Amsterdam - Nalanda Technology groeit snel binnen de advocatuur en ziet een enorme vraag naar de “precision search” technologie van Nalytics binnen de gehele..
Logo Nalanda Technology

‘s-Hertogenbosch, 2 mei 2017 - RES, marktleider in het leveren, automatiseren en beveiligen van werkplekken, kondigt vandaag aan dat RES ONE Security het..
Logo RES

Amsterdam, 2 mei 2017 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, introduceert Red Hat OpenShift.io. Deze gratis online omgeving is..
Logo Red Hat, Inc.

Amsterdam, 2 mei 2017 - Datacenter.com, een ambitieuze leverancier van datacenter services die meer dan 500.000 dollar neertelde om zijn domeinnaam te kopen en van plan..
Logo Datacenter.com

Hype of actuele trend? Leiders in de vakgebieden logistiek, supply chain management, douane en export worden uitgenodigd om een online vragenlijst over agile..
Logo AEB

OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, heeft zijn partnerprogramma uitgebreid met een nieuw type status, de OutSystems Global Partner...
Logo OutSystems

Amsterdam, 2 mei 2017 – Security is de belangrijkste zorg onder topmanagement bij de adoptie van dataopslag in de cloud. Toch blijkt uit onderzoek dat meer dan de..
Logo Teradata Netherlands

Thinkwise bestaat 15 jaar! Op 1 mei 2002 startten de huidige CEO Robert van der Linden en de huidige COO Victor Klaren hun missie: Zorgen voor alternatieve..
Logo Thinkwise

Ongeveer 72% van alle smartphones ter wereld draaien op een Android-besturingssysteem (bron: Statcounter). In het eerste kwartaal van 2017 hebben de experts van G DATA..
Logo G Data Security

Amsterdam, 2 mei 2017 – Moederdag (zondag 14 mei) zorgt voor een flinke salesboost. Tenminste, als je het goed doet. Want met welke producten adverteer je? En via..
Logo Criteo

Het aandeelhouderschap van Uest N.V., het bedrijf achter de leverancier van personenalarm Zembro, wordt gestroomlijnd. De bestaande referentieaandeelhouder, Alychlo,..
Logo Zembro

Utrecht, 2 mei 2017 – Met de introductie van een MSP-programma biedt Kaspersky Lab managed service providers nu de mogelijkheid om zijn geavanceerde..
Logo Kaspersky Lab

Cunningham Lindsey, een van de marktleiders op het gebied van schadelast- en risicobeheersing, heeft bekendgemaakt dat de ‘Cyber Incident Hub' in Nederland..
Logo Cunningham Lindsey

Hilversum, 2 mei 2017 - Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, is door Deep Analysis, gerund..
Logo Xillio