Hardinxveld-Giessendam, 5 december 2014 – De webshop www.poww.eu lanceert vandaag het Nederlandse beanie label poww. Ontwerp, productie en verkoop vindt allemaal..
Logo poww.

Hilversum, 5 december 2014 – CRMWaypoint, het grootste Salesforce kenniscentrum in de Benelux, gaat Salesforce en marketing automation tool Pardot uitrollen bij..
Logo CRMWaypoint

Amsterdam, 5 december 2014 - Huawei en Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), wereldwijd marktleider op het gebied van opensourceoplossingen, kondigen een nieuwe wereldwijde..
Logo Red Hat, Inc.

Arnhem, 5 december 2014 – Human Inference, onderdeel van de Information Management-divisie van Neopost en Europees marktleider op het gebied van..
Logo Human Inference B.V.

Ricoh is wederom opgenomen in de FTSE4Good Index Series. Dit is het elfde achtereenvolgende jaar dat Ricoh onafhankelijk werd beoordeeld en erkend door de FTSE4Good Index..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Bilthoven, 4 december 2014 - Truphone, de mobiele provider voor internationaal zakelijk bellen en internetten, voegt twee nieuwe medewerkers aan zijn channel-team toe...
Logo Truphone

Advocatenkantoor Stibbe heeft 'de Gouden Muis 2014' gewonnen voor www.werkenbijstibbe.nl, in de categorie beste recruitmentwebsite in de juridische branche. De..
Logo Ordina

Utrecht, 4 december 2014 – Verschillen tussen mannen en vrouwen, het blijft een interessant onderwerp. Niet alleen voor een vermakelijke discussie op een..
Logo Kaspersky Lab