Edinburgh, UK – 3 April 2017: De toonaangevende leverancier van IT Service Management (ITSM) software, Axios Systems, heeft van industrie research groep Info-Tech..
Logo Axios Systems

Relined Fiber Network heeft de definitieve gunning gekregen voor de aanbesteding van de Provincie Noord-Holland om 44 bruggen en sluizen aan te sluiten op Managed Dark..
Logo Relined Fiber Network

Concapps, marktleider in Nederland in het ontwikkelen van branded mobile apps voor ondernemers, start een nieuw label; Assurantie Apps. Met deze apps heeft iedere..
Logo Concapps

Bij de gemeente Rotterdam en bij enkele loterijen zijn deze week grote gaten in de beveiliging geconstateerd. Zijn die gaten gebruikt om gevoelige gegevens te stelen?..
Logo Thales

De kosten voor deelname bedragen € 10,- (excl. servicekosten) per deelnemer. Deze individuele bijdrage zal volledig bestemd zijn voor KiKa. De servicekosten worden..
Logo Marconet

Sinds de start van Bergler Techniek in 2015 hebben wij een gezonde en voorspoedige groei doorgemaakt. Door hard werken en de juiste match met zowel kandidaten en..
Logo Bergler Techniek

Amsterdam, 4 april 2017 – Teradata (NYSE: TDC), leverancier van analytics-oplossingen, Kondigt een all-memory update aan voor het Teradata IntelliFlex-platform, dat..
Logo Teradata Netherlands

Almere, 4 april 2017 – Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen, neemt Xenosite, de breedband- en voice leverancier uit Drachten over. Met de..
Logo Voiceworks B.V.

Amsterdam, 4 april 2017 - De grootste mobiele prijsvechter van Nederland, GSMWEB.nl, heeft haar cloud en ontwikkelplatform ondergebracht bij Denit. Denit heeft voor..
Logo Denit Hosting Solutions

Lookout en Google presenteren de resultaten van gezamenlijk onderzoek naar de Android-versie van één van de meest verfijnde en doelgerichte aanvallen op..
Logo Lookout

Barneveld – 4 april 2017 – Organisaties over de gehele wereld slagen er niet in om effectieve digitale strategieën voor klantcommunicatie en..
Logo Dimension Data

April 4, 2017 - VMware, a global leader in cloud infrastructure and business mobility, and OVH, a global hyper-scale cloud provider, today announced OVH intends to..
Logo OVH BV

Utrecht, 4 april 2017 – Negen maanden na de lancering van het No More Ransom (NMR) project hebben meer wetshandhavende en particuliere partners zich bij het..
Logo Kaspersky Lab

Houten, The Netherlands, 04 April 2017 - In het vierde kwartaal van 2016 groeide de Nederlandse breedbandmarkt met 0,7 procent naar 7,33 miljoen aansluitingen. Hiermee..
Logo Telecompaper

Amsterdam, 4 april 2017 – Meer dan de helft (57 procent) van de Nederlanders maakt zich nog niet druk om de opkomende automatisering op de arbeidsmarkt. Toch..
Logo Indeed

McAfee gaat verder als zelfstandig cybersecuritybedrijf dat ervoor zorgt dat technologie, mensen en organisaties kunnen samenwerken. Afronding van een eerder..
Logo McAfee