Huizen, 5 mei Marian Dragt wordt CIO bij Breinwave en gaat zich in deze functie met name richten op social business en data analytics. De door haar opgerichte..
Logo Breinwave

Breda, 5 mei 2014. Thebe, een zorgorganisatie met ruim 8.000 medewerkers in Midden- en West-Brabant, is vanuit haar visie bezig om nieuwe, unieke zorgconcepten uit te..
Logo Intus Workforce Solutions BV

Heliview heeft er drie nieuwe trainingen bij. Vanaf deze maand staan de trainingen ‘Cyber Security”, “Contractmanagement en risicobeheersing voor..
Logo Heliview Conferences & Training BV

AMSTERDAM – WIPA, een expert op het gebied van Cloud oplossingen met vestigingen in Nederland en Brazilië, lanceert vandaag een nieuwe Cloud dienst onder..
Logo WIPA Nederland B.V.

Beste redacteur, Onderstaand treft u de geconsolideerde resultaten van Epson aan over het boekjaar 2013, eindigend op 31 maart 2013. Deze cijfers zijn samengesteld..
Logo Epson Europe B.V.

Nieuwegein, 5 mei 2014 - EMC introduceert een aantal nieuwe oplossingen op het gebied van Software Defined Storage op zijn jaarlijkse conferentie EMC World in Las Vegas...
Logo Dell EMC

Amsterdam, 5 mei 2014 – Epson, toonaangevend op het gebied van beeldverwerkingsproducten, heeft tijdens de uitreiking van de Technical Image Press Association..
Logo Epson Europe B.V.

Veenendaal, 5 mei 2014 – Woningcorporatie Centrada gaat de totaaloplossing Dynamics Empire van cegeka-dsa implementeren voor alle primaire processen. Centrada..
Logo Cegeka-dsa

All Hands-on Tech. Op de komende Techday van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), een evenement voor én door technici die werkzaam zijn in de online..
Logo Quanza Engineering BV

Utrecht, 5 mei 2014 - IGEL Technology maakt zijn thin client- en zero client-oplossingen gereed voor Citrix XenDesktop 7, dat indrukwekkende nieuwe mogelijkheden en een..
Logo IGEL Technology

Woerden, 5 mei  2014 – Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft de deuren geopend van haar Experience Center. Xtandit viert dit jaar haar 25-jarig..
Logo Xtandit

Amsterdam, 5 mei 2014 – Werkomgevingspecialist Steelcase heeft met de producten B-Free en Gesture..
Logo Steelcase B.V.

Klanten van KPN ontvangen in mei informatie over wijzigingen in hun abonnementen van Consumenten Thuis. Het gaat om een inflatiecorrectie op pakketten, wijzigingen en..
Logo KPN

Bijna zeven op de tien Nederlanders draagt sieraden en horloges. Twintig procent van de Nederlanders, met name vrouwen, bezit zelfs méér dan 15 stuks...
Logo Bol.com b.v.

Nieuwe campagne van start voor Philips Ambilight tv’s Spectaculaire surfbeelden tonen de kracht van Ambilight Ambilight Gaming Mode maakt gamen,..
Logo TP Vision

Barneveld, 5 mei 2014 – Nederlandse bedrijven verwachten dat in 2014 alle afdelingen van de organisatie steeds meer betrokken raken bij de klant. 38 procent..
Logo Explore Dynamics CRM

Barneveld, 5 mei 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van Infor SunSystems 6.2. De software van Infor voor..
Logo Infor

Breda, 5 mei 2014 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en..
Logo Vertiv

Amsterdam, 5 mei 2014 – Bleekemolens Race Planet koos bij de professionalisering van zijn financiële administratie voor AccountView. Op basis van deze..
Logo Visma Software