Nieuwegein, 4 juni 2009 - Global Knowledge heeft tijdens de Cisco Worldwide Partner Summit in Boston (Verenigde Staten) de Cisco Global Learning Partner of the Year Award..
Logo Global Knowledge

‘s-Hertogenbosch, 4 Juni 2009, ISProjects en Dimensys hebben een partnerovereenkomst afgesloten voor het beheer van de SAP interfaces voor het product..
Logo Dimensys

Den Haag, 4 juni 2009Door de stagnerende woningmarkt staan huizen vaak langer te koop nadat de eigenaar al is verhuisd. Als eerste verzekeraar biedt AEGON daarom een..
Logo AEGON

Amsterdam, 4 juni 2009 – Unamic/HCN, facilitair specialist in outsourcing en advies op het gebied van klantprocessen, heeft besloten om het CIC-platform van Interactive..
Logo Genesys

Alphen aan den Rijn, 4 juni 2009 – PlanBase biedt organisaties de mogelijkheid om de mensen en middelen in het veld (Front Office) met de planning en de volledige..
Logo PlanBase BV

Dordrecht, 4 juni 2009, Mobotix, producent van hoge resolutie IP-videosystemen, introduceert de hemisferische camera Q24M, als opvolger van de Q22M. De Q24M is uitgerust..
Logo Mobotix AG

Leones en NetSourcing hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst bekend gemaakt om hun positie in de zorgmarkt te versterken. Hiermee verstevigen beide partijen hun..
Logo NetSourcing

UTRECHT, 2 juni 2009 – Sybase (NYSE: SY), de leverancier van software voor mobiel werken, is door Gartner gepositioneerd in het ‘leaders’ kwadrant voor Enterprise..
Logo Sybase iAnywhere

Na een lang en gedegen selectieproces heeft Slavenburg & Huyser besloten om gebruik te maken van de NaviTrans Forwarding oplossing. Het op Microsoft Dynamics NAV..
Logo Rainbow Solutions B.V.

Hilversum, juni 2009 – WLAN-specialist Trapeze Networks (NYSE: BDC) is als eerste Polycom VIEW partner gecertificeerd voor compatibiliteit met Polycom’s Release 3.0. Deze..
Logo Trapeze Networks B.V.

DEN HAAG, 20090604 -- Nieuw in Nederland; De JuniBox en BoxWriter duplicators van Datatronics zijn compacte, automatische CD/DVD duplicators met een geavanceerd..

SCHIPHOL-RIJK - 4 juni 2009 – En toen was er Sims™! Het EA Play-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat De Sims™ 3, het..
Logo Electronic Arts

ZEIST, 20090603 -- Ondanks de economische crisis kan groene IT rekenen op warme belangstelling bij het MKB in de provincie Utrecht. Groene IT is ook in de kleinzakelijke..

Amstelveen, 4 juni 2009 – Vandaag introduceert HP voor het eerst in Nederland een serie Deskjet printers gemaakt van gerecycled materiaal. De introductie van de nieuwe..
Logo Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Utrecht, 4 juni 2009 - CommVault is door Gartner erkend als ‘Niche Player’ in het Magic Quadrant voor E-Mail Active Archiving 2009, dat het onderzoeksbureau in mei..
Logo CommVault

Wijnandsrade, 03 juni 2009 - Walter Robijns is de eerste Nederlander die zichzelf Microsoft Certified Architect Infrastructure (MCA) mag noemen. Walter heeft de functie..

Nieuwegein, 4 juni 2009 – Woonstad Rotterdam heeft voor het financiële informatiesysteem van CODA, onderdeel van Unit 4 Agresso, gekozen. Woonstad Rotterdam maakt deel..
Logo UNIT4

Amsterdam/Berlijn, 4 juni 2009 – STRATO, de op een na grootste hostingprovider in Europa, sluit een samenwerkingsverband met affiliate-netwerk Daisycon. Met deze sterke..
Logo Strato

Ridderkerk, 4 juni 2009 - Metroreizigers in het Rotterdamse metrostation Beurs/Churchilllaan krijgen van 8 t/m 15 juni 2009 op een nieuwe manier aanbiedingen te zien. De..
Logo Alternate

Hoorn, 4 juni 2009 - SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK) kondigt vandaag de SanDisk Netbook SDHC™ verwijderbare flashgeheugenkaart aan. Deze biedt consumenten een..

Loonkostenbeheersing en verandermanagement zijn momenteel belangrijke aandachtspunten bij veel HR-managers. In 2010 ligt de focus meer op leadership development en..
Logo SD Worx

SPSS, leverancier van software-oplossingen voor Predictive Analytics, presenteert PASW Data Collection 5.6 (voorheen Dimensions), de nieuwste softwareversie voor het..
Logo IBM SPSS

Gebruiksvriendelijke draadloze HD-mediaspelers Geeft HD-films, foto’s en muziek weer op HD-tv’s Toegang tot digitale content op thuisnetwerk Tv-ervaring onder..
Logo LaCie Benelux

Gisteren maakte NetApp bekend een aangepast bod te hebben gedaan op Data Domain. President en CEO Frank Slootman van Data Domain heeft positief gereageerd op het..
Logo NetApp

Amsterdam, 4 juni 2009 – zanox, toonaangevend aanbieder van performance based online marketing, lanceert de bètaversie van de nieuwe zanox Application Store. Dit is de..
Logo ZANOX Benelux

Amsterdam, 4 juni 2009 – Kingston Technology Company Inc., ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, introduceert vandaag een alles-in-één en..
Logo Kingston Technology

Amstelveen, 4 juni 2009 – Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, introduceert WebFOCUS Financial Reporting Exchange, het..
Logo Information Builders

Almere, 4 juni 2009 - Ronald Kardol (47) is benoemd tot algemeen directeur bij Creyf’s Nederland. Per 1 juni 2009 is hij verantwoordelijk voor de verdere..
Logo Creyf

Stockholm – juni 2009 – InterSystems maakt bekend dat het bedrijf de eerste fase van het project voor de Zweedse Nationale Patiëntenoverzichtsoplossing (NPÖ genaamd),..
Logo InterSystems Nederland

Breukelen, 4 juni 2009 – Xerox introduceert de WorkCentre 6400 multifunctionele kleurenprinter (MFP). De print-, scan-, fax- en kopieerfuncties zijn naadloos in deze..
Logo Xerox

Eindhoven, 4 juni 2009 – Hosokawa Micron BV in Doetinchem heeft na een selectietraject gekozen voor de implementatie van de ERP-oplossing IFS Applications. De producent..
Logo IFS