Het verzamelen van nieuws, actualiteiten en opinie binnen de energiesector én het verspreiden daarvan onder belangstellenden en abonnees. Dát is de..
Logo Involvit

Het lijkt een niet te stoppen trend. Waar consumer devices eerder alleen nog maar thuis werden gebruikt, worden ze de laatste jaren steeds meer op de werkvloer..
Logo Lantech

Op 8 april 2014 stopt de ondersteuning voor Windows XP. In principe wordt men verplicht een nieuw besturingssysteem aan te kopen, wat in werkelijkheid meestal een aankoop..
Logo Linux-service.be bvba

EINDHOVEN/SITTARD – De lokale overheid staat de komende jaren voor een enorme uitdaging. Naast de noodzaak om te bezuinigen komen er meer taken bij. De gemeente zal..
Logo Circle Software Group B.V.

Ede, 8 april 2014 – Continu weten wat je bezit waard is, zelf invloed uitoefenen op de financiële sturing, in control zijn op het gebied van vastgoedsturi..
Logo Reasult

Rotterdam, 3 april 2014 - Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), lanceert vandaag de Mendix Community Edition. Met deze gratis en..
Logo Mendix

Rotterdam, 3 april 2014 - Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), introduceert de Mendix AppCloud. Deze nieuwe service, die boven op..
Logo Mendix

Utrecht, 3 april 2014 – Salesforce.com (NYSE: CRM), ’s werelds meest gebruikte CRM-platform, kondigt een nieuwe segmentgerichte strategie aan. De nieuwe..
Logo Salesforce.com

Capelle aan den IJssel, 3 april 2014 – Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer), is nu Advanced..
Logo Veenman B.V.

De behoefte van mensen om digitale data met elkaar te delen groeit met meer dan 30% per jaar sterk. De geldomzetten van leveranciers van data storage systemen blijven..
Logo AME Research BV

Het Kabinet moet een ICT & Innovatie minister benoemen, de Chief Information & Innovation Officer (CIINO) die de regie voert over en verantwoordelijk is voor alle..
Logo AME Research BV

De behoefte van mensen om digitale data met elkaar te delen groeit met meer dan 30% per jaar sterk. De geldomzetten van leveranciers van data storage systemen blijven..
Logo AME Research BV

KPN voegt functioneel applicatiebeheer van SAP en andere ERP-software toe aan haar dienstverlening. Hierdoor kunnen klanten bij KPN terecht voor een compleet portfolio..
Logo KPN

Nieuwegein, 3 april 2014 - EMC Corporation (NYSE: EMC) kondigt nieuwe producten aan die voldoen aan hedendaagse eisen van data protectie en tevens ingezet kunnen..
Logo Dell EMC

Amsterdam, 3 april 2014 - Blurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, breidt zijn dienstenaanbod uit met drie nieuwe toevoegingen. Blurb introduceert offsetdruk,..
Logo Blurb

Het kabinet is op zoek naar (ICT-)bedrijven die nieuwe ‘Nationale Iconen’ in handen hebben, innovatieve projecten van met grote maatschappelijke en..
Logo Nederland ICT

Het ontwerpen en analyseren van 3D- modellen met Siemens NX vanuit de cloud brengt veel voordelen met zich mee; niet alleen de besparing op IT-resources, maar ook de..
Logo Siemens PLM Software

Hoewel de 13e editie van de ASIS European Security Conference in Den Haag op het moment van schrijven nog in volle gang is, kijkt Nedap nu al terug op een geslaagd..
Logo Nedap Security Management

Utrecht, 3 april 2014 – De nieuwe, robuuste Workabout Pro 4 mobiele computer van Motorola Solutions is een product met een zeer sterk doorgevoerde modulaire..
Logo Motorola Solutions Netherlands B.V.

Amsterdam, 3 april 2014 - Easynet Global Services en Acano zijn vandaag een strategische samenwerking aangegaan, waarmee de veilige managed services van Easynet worden..
Logo Easynet

Utrecht, 3 april 2014 – Kaspersky Lab introduceert een interactieve Cyberthreat Map, een ‘wereldkaart’ die in real-time wereldwijd..
Logo Kaspersky Lab

Amsterdam, 3 april 2014 - Internetbureau Burst heeft Rackspace geselecteerd als strategische partner voor al zijn cloud-activiteiten. Wanneer Burst voor klanten naast het..
Logo Rackspace Nederland

Borsa Istanbul (de beurs van Istanbul) selecteerde Deerns om haar nieuwe datacenter te ontwerpen. Het datacenter wordt de komende maanden ingericht en gaat in juli in..
Logo Deerns

Fusie Oncore IT en 5W Storage Services: Best-in-class cloud-diensten en infrastructuur consultancy voor grote ondernemingen Houten (NL) – Londen (UK), 3..
Logo Oncore IT

Nieuwssamenvatting Oracle blijft innoveren op het gebied van MySQL en introduceert de nieuwe Development Milestone Release van MySQL 5.7. Om tegemoet te komen aan de..
Logo Oracle