Virginia, USA: 4 September, 2014 – Axios Systems is door onderzoeksbureau Gartner geplaatst in het Visionary-kwadrant van het “Magic Quadrant for IT Service..
Logo Axios Systems

Amsterdam, 4 september 2014 – Videxio, aanbieder van videoconferencing diensten in de cloud, kondigt vandaag de release van MyVidexio aan. MyVidexio biedt een..
Logo Videxio AS

Barneveld, 4 september 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware en clouddiensten, heeft de koop van Saleslogix afgerond. Saleslogix is een SaaS-aanbieder..
Logo Infor

Utrecht, 4 september 2014 – Salesforce.com (NYSE: CRM), het meest gebruikte CRM-platform ter wereld, kondigt een forse groei aan van Salesforce Wear, het eerste..
Logo Salesforce.com

De Meern, 4 september 2014 – IT-Galaxy vindt op 1 oktober in Spant! te Bussum plaats en het aantal aanmeldingen overtreft nu al de verwachtingen: de teller is de..
Logo PQR B.V.

Ede, 4 september 2014 – 55 procent van de organisaties vindt het uniformeren en standaardiseren van werkprocessen de grootste uitdaging voor het aankomende jaar...
Logo CTB xRM

De Executive-People Award is aan het Shared Service Centrum-ICT (SSC-ICT) Haaglanden uitgereikt tijdens de eerste editie van het Dutch IT Society Event. SSC-ICT..
Logo Executive-People B.V.

De Dutch IT Channel Award 2014 is uitgereikt aan de DHPA (Dutch Hoster Provider Association). De award is door de redactie van Dutch IT-channel aan DHPA..
Logo Dutchitchannel.nl

Arnhem, 4 september 2014 – Organisaties zijn tegenwoordig steeds beter in staat om informatie te zenden via een mix van kanalen, maar worstelen met het adequaat..
Logo Human Inference B.V.

Eindhoven, 4 september 2014 – De Duitse camerafabrikant Rollei presenteert tijdens IFA twee nieuwe innovatieve actioncams: de Rollei Actioncam 6S WiFi en de Rollei..
Logo Rollei

Iets meer dan de helft van het mobiele dataverkeer (52 procent) wordt veroorzaakt door video. Dat blijkt uit het Citrix Mobile Analytics-onderzoek van september 2014,..
Logo Citrix

Wacom’s nieuwe Intuos Creative Stylus 2 bouwt voort op het succes van zijn voorganger en is uitgerust met een fijne, solide penpunt. Hierdoor kunnen details nog..
Logo Wacom Europe GmbH

Vandaag lanceert Wacom de Bamboo Stylus fineline. Deze fineline is een slimme stylus gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en uitgerust met de nieuwe..
Logo Wacom Europe GmbH

Taipei, Taiwan, 4 september 2014 - Synology introduceert de DiskStation DS115j, een compacte, energiezuinige en stille 1-bay NAS-server die kan dienen als..
Logo Synology Inc.

Amsterdam, 4 september 2014 – Cisco introduceert vandaag significante vernieuwingen van zijn Unified Computing System (UCS), waaronder een breder en krachtiger..
Logo Cisco

Travelport, specialist in e-commerce-oplossingen voor de reis- en toerismebranche, en Premier Inn, de grootste en snelst groeiende hotelketen in het Verenigd Koninkrijk..
Logo Travelport

IFA Berlijn, Nieuwegein, 4 september 2014 - TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, kondigde vandaag de Archer C9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit Router..
Logo TP-LINK Netherlands B.V.

IFA Berlijn, Nieuwegein, 4 september 2014 - TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, introduceert de TL-PA8030KIT AV1200 3-Port Gigabit Powerline Adapter..
Logo TP-LINK Netherlands B.V.

IFA Berlijn, Nieuwegein, 4 september 2014 - TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, kondigt zijn M7350 LTE-Advanced Mobile Wi-Fi aan die een draadloze..
Logo TP-LINK Netherlands B.V.

Schiphol-Rijk, 4 september 2014 – McAfee Labs heeft het McAfee Labs Threats Report, August 2014 gepubliceerd. Daaruit blijkt onder andere dat phishing voor..
Logo McAfee

Dertien vooraanstaande trendwatchers spreken dinsdag 9 september voor de vijfde keer de TrendRede uit. De centrale vraag dit jaar is of de vernieuwers in de Nederlandse..

Hoogtepunten zijn onder meer een serie commercieel verkrijgbare apparaten met netwerkfunctionaliteit en apps, zoals een slimme babyfoon, een verlichtingssysteem met..
Logo Philips Nederland B.V.

Utrecht, 4 september 2014 - VMware (NYSE: VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, kondigt VMware Fusion 7 aan dat is geoptimaliseerd voor de..
Logo VMware

Essen, 4 september 2014 - Videobewaking wordt steeds vaker gecombineerd met systemen voor fysiek toegangsbeheer. Daarom is het voor Axis Communications een logische stap..
Logo Axis Communications BV

4 september 2014 - Vandaag introduceert Bose de QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones, de volgende generatie QuietComfort®..
Logo Bose B.V.

Amsterdam, 4 september 2014 — update software AG, een van de toonaangevende leveranciers in Europa van klantrelatiemanagement-systemen (CRM), introduceert CRM.pad..
Logo update software AG

Hilversum, 4 september – CRMWaypoint, hét salesforce.com kenniscentrum in de Benelux, brengt zijn PR-activiteiten onder bij L&DJ PR. CRMWaypoint is de..
Logo CRMWaypoint

IFA, Berlijn, 4 september 2014 - HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt de HTC Desire 820 aan. De opvolger van de HTC Desire 816 beschikt over een..
Logo HTC Netherlands B.V.

Aken, 4 september 2014 — LANCOM Systems, de toonaangevende Duitse netwerkinfrastructuurleverancier voor de zakelijke markt, voegt een nieuw apparaat toe aan zijn..
Logo LANCOM Systems

Barneveld, 4 september 2014 – ICT-dienstverlener Dimension Data heeft het Hubrecht Instituut voor Ontwikkelingsbiologie – onderdeel van de Koninklijke..
Logo Dimension Data