WeSecure is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2014, waarbij bedrijven strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze..
Logo SecureLink Nederland B.V.

Toptienmobiel.nl heeft op 3 november  haar vernieuwde website gelanceerd. Consumenten kunnen op de vernieuwde website alle Nederlandse telecomprijzen vergelijken..
Logo Toptienmobiel.nl

inQdo B.V. heeft als eerste in Nederland de status van Amazon Webservices (AWS) Channel Reseller Partner bereikt. Managing partner Bart Boonen: “We zijn ontzettend..
Logo inQdo

Online adverteren blijkt in 9 van de 10 gevallen een kostenpost in plaats van dat het echt rendement oplevert. Zo blijkt uit de quickscans van Team Nijhuis. Team Nijhuis..
Logo Team Nijhuis

De Sociale Kaart van MEE en Isatis Care is de eerste sociale kaart die gekoppeld is aan Regelhulp. Dankzij de koppeling is het voor burgers eenvoudig geworden om binnen..
Logo Isatis group

30 oktober 2014, de vakjury was het er unaniem over eens: het vernieuwende karakter en de vooruitstrevendheid van Choozze moest worden beloond. En hoe? Naast de..
Logo Choozze

Amsterdam, 3 november 2014 – 0031 ICT uit Amsterdam heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Hosted Project van..
Logo 0031 ICT

Vianen, 3 november 2014 - Trend Micro publiceert het jaarlijkse security-rapport met een vooruitblik op 2015. Het rapport ‘Trend Micro Security Predictions for 2015..
Logo Trend Micro

AMSTERDAM, 3 november 2014 -- Teradata Corporation (NYSE: TDC), leverancier van big data analytics en marketing applications, kondigt vandaag aan dat zij..
Logo Teradata Netherlands

Almere, 3 november 2014 - Telecomdienstverlener i4IP uit Almere heeft bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards de prijs gewonnen voor het beste Unified..
Logo i4IP B.V.

Almere, 3 november 2014 – Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, is met een omzetgroei van 609 procent 26e geworden in de ranglijst van de vijftig snelst..
Logo Voiceworks B.V.

Groenlo, 3 november 2014 Nedap introduceert de nieuwe hardware-lijn AEOS Blue. Deze nieuwe generatie bouwt voort op het succesvolle AEOS Security Management Platform,..
Logo Nedap Security Management

Breukelen, 3 november 2014 – Xerox heeft, in samenwerking met grafisch consultancybedrijf en onderzoekbureau InfoTrends, een New Business Development programma..
Logo Xerox

De Meern, 3 november 2014 – KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd. De uitbreiding maakt deel uit..
Logo PQR B.V.

Partners hebben met hun verkopen via bol.com in de afgelopen twaalf maanden samen een omzet van 100 miljoen euro gerealiseerd. De verwachte gezamenlijke omzet voor het..
Logo Bol.com b.v.

Utrecht, 3 november 2014 – De vakbeurs ICT & Logistiek heeft bijna vierduizend bezoekers getrokken. Een kwart van de bezoekers kwam uit de wereld van..
Logo Jaarbeurs

Amsterdam, 3 november 2014 - Rackspace introduceert een nieuwe business unit ‘Cloud Office at Rackspace’. Deze unit biedt een uitgebreid portfolio..
Logo Rackspace Nederland

NS heeft na een Europese aanbesteding een overeenkomst gesloten met KPN voor de levering van IT-diensten, zoals het werkplekbeheer van 12.000 werkplekken,..
Logo KPN

Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en ..
Logo Workday

Amsterdam, 3 november 2014 – Mobiquity, aanbieder van innovatieve mobiele oplossingen die waarde toevoegen aan de grootzakelijke markt, benoemt Paul Piebinga tot..
Logo Mobiquity

Pleasanton (CA) en Londen, 3 november 2014 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en finance, maakt..
Logo Workday

Amsterdam, 3 november 2014 – Softwareontwikkelaar GlobalOrange heeft voor het derde jaar op rij een positie veroverd in de Deloitte Technology Fast50. Met een 25ste..
Logo GlobalOrange B.V.

Eindhoven, 3 november 2014 – Gemeente Weert en Leudal gaan zaakgericht werken. Dit gaan zij doen met JOIN van Decos als zaaksysteem en de I-Controler van..
Logo Split~Vision

Leipzig, Amsterdam, 03/11/2014 –  De internationale IT service provider COMPAREX heeft de overname van CloudBearing aangekondigd. De acquisitie stelt COMPAREX..
Logo COMPAREX Nederland

Amsterdam, 3 november 2014 – Momenteel legt Visma Software de laatste hand aan een integratie met Visma AutoInvoice, de e-invoicingdienst van Visma. Met de..
Logo Visma Software

Leiden, 3 november 2014 - Infradata is dit jaar op de 23e plaats geëindigd in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50, een ranglijst van de vijftig Nederlandse..
Logo Infradata

Telfort verlaagt de prijzen voor haar prepaid internetbundels. De prijzen van de Telfort prepaid bundels sluiten daarmee aan bij de huidige markt waarin consumenten..
Logo KPNSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<november 2014>
november 2014
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
     34567
10111213141718192021
2425262728