led Firms Win The Business Advantage. Hierin komt naar voren dat..
Logo Adobe

De shortlist van de genomineerden voor de Dutch Search Awards 2016 is gisteren bekend gemaakt. Online marketing bureau Expand Online (part of Dept) maakt als enige..
Logo Expand Online

Marosel B.V. is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2016 voor de snelgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Award is een initiatief van het Financieel..
Logo Marosel b.v.

Lissabon/Hasselt, 9 november 2016 - Swiftslide, een spin-off van ICT-dienstverlener Cegeka Group, heeft vandaag software voor het beheer van digitale content gelanceerd..
Logo Cegeka

Amsterdam, 9 november 2016 – Marketeers zijn onzeker over de gevolgen van digitale transformatie, al zien de meeste van hen de veranderingen binnen de industrie als..
Logo Adobe

De Nederlandse start-up e-Senses heeft in samenwerking met Holst Centre de eerste persoonlijke zonlicht, daglicht en vitamine D coach ontwikkeld. De Helios smart ring..
Logo Holst Centre

Den Bosch, 8 november, 2016 – De nominaties voor de Dutch Search Awards zijn bekend gemaakt. Tribal Internet Group is maar liefst genomineerd in vier..
Logo Tribal