Amsterdam, 04 juni 2015 – Onder grote belangstelling heeft Broad Horizon vandaag het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam..
Logo True B.V.

Schiphol, 5 juni 2015 – Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, geeft inzicht in het energiegebruik van de 28 EU-landen met de nieuwe interactieve..
Logo Qlik

Maarssen/Diegem, 5 juni 2015 – Eurofiber heeft vandaag overeenstemming bereikt met Syntigo over de overname van B-Telecom. Eurofiber betaalt een bedrag van 33..
Logo Eurofiber

Deze zomer komen via de Horizon Go app van Ziggo ruim 40 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Met deze primeur kunnen klanten van Ziggo in HD kijken op alle schermen: TV,..
Logo Ziggo

Amsterdam, 5 juni 2015 – Michael Page, specialist in werving & selectie, is genomineerd voor een Computable award 2015 in de categorie ‘Werving- en..
Logo PageGroup

Unit4 heeft Paul Marriner benoemd als Global Head of Government Advisory. Hij gaat het nieuwe international Government Advisory Team leiden, een groep van specialisten..
Logo UNIT4

Alcadis breidt haar Alcadis Academy uit met gecertificeerde trainingen voor het WLAN portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise. Alcadis was al gecertificeerd voor het..
Logo Alcadis

Amsterdam, 5 juni 2015 - Rackspace kondigt een optie aan voor het draaien van dedicated ObjectRocket voor MongoDB databases. Deze oplossing combineert de snelheid en..
Logo Rackspace Nederland