Arnhem, 4 september 2017 – 29% van de Nederlandse bedrijven ziet over drie jaar geen toekomst meer als niet wordt geïnvesteerd in IT-kennisontwikkeling...
Logo MyCademy

Alkmaar, 5 september 2017 – Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Wanbound hebben..
Logo Uniserver

Hoofddorp, 5 september 2017 – Vandaag de dag wil een hotelgast snelle en liefst gratis beschikbare wifi. In een wereld waarin steeds meer mensen op reis zijn, is..
Logo ZyXEL

Voor krachtige, intelligente diensten aan de netwerkrand Minder kosten en complexiteit; verlaagt TCO met dertig procent of meer Verdere uitbreiding van..
Logo Riverbed

Utrecht, 5 september 2017 – Steeds meer bedrijven willen de overstap maken naar een digital first-strategie. De vraag is hoe zij hun organisatie in de richting..
Logo Jaarbeurs

HBM, de Duitse specialist in meet- en weegtechnologie, komt met een nieuwe generatie van het veelgebruikte en robuuste eDAQ data-acquisitiesysteem. Het nieuwe Somat..
Logo HBM


De voorspelling is dat technologie veel banen met eentonige handelingen over gaat nemen. Er blijven dan vooral banen over die veelzijdig zijn en veel verandering bieden...
Logo Konica Minolta Business Solutions

Hilversum, 5 september 2017 – Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie van grote bedrijfsplatformen, heeft een OEM-overeenkomst..
Logo Xillio

Deze week is bekend gemaakt dat Nearfield Instruments B.V., een TNO spin-off uit Delft, twee investeerders heeft gevonden waardoor Nearfield Instruments de ontwikkeling..
Logo TNO